Imam GTAIV, i stalno mi kada idem pokrenuti igru dolazi poruka da se moram sing up na neki kur*ac i nemogu napraviti save game dok se ne spojim na to, inaće traži msn i ispod šifru, to je čista glupost znači ja nemogu sejvati ako nisan na netu, zna li netko rišiti ovaj problem. ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imaš orginal ili piratsku igru,rješenje je isto skini najnovije piratske patcheve i crack.
kad ideš u igru (ili kad ideš na save game) odaberi novi windows live account i odaberi offline account, i više te nikad neće tražiti
kad ideš u igru (ili kad ideš na save game) odaberi novi windows live account i odaberi offline account, i više te nikad neće tražiti
ljudi meni kad palim GTAIV kaže:
GTA IV FATAL ERROR:RMN20
Što bi to značilo?
(Evo pišem tu da ne otvorim novu temu pa da mi ju lockaju zbog toga što takve teme već ima...)
meni je isto sranje pisalo i instaliraj si sp3 i problem rješen!
meni je isto sranje pisalo i instaliraj si sp3 i problem rješen!
Što bi to značilo?
(Evo pišem tu da ne otvorim novu temu pa da mi ju lockaju zbog toga što takve teme već ima...)
a jbg onda neznam,sam ti govorim kaj je meni bilo valjda će ti onda neko drugi moć pomoć!:(
Što bi to značilo?
Što bi to značilo?
Zaboravi GTA 4 sa onboard grafickom!