proso sam 35.49% al imam jedan problem sa jednu misiju!
kad idem u ono u P za misije i kad stignem pojavi mi se nesto gore levo na slici i nece
obuko sam odijelo i cipele ali opet nece!
evo slika:
proso sam 35.49% al imam jedan problem sa jednu misiju!
kad idem u ono u P za misije i kad stignem pojavi mi se nesto gore levo na slici i nece
obuko sam odijelo i cipele ali opet nece!
evo slika:
Moraš kupiti i obući odijelo... Mislim da se dućan zove Persuis.
EDIT... možda si krive cipele obukao.
pa jbg kad neznam .... a onu temu neko zakljucio !
a nerazumem engleski!
pa jbg kad neznam .... a onu temu neko zakljucio !
Pa tamo smo ti već odgovorili što trebaš, kupi odjelo i cipele kako ti gore piše i onda se vrati na mjesto na kojem si ovo slikao.
pa pokazao sam ti sliku da sam obukao odijelo i cipele i vratio se na to mesto i opet mi trazi da obucem odijelo i cipele !
kako kad sam ja vec obukao!
evo slika:
ako imas naocale ili bilo sta na glavi sve skini, mene je zezalo za naocale
nemam naocale:D
nemam naocale:D
Misli na Niku, ne na tebe mozda.
Trebaš nositi tzv. Smart clothes...
sve sam proso te prodavnice i nasao odijelo i u drugom prodavnicu cipele i opet nece!
a mozda i treba te smart shoes!
ali nema ih ni u jedoj prodavnici!
sve sam pretrazio!
kad sam obukao odijelo iskocio nadvor i pise You need smarh shoes to the interview
sve sam proso te prodavnice i nasao odijelo i u drugom prodavnicu cipele i opet nece!
a mozda i treba te smart shoes!
ali nema ih ni u jedoj prodavnici!
sve sam pretrazio!
ma obicno odijelo, gace od odijela i cipele
nista ne smijes imati na glavi i to je to.
Ja sam odijelo i cipele kupio u Persuis... vjerojatno te zbog cipela zeza... odijelo je dobro, ali cipele nisu.
pa gde da nadjem te prave cipele ?
ali kako si ti kupio odijelo i cipele u istoj prodavnici kad ja sam nasao samo odijelo a cipele ne!
Mislim da moraš imati crne, kožne cipele koje idu uz odijelo. Ovako odoka mi se čini da imaš neke antilopke, ležerne. Dakle, od glave do pete kao da ideš na razgovor za posao.
ali gde da nadjem te kozne cipele ?
mislim u kojoj prodavnici?
pa gde da nadjem te prave cipele ?
ali kako si ti kupio odijelo i cipele u istoj prodavnici kad ja sam nasao samo odijelo a cipele ne!
Pa već sam ti rekao da u Persuis ideš.. tamo imaš sve.. malo bolje pogledaj za cipele...
axaxaxaax ja sam corav meni trebaju naocare!
sad sam bio u persuis i video da ima i cipele
xaaxaxaxaxaxax:D:D:D:D::D
hvala u svakom slucaju!:P