GTA IV spora kamera u autu

poruka: 8
|
čitano: 1.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Kad mi je kamera na haubi u autu, pomicanje miša je mukotrpno jer je kamera fakat spora, moram cijeli stol mišem obići da bih pogledao u stranu.

Da li postoji neki fajl koji bih mogao preraditi da se brže pomiče kamera u autu?

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Povećaj osjetljivost miša u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: GTA IV spora kamera u autu
inače je ok brzina, samo za kameru s haube.
p.s. nisam idiot
God is an American
17 godina
neaktivan

To je tako napravljeno jer inače ne bi trebao nišaniti sa haube. To pomicanje pogleda je napravljeno samo zato da pogledaš lijevo-desno na raskrižjima itd.

Ako ti je baš do nišanjenja iz auta, imaš First Person Shooter mod koji prebacuje kameru u vozilu ili pješice, pogađaš-u prvo lice(tj. u autu/brodu/helikopteru) je iz kabine.

PSN: filip99 // http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip Matove gluposti, skidajte!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Ok, probat ću taj mod, ali pitanje i dalje stoji - neki fajl za edit?
p.s. E, pa ubija me to da moram istegnuti ligamente da pogledam okolo na raskrižju.
God is an American
17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...
Ok, probat ću taj mod, ali pitanje i dalje stoji - neki fajl za edit?
p.s. E, pa ubija me to da moram istegnuti ligamente da pogledam okolo na raskrižju.

Čekaj, ti bi da voziš auto kao za pravo, tj. iz kabine? Ako da, onda skini taj FPS mod jer se u njemu miš pomiče normalno, a gledaš iz kabine.

Samo, moraš skapčati kako stavljati modove(ali ovaj je sitan, samo ubaciš 2-3 fajla u GTA direktorij)

PSN: filip99 // http://rapidshare.com/files/401344392/Sprdanje_mate_ivanovca.zip Matove gluposti, skidajte!! :D
16 godina
protjeran

Ne, ja sam prvo htio pogled sa haube, kakav je u gta, ali da se kamera brže pomiče kako ja mičem miš.

Skinuo sam mod, skopčao kako se instalira, tj. kopira =), i zadovoljan sam s tim.

______

Problem: RIJEŠEN

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Drago mi je.

Probaj ići vozit helić sa time Smijeh

Jedino su motori nespretno riješeni, ne smiješ imati kacigu ili zaklanja gornji i donji dio ekrana.

PSN: filip99 //
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice