Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.288.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2

da samo sto je glupo to jbt 400 ljudi u jedno guildu mislim OMG!!! zamisli voice chat samo da nas ima gore 60 xD!! ja sam gunnars holdu i prezadovoljan sam ima na 50 trenutno svakim danom dolazi netko ta da i nama se broj povecava.dosta je da nas ima barem 40-tak za world vs world :D i arene!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

pa ne pricaju svi u isto vrijeme ? ne znam jel moguce da i svih 400 igra.... makar to bi bilo zanimljivo,tesko da bi itko dobro prosao,ako je timski....1 ili par njih sreduje situaciju a drugi slusaju kak spada.... tam gdje bi prosli trava vise ne bi rasla heh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2

TP radi savršeno...ja sretan {#}

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Guild Wars 2
Fluid Chili kaže...

Radio je i prije koliko toliko OK, nakon pocetne navale bi se ustabilio i radio bez prevelikog delaya. Problem je bio sto se znao desit error pri stavljanju itema gore, postojanje tog delaya u bilo kojem trenutku i zalbe nekih igraca da su im nestali itmi, iako je vecina toga bilo prouzroceno delayom.

Drago mi je stoga sto su ga gasili dok ga nisu ustabilili.

17 godina
Fluid Chili kaže...

I ja, za početak, proda sam boju za 3.90g.

Još da ne uzimaju naknadu za trgovanje, bilo bi super {#}

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
cekaj kakve se to boje tako dobro saltaju :D i koji lvl .D

0 0 hvala 0
17 godina
DaDoXy kaže...

Ima boja svih vrsta, ali samo neke dobro idu na TP, ostale se prodavaju do 2s.

Meni nisu napete ka šta mi nisu bile niti u GW1 pa ih prodajem.

Imam ih još 15-ak, ali žali Bože cijena na TP, vrlo slabo.

15 godina
neaktivan
DaDoXy kaže...

Od cca 400 boja klasika crna, nijanse crne i bijela. Ljudi jednostavno nemaju mašte ili se osjećaju hoh ako su MiB :)

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
16 godina
Guild Wars 2

U čemu je fora s downed state?

Ponekad mi se desi da nakon recoverija hodam par sekundi i odjednom padnem mrtav. Ne kužim, to je neki bug ili nešto krivo radim. Primjetio sam da se to uglavnom dešava na warrioru, na rangeru mislim nije ni jednom.

Jel se još kome to dešava?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
joooj 19 sam lvl i jedva se snalazim sa ovim srcekima :D nikako da nadjem za moj lvl vazda lutam po 3 sata po mapi da nadjem pravi :S imal ko kakav site gdje pise koji je srcek koji lv i tako :) il kakav savjet za malo brze lvlanje :S

0 0 hvala 0
16 godina
DaDoXy kaže...
joooj 19 sam lvl i jedva se snalazim sa ovim srcekima :D nikako da nadjem za moj lvl vazda lutam po 3 sata po mapi da nadjem pravi :S imal ko kakav site gdje pise koji je srcek koji lv i tako :) il kakav savjet za malo brze lvlanje :S

Pa uključi mapu i pozicioniraj miša na srce. Pokazat če ti ukratko što trebaš raditi i koji je level.

Brzo levelanje, diži crafting ali za to treba gomila golda.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2
ma znam za to al moram otkrit to srce prvo.. tako da obidjem citavu mapu da bih vidio da je lv 22 :S i onda naleti event i rjesim taj srcek sa 20 lvlom :S

0 0 hvala 0
13 godina
DaDoXy kaže...
ma znam za to al moram otkrit to srce prvo.. tako da obidjem citavu mapu da bih vidio da je lv 22 :S i onda naleti event i rjesim taj srcek sa 20 lvlom :S

posjetis scoute i oni ti otkriju srca za odredjene dijelove.

17 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...

Ponekad mi se desi da nakon recoverija hodam par sekundi i odjednom padnem mrtav. Ne kužim, to je neki bug ili nešto krivo radim. Primjetio sam da se to uglavnom dešava na warrioru, na rangeru mislim nije ni jednom.

Warrior skill broj 3 u downeds state odma se dignes ali nakon sto istekne umires (tako ako trebas dokrajcit moba ono tipa 2% mozes ali umires 100% pri isteku buffa)

"It is complete. I have created a god. But I have no control over it."
15 godina
neaktivan
Rei Ayanami kaže...
JackIsBack kaže...

Warrior skill broj 3 u downeds state odma se dignes ali nakon sto istekne umires (tako ako trebas dokrajcit moba ono tipa 2% mozes ali umires 100% pri isteku buffa)

Vengeance, traje 15sec i postoji mala mogućnost da ne umreš ako ubiješ nekog. Znači ne umireš uvijek 100%.

War ima trait ne znam mu točno ime revenge nešto, koji ti daje 100% sigurnosti da ako si u vengeance i ako ubiješ nekog da će ti se maknit taj state i da ćeš preživit (rally).

Ako si 1vs1 koristiš ga ofenzivno, ako si u grupi ljudi probaj se maknit iz borbe u backline, imaš veće šanse da te netko oživi.

Primjer: wvw, borba, branite tower, izlečeš van ko lud, ubijaš kolješ okolo, neko te pikiro, u downed state si, uključiš vengeance vratiš se u tower, neko te oživi...ponoviš postupak {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 12:40 (Fluid Chili).
16 godina
Guild Wars 2

U WvW se rijetko isplati nekog resat ako nije stvarno daleko iza pao (sto je rijetko). Dapace, neprijateljski team jedva ceka da 2-3 krenu resat nekoga pa da ih strefi sa nekim ogromnim AoE (recimo mortar, trebuche, katapult) - tada ima barem 3 za resat, pa onda ako ste jos uvijek voljni, njima super :D

Vengance je izvrsna stvar, dosta cesto se oslanjam upravo na njega ako se tucem sa nekim jacim veteranom, pogotovo na high level mapama. Trait malo imam malo ne, ipak zahtjeva 20 bodova u toj grupi, a to mi je malo puno. Kombiniram jos dosta build, nisam toliko poceo oruzja jos saltat, uglavnom sam bow/greatsword, ali prebacim ponekad na hammer kad zakljucim da mi treba vise interrupta, sword + horn kad trebam brzinu kretanja po mapi, rifle mi je sa greatswordom za bossove i poneke veteran mobove itd. mace, shield i axe relativno rijetko koristim, makar trait buildovi za njih nisu losi (bonusi koje daju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fluid Chili kaže...

Vengeance, traje 15sec i postoji mala mogućnost da ne umreš ako ubiješ nekog. Znači ne umireš uvijek 100%.

e thx za ovo nikako nisam bio siguran jel bug ili ability. samo nigdje to ne pise ili ja nisam vidio.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

e thx za ovo nikako nisam bio siguran jel bug ili ability. samo nigdje to ne pise ili ja nisam vidio.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Vengeance

There's a chance that your character will rally and lose the effect when killing a foe while in Vengeance.

A tu je i trait Sweet Revenge:

Sweet Revenge - 100% chance to rally if you kill someone while in vengeance.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
16 godina
Guild Wars 2

Je trait, ali velim, kosta 20 pointova tamo. Meni je to puno... ne kazem da nije JAKO korisno, ali ponekad mi naprosto ti bodovi fale. Ali ako uopce idem u tu granu onda idem svih 20 bodova radi vengance ili uglavnom nijedan ako neidem na sweet revenge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Hm, danas sam u WvW otisao do Armorsmitha da vidim sto se da kupiti, ali mi nije poznata ta valuta kojom se ta oruzja kupuju, slicica je kao neka medalja. Nit je coin, nit je gem, nit je glory, nit je influence, nit je karma, sto onda je? Ja znam jedino za nabrojane valute.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 21:28 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Kad ubijas ljude u WvW ima sanse da ti dropaju ti badgevi. Meni je za 100njak ubijenih dropalo 6 komada, a treba 391 po oruzju :D . Pa ti vidi.

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Guild Wars 2

serveri down?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nadimakk kaže...

serveri down?

bas sam htio to napisat

GW2 - nick "Try To Kill Me"
16 godina
Guild Wars 2

Ja sam uso.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ja sam uso.

da u igru, ali ne mogu krenut s ucitavanjem chara

GW2 - nick "Try To Kill Me"
16 godina
neaktivan
Guild Wars 2

Serveri su on http://gw2status.com/. Valjda je navala.

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2

Bila je navala, pokusajte nekoliko puta i nutra bute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Hm, danas sam u WvW otisao do Armorsmitha da vidim sto se da kupiti, ali mi nije poznata ta valuta kojom se ta oruzja kupuju, slicica je kao neka medalja. Nit je coin, nit je gem, nit je glory, nit je influence, nit je karma, sto onda je? Ja znam jedino za nabrojane valute.

Neka medalje koje dobiješ kao drop. Možda kao i nagrada za evente.

17 godina

kako izgleda LW exotic armor, tj onaj u kojem se koriste ectos.

pokusavam naci slike da vidim na sta lici ali nikako ne mogu nac...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Guild Wars 2

kak proradila prodaja,napokon uspio skupit pare za gemove i kupio dodatno prosirenje za likove. ugodno se izenadio kad vidio da to znaci 2 slota. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice