Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.021.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: GTA 5
Comi123 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

GTA V neće biti ništa zahtjevniji od GTA IV jer će vjerojatno imati isti engine, a razlog tome su konzole koje imaju slab hardver.

A sta ako se odlozi za novu generaciju konzola? {#}

Gta V izlazi krajem 2012. ili početkom 2013. godine. Next-gen konzole izlaze tek krajem 2013. ili početkom 2014. godine, najkasnije 2015. Tako da mislim da Rockstar neće čekati još 2 godine s releasom Gta V. Bit će optimiziran za PC ali neće biti zahtjevniji od GTA IV. Jedna opcija je da za PC naprave sa novim engineom, a za konzole s engineom od GTA IV, ali čisto sumnjam da će se nešto takvo dogoditi. Možemo samo čekati službene informacija od Rockstara.

Battlelog: AMDGamer_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 15:47 (AMD Phenom II X4).
16 godina
Comi123 kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

GTA V neće biti ništa zahtjevniji od GTA IV jer će vjerojatno imati isti engine, a razlog tome su konzole koje imaju slab hardver.

A sta ako se odlozi za novu generaciju konzola? {#}

Neće. Nove konzole nisu još ni u najavi što znači još barem 1 godinu ništa od konzola, a smatram da je GTA V već predugo u razvoju da bi radili tako neke radikalne promjene.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
14 godina
protjeran
GTA 5

Gta V izlazi krajem 2012. Next-gen konzole izlaze tek 2013. Kaj se tiče enginea, za PC nek naprave sa novim engineom, a za konzole nek koriste engine od gta iv. Zašto bi PC gameri patili nad grafikom zbog konzola? Osobno meni to nema smisla.

Battlelog: AMDGamer_CRO

4 0 hvala 0
17 godina
immolation kaže...
lovac82 kaže...
lotar1919 kaže...

Sve je to super, ali mi i dalje neznamo kako će ovo ispast sa 5-icom, nadajmo se najboljem! živio

Pa pitao si me za Max Payne 3, to sam ti odgovorio..... za GTA V naravno ne znamo hoce li uopce doci za PC, a kamoli kako ce raditi.

Zna sa da ce izici za PC, jer  R* men se cini East radi na portanju vec od pocetka, a imas na oficijelonj stranici da ce bit za pc, so don't worry

Gdje si to vidio? nigdje ne pise za koje platforme ce doci..... officialnoj R* stranici ili official GTA V stranici?

AMD Phenom II X4 kaže...

Kako mozes to reci, pa normalno da ce biti zahtjevniji pa sve neka sei radi o istom engine-u (engine kao prvo nije niti potvrden i nista se ne zna tako da ono) jer je sigurno doradeniji = zahtjeviniji (grafiku, fiziku, AI itd svi uvijek poboljsavaju, nece se vracati u proslost).... cetvorka je izasla krajem 2008, sada je 2012 tako da ce petica u najboljim slucajevima doci krajem 2012 (ipak ne vjerujem). Ima velika razlika izmedu Max Payne 3 i GTA IV, GTA IV je open world igra i sve je ucitano odjednom pa je samim time to vece opterecenje za GPU i CPU (nema loadanja kada su cutscene i sl.), Max Payne 3 je totalna suprotnost.... ako nisi skuzio, kada su cutscene igra se loada i ne mozes prekinuti. Max Payne 3 mozda jest optimiziran koliko-toliko kada se usporedi s nekim drugim igrama, ali da je slucajno open world igra gdje je sve ucitano odjednom bilo bi sigurno zahtjevnije.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 18:01 (lovac82).
14 godina
neaktivan
GTA 5

http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx

Ja ovo stvarno ne razumijem tu piše da igrica izlazi za 158 dana a još nemamo pojma o čemu se opče radi....Recitemi dali je ovo FEJK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

sve sto nije napisao rockstar je fake i nema daljneg razgovora, ti release date-ovi s nekih stranica su totalno glupi i to su samo njihove procjene, ako niste vidjeli, neki rockstarov covjek je reko da je igra vani do ozujka 2013.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Na nama je samo da čekamo možda igra izađe ove godine a možda početkom 2013....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Blazen22 kaže...

http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx

Ja ovo stvarno ne razumijem tu piše da igrica izlazi za 158 dana a još nemamo pojma o čemu se opče radi....Recitemi dali je ovo FEJK

To ti je pouzdano isto kao sto su i system requirementsi.....

Vec sam sto puta pratio slicne stranice, stave 2-3 mjeseca, stave pola godine, stave godinu.... nis oni ne znaju, to su samo naklapanja. To im neki korisnik prijavi i oni promijene datum (samo baci oko na ono "Earlier Dates").

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 18:19 (lovac82).
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ja mislim  da će petica izaći 2013. u proljeće,vjerojatno u travnju.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Zivi bili pa vidjeli

Nothing lasts forever
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: GTA 5 najavljen

Izlazi 2013 gta V

16 godina
RE: GTA 5 najavljen
kid man kaže...

Izlazi 2013 gta V

a odakle ti to?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ja jedva čekam gta V a ako će radit na istom engineu mislim da zahtjevi nebi trebali biti toliko veliki.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

S Max Peynom III su pokazali da znaju optimizirati igru, nadam se istome i s GTA V.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Koliko postavljate nepotrebnih postova, a ja se uvijek nadam nešto korisno stiže {#}

OnTopic:

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 5

sto se mene tice grafika moze biti ista kao i u GTA IV, jer je i u njemu dobra :) samo da naprave odlicnu pricu i to je to

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Eengine četvorke je odličan, igri je samo falilo detalja.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Da, odlican je engine! Hoce li i GTA petica raditi na istom?

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
thuglife kaže...

Da, odlican je engine! Hoce li i GTA petica raditi na istom?

Najvjerovatnije na istom samo modanom engine-u.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost … ali za svemir baš nisam potpuno siguran. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 10:00 (Captain.Price).
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ja ne kuzim neke ovdje, stalno neke prepostavke, nagadanja, lazne nade i ostale ne sluzbene informacije. Punite temu bezveze, zbunjujete druge a i mene. Kao i ovi sa YT-a sta analiziraju 100 puta trailer i donose neke glupave zakljucke. {#}

Nothing lasts forever
Moj PC  
27 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gsbArNngWKw

Gta 4 je ima jako dobar Engin a sa ovim modom naprosto blista....GTA 5 bi trebao izači 2012 godine jer sam gledao na Gamereport http://max.tportal.hr/Najiscekivanije-igre-u-2012-Video_10074_0__0.aspx (pri kraju je za Gta 5) I šta neki govore da neče biti za PC!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

To su nagađanja i pretpostavke, nezna se, ja ga očekujem na PCu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 19:31 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

A najace da ne izadje za PC {#}

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

Ne zna se koji je engine u pitanju, ne zna se kada ce doci igra, ne zna se hoce li doci za PC (u slucaju da hoce, ne zna se hoce li biti optimizirana, ne zna se hoce li kasniti opet pola godine itd itd), ne zna se ni koji ce svi gradovi biti (slicno je bilo i s GTA SA, samo pogledajte prvi trailer, nigdje naznake za druge gradove).

Sve su to nagadanja, a to R* i zeli.... igraci, fanovi etc. sami stvaraju hype, sami reklamiraju GTA V aka besplatna reklama..... sad je Max na pozornici, to je valjda razlog zasto ne zele reci nista o GTA V. Jedino sto mozemo logicki zakljuciti jest da ce biti sigurno Los Santos, igra ce biti open world sto znaci da ce ipak biti zahtjevnija od Max Payne 3-ice, vrlo lako je moguce da se ne radi o istom engine-u, pogledajte npr. leprsavu zastavu sto u cetvorci niste vidjeli (u slucaju da je istina, to jos dodatno potvrduje da nikako ne moze biti manje zahtjevna od novog Max Payne-a).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Enginu iz GTA 4 ništa ne fali. Samo neka dodaju zelenu/narančastu/crvenu boju (uglavnom tople boje :) i pojačaju brightness i već će biti bolji za igrati. {#}

Aut vincere, aut mori!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Enginu iz GTA 4 ništa ne fali. Samo neka dodaju zelenu/narančastu/crvenu boju (uglavnom tople boje :) i pojačaju brightness i već će biti bolji za igrati. {#}

GTA IV s icenhancer-om je puno bolji, dodane su toplije boje i sve ostalo :D

14 godina
protjeran
Comi123 kaže...

A najace da ne izadje za PC {#}

Meni je svejedno. Uzimam Xbox 360 za 2 tjedna. {#}

Prodajem AMD Phenom II X4 960T BE, ASRock 870 Extreme3 R2.0, Corsair Vengeance 4 GB, Samsung SyncMaster 2243SN 21,5''... PM tko je zainteresiran, sve komponente osim monitora imaju garanciju.
14 godina
neaktivan
GTA 5

Dajte molim vas prekinite stim nebulozama kako gta 5 neče izać za PC, naravno da će kasnit od PS3 i X360 ali će izać.. to je bitno..

http://www.hercegbosna.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

Ja neznam otkud vama uopće da će kasniti za PC? Zašto bi bilo tako?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ja neznam otkud vama uopće da će kasniti za PC? Zašto bi bilo tako?

Zato što se Rockstar bazira za konzole (gta 4, red dead redemption...isključimo MP3 iz igre).. naravno da im je važnije to nego piratstvo za komp, prvo na pameti im je zaradit maksimalno na konzolama, a poslije za PC, tako je bilo dosad, vjerujem da će tako biti i sada...

I nevidim uopće razloga da ga neizbace za PC jer im je to bar pola zarade sa konzola... 

http://www.hercegbosna.org/
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 14:46 (lotar1919).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice