GTA San Andreas-problem ! ! ! zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 708
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem ! ! !

Imam problem s navedenom igrom, točnije smeta mi to što mi je igra na 100% znači cijela pređena i energija mi je na max itd.(ali ja je nisam preso ni na pola) to mi je spremljeno na tri "sejva" a kad krenem novu igru  ne mogu spremiti nju preko tih sejvova vec samo na novi ,a nemogu ni obrisati te stare za koje ni neznam od kud su.. možda sam prije slucajno preuzeo nekakav pack for this game il nes da mi se stvori sve na max i sad ocu to iskljucit tj. maknut da mi se oslobode ta tri mjesta za spremanje igre, inace igru igram samo s par sifra sto mi je dosta a ne da imam sve na max. Jos jedan problem je sto kad idem igrat ili novu igru ili tu di je sve na max tipke w,a,s,d ne rade tocnije samo kad uđem u auto i memogu vozit pa zato svaki put prije startanja igre moram resertirat controller setup...ako je neko imo slican problem i zna kako to rijesit nek se javi jer zbog ovog ja vise ne igram ovu igru a inace mi je najbolja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA San Andreas-problem ! ! !
World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice