Dajte molim vas prekinite stim nebulozama kako gta 5 neče izać za PC, naravno da će kasnit od PS3 i X360 ali će izać.. to je bitno..
Zasto bi bile nebuloze? R* se polako ali sigurno okrece konzolama, tako da uvijek postoje sanse da i ne izade za PC, a sve i da izade vrlo je izgledno da ce kasniti..... Agent ce biti PS3 ekskluziva, GTA EFLC je gotovo bio samo xbox360 ekskluziva, RDR je PS3/xbox360 ekskluziva, L.A. Noire-u je takoder malo falilo da bude PC ekskluziva jer se bas u to vrijeme raspravljalo po officialnom R* site-u i govorili su da im PC nije u planu etc.
Ja neznam otkud vama uopće da će kasniti za PC? Zašto bi bilo tako?
Otkud? GTA SA je kasnio pola godine, GTA IV je kasnio pola godine, GTA EFLC je kasnio pola godine (doduse, kasnio je i PS3 jer je prvo bilo zamisljeno kao xbox360 ekskluziva), L.A. Noire je kasnio (prvo ga nisu planirali za PC uopce, cudo je sto su se ipak odlucili za PC).....
I nevidim uopće razloga da ga neizbace za PC jer im je to bar pola zarade sa konzola...
Daj molim te, ti ga prvi nebi kupio.

A koliko ja znam GTA je svoj zivot poceo na PC-u, da li sam u pravu?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
.