No, ne treba žaliti za tim modom, uskoro nam dolazi FSONE 2009 koji će također imati izvrsnu grafiku i, nadam se, podršku za TC i ABS pošto će mod biti za širu javnost.
Kad je to uskoro,znaš možda datum?
No, ne treba žaliti za tim modom, uskoro nam dolazi FSONE 2009 koji će također imati izvrsnu grafiku i, nadam se, podršku za TC i ABS pošto će mod biti za širu javnost.
Kad je to uskoro,znaš možda datum?
kako vam je namješten diffilcuty u rFactor-u
stability control na low i traction controle na low (ostalo na off). Igram na gamepad i samo formulu pičim :D
Ovisi od moda do moda...neki su zahtjevniji, neki pak u potpunosti neigrivi na tastaturi...kombiniraš i isprobavaš...nema srama i da ti je sve na high...ipak je zabava na prvom mjestu!
Najbolje ti je s vremenom podešavati difficult nemoj ni slućajno na početku sve isključiti jer ćeš izgubiti volju za igrom. Postepeno s vremenom se prilagođavaj.....
Ljudi na ovo kaj slijedi idu trnci i ne preporučuje se ljudima slabog srca :)
F1 fanovi, službeni trailer za sezonu 1990 je tu:
Sry na duplom postu ali moram objaviti link na sućut našim frendovima Poljacima:
LINK: CroSimRacing - Minuta šutnje za Poljsku
Nemojte ovo shvatiti kao reklamu, prijatelji iz Poljske billi su i jesu najveći racing frendovi Hrvatske, stoga im i ide zaslužena, nenadana sućut!
Ljudi na ovo kaj slijedi idu trnci i ne preporučuje se ljudima slabog srca :)
F1 fanovi, službeni trailer za sezonu 1990 je tu:
Da li dolazi sa stazama iz 1990?
Evo boljeg pitanja...da li postoji neka kvalitetna stranica sa stazama za rFactor gdje su sortirane prema godiama/kvaliteti/sl. ?
Meni je samo auto clutch na on, sve ostalo isključeno
E sad, dal je upravljanje bolida preteško? Čini mi se da i nije. Slična situacija je i na F1 99-02 bez ikakvih pomoći, također se bolidi pri malo jačem gasu (pogotovo u zavoju) izvrtaju kao da je staza zaleđena.
Po meni velika razlika između F1Ch i ovog moda zato sam i to spomenuo. F1 bolidi, po mom mišljenju, imaju imak više gripa nego je to ovdje dato.
E sad, dal je upravljanje bolida preteško? Čini mi se da i nije. Slična situacija je i na F1 99-02 bez ikakvih pomoći, također se bolidi pri malo jačem gasu (pogotovo u zavoju) izvrtaju kao da je staza zaleđena.
Po meni velika razlika između F1Ch i ovog moda zato sam i to spomenuo. F1 bolidi, po mom mišljenju, imaju imak više gripa nego je to ovdje dato.
Si znao da u F1 99-02 možeš u nekom confi fajlu "otključati" igru i pretvoriti je u ultimativnu simulaciju...zaboravio sam točno o kojem se fajlu radi i što se treba promjeniti ali ima negdje na netu...
e zanimaju me dvije stvari vezanu uz f1 2009 rfactor. jel se moze u igru namjestiti da prije zavoja sama formula uspori i kako i drugo zasto me stalno izbaciva na meni kad igram?
Meni smeta nemogućnost igranja trke sa svim bolidima na stazi.imam 200 frejmova ali kada ubacim druge bolide na stazu svake cca pola minute slika stane na dvije tri sekunde i onda nastavi.niti jedan f1 mod nema a da nema taj problem. time trial mogu igrat ali trke ne :(
Meni smeta nemogućnost igranja trke sa svim bolidima na stazi.imam 200 frejmova ali kada ubacim druge bolide na stazu svake cca pola minute slika stane na dvije tri sekunde i onda nastavi.niti jedan f1 mod nema a da nema taj problem. time trial mogu igrat ali trke ne :(
Ako imaš nvidia grafičku karticu onda je to moguće, ali postoji i neki fix na rfactor centrali pod addons mislim...
Ako imaš nvidia grafičku karticu onda je to moguće, ali postoji i neki fix na rfactor centrali pod addons mislim...
imam ati.postoji li neki fiks za njih?
Za speedmeter ti treba TV Style, za mape staza neznam, nije to tolko popularno
meni bi isto dobro došle mape staza na ekranu jer neke staze ne poznam pa dok se ufuram :d
e sad sam stavio onaj novi izgled a kako da maknem onaj stari???? necu oba dva imat
kako maknut ovaj:
Tipke 1-9 iznad slova!
Kada bi trebao doči rfactor 2..
Kad igram sezonu već 3. utrku zaredom vozim u mađarskoj! jel su sve utrke u mađarskoj ili će nove doć staze i kad ili kako da namjestim da dodu nove staze??
Ima ko iskustva sa Gtr-evolutionom odnosno je li bolji od GTR2 ili ipak nešto lošiji... I da kakvi su f1 modovi na gtr-evolutionu
evo skinuo sam ctdp i kako da namjestim sezonu
evo skinuo sam ctdp i kako da namjestim sezonu
Koliko god je mod dobar sada moraš skidati sve staze iz sezone 2006, a zatim ih posložiti sa jednim alatom od CTDP-a dok to sve napraviš izgubit ćeš volju za igrom. Zato bolje skini rft2009 i igraj online ili sam protiv AI kako hoćeš, ali Fsone, MMG i CTDP nemaju vlastiti trackpack i to me živcira.
Evo napravio sam Seat Leon Marina Čolaka iz WTCC-a 2009 pa ako ga netko želi ovdje je download link:
Možeš mi dati neki drugi link za WTCC 2009 jer ovaj ne radi... Hvala unaprijed...
kako da ovaj prvi tv style instaliram u rfactor 2010
http://www.rfactorcentral.com/painters_profile.cfm?ID=kira%20sip
Moze mi netko dati link odakle da skinem staze za grt 2, naravno mislim staze iz F1.. trazio sam ali bezuspjesno..
Evo neke za GTR2:
plus buduća staza u F1 svijetu:
kako da ovaj prvi tv style instaliram u rfactor 2010
http://www.rfactorcentral.com/painters_profile.cfm?ID=kira%20sip
jeli može itko reći šta da napravim.... nema ono za instalaciju, di da kopiram, ne kuzim