Kad mi je kamera na haubi u autu, pomicanje miša je mukotrpno jer je kamera fakat spora, moram cijeli stol mišem obići da bih pogledao u stranu.
Da li postoji neki fajl koji bih mogao preraditi da se brže pomiče kamera u autu?
Kad mi je kamera na haubi u autu, pomicanje miša je mukotrpno jer je kamera fakat spora, moram cijeli stol mišem obići da bih pogledao u stranu.
Da li postoji neki fajl koji bih mogao preraditi da se brže pomiče kamera u autu?
Povećaj osjetljivost miša u igri.
To je tako napravljeno jer inače ne bi trebao nišaniti sa haube. To pomicanje pogleda je napravljeno samo zato da pogledaš lijevo-desno na raskrižjima itd.
Ako ti je baš do nišanjenja iz auta, imaš First Person Shooter mod koji prebacuje kameru u vozilu ili pješice, pogađaš-u prvo lice(tj. u autu/brodu/helikopteru) je iz kabine.
Čekaj, ti bi da voziš auto kao za pravo, tj. iz kabine? Ako da, onda skini taj FPS mod jer se u njemu miš pomiče normalno, a gledaš iz kabine.
Samo, moraš skapčati kako stavljati modove(ali ovaj je sitan, samo ubaciš 2-3 fajla u GTA direktorij)
Ne, ja sam prvo htio pogled sa haube, kakav je u gta, ali da se kamera brže pomiče kako ja mičem miš.
Skinuo sam mod, skopčao kako se instalira, tj. kopira =), i zadovoljan sam s tim.
______
Problem: RIJEŠEN
Drago mi je.
Probaj ići vozit helić sa time 
Jedino su motori nespretno riješeni, ne smiješ imati kacigu ili zaklanja gornji i donji dio ekrana.