Guild Wars

poruka: 7
|
čitano: 1.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Guild Wars

Hi,

Htio bi poceti igrati ovu igru na ljeto i čuo sam da je gotovo dobra koliko i WoW.

Kakve su to singleplayer kampanje?

Kako je napravljen PvE?

Kakva je grafika?U WoWu grafika nije bas najdetaljnija,ali je stilski odlicno napravljena(najvise mi se svidja Ironforge).

Koje su klase i rase?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars

Ovako posto ja igram Guild Wars vec 2 godine mogu reci da je igra super kada imas sve dodatke ( mislim na Prophecies, Factions, Nightfall i expanziju Eye of the North. )

Prica je u igri zanimljiva i po meni puno bolje napravljena od WoW. grafika je vise realnija o Wow-a.

U Guild Warsu nemas rase nego imas klase i to mozes izabrati primarnu i sekundarnu.

U Prophecies imas 6 klasa:

Warrior (samo ime kaze)

Elementalist ( Koristi elemente zraka, vode, vatre i zemlje)

Ranger (luk i strijela)

Mensmer (iluzija)

Monk (Healer)

Necromanser ( takodjer ime govori za sebe)

U Factionu ima 2 dodatne klase:

Assasin

Ritualist

U Nightfallu jos 2 dodatne klas:

Dervis

Paragon

Pvp je odlicno napravljen za razliku od Wow-a

A sve je u stvari ukusa meni se naprimjer vise svidja Da u GW nemas podrucja ali i to ima svoje prednosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Guild Wars

A kako te kampanje izabrati?Znaci sve ih instaliram i onda kad idem raditi lika imam sve te klase i u igri samoj biram kampanju?

To su SinglePlayer kampanje?

17 godina
neaktivan
Guild Wars

Eto, konačno je i moj GW account sa svim kompletnim dodacima i nekoliko elitno opremljenih likova otišao na BUGov oglasnik, za simboličnu cijenu. Neprežaljeno...

Hvala svima za savjete i druženje.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Guild Wars
filip8cro8 kaže...

A kako te kampanje izabrati?Znaci sve ih instaliram i onda kad idem raditi lika imam sve te klase i u igri samoj biram kampanju?

To su SinglePlayer kampanje?

Sve instaliraš i sve se pretvori u jedan veliki svijet (mapu). Svaka ti je ekspanzija jedan novi kontinent, osim EotN koji samo otkriva novi dio postojećeg kontinenta.

Možeš igrati singleplayer uz pomoć henchmena, a možeš se i udruživati s drugim igračima koji su online, ali je cijela igra svakako online. I stalno ti se dograđuje prelaskom iz mape u mapu, pa ako imaš dobru liniju to nije problem, jer sama instalacija je starija, a bilo je još dosta dogradnji, pa se svaki put strpi dok učitava promjene.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
Guild Wars

off topic:ja imam jedan mali problem,prije par godina kupio sam guild wars faction,igro sam neko vrijeme al sam odusto i krenuo igrat wow na privatnim serverimaa.Sad sam odusto od wowa i zelim se vratit a problem je sto ne znam account,a imam onaj cd key,jel ikako moguce resetirat taj code i upisat ponovo,ako ne to,jel ima kakav nacin da dodem do accounta da opet ne placam???

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Guild Wars
cale kaže...

off topic:ja imam jedan mali problem,prije par godina kupio sam guild wars faction,igro sam neko vrijeme al sam odusto i krenuo igrat wow na privatnim serverimaa.Sad sam odusto od wowa i zelim se vratit a problem je sto ne znam account,a imam onaj cd key,jel ikako moguce resetirat taj code i upisat ponovo,ako ne to,jel ima kakav nacin da dodem do accounta da opet ne placam???

Evo da dignem temu iz mrtvila, ja sam imao slicni probelm, ali javio sam se supportu i u roku od sat vremena dosao do svog acc-a :-).

Kupio sam i GW2, ali dok cekam release idem na GW :-)))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice