GRID Legends

poruka: 8
|
čitano: 2.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GRID Legends

Evo da otvorim novu temu (pošto je nema) o igri "GRID Legends"

Sada je na VELIKOM popustu i stvarno bi bilo šteta ne upecati je !!!

Mislim da su ove cijene odlične za igru ovakve kvalitete koja je izašla ove godine!!!
€11.99 za Standard

€23.99 za Deluxe

Ja ju danas kupio i polako napredujem...

Šta reči za sad dok sam na početku?  Lijepo izgleda, stabilno i fluidno radi, fizika vožnje je skoro kao arkada, polako te vodi kroz priču i utrke i napreduješ... bilo bi dobro imati volan ali za sada igram na gamepadu.

Malo mi smeta što ima dosta cut scena koje te vode kroz priču ali da ih se preskočit ak vas ne zanima pozadinska priča pa nije tak strašno! Malo je čudno šta su cut scene i priča snimane sa pravim osobama kao da gledate neki sportski prilog o auto utkama i drami iza njih...

Nisam još probao online utrke sa drugima, nisam još spreman za to pa sam i stavio u postavkama "PRIVAT" za online tak da mi indijanci ne uskaču u story te kvare napredak...( nadam se ak sam to dobro shvatio )

Ima svakakvih postavki za podesit tak da mislim da sa time nitko neće imati ikakvih problema.

Molio bih ako ima netko iskusan i igra ovu igru od kada je izašla ( 24.Veljače 2022 ) neka se slobodno uključi u ovu temu i pomogne nama početnicima sa savjetima...

IGN-Grid Legends Review

>>>DOBRO DOŠLI U GRID LEGENDS <<<

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2022 0:06 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: GRID Legends

Ja sam je odmah uzeo. Budem opet počeo, nisam dugo igrao.

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2022 0:03 (x18x05x).
15 godina
x18x05x kaže...

Ja sam je odmah uzeo. Budem opet počeo, nisam dugo igrao.

Vidim da si podosta napredovao... daj nam nabaci svoj osvrt, tutorijal, neke savjete... 

15 godina
GRID Legends

Voziš prvo Story. Svaki put dobiješ auto. Nema nikakvih podešavanja auta. Ujedno učiš staze i sve te različite načine vožnje. Meni najbolje kad si zadnji i countdown počne.. Onaj dio koji su snimili pravi glumci je samo jednom zanimljiv za pogledati, sreća pa se da preskočiti.

Kasnije kada to prođeš kreće karijera. Moraš garažu upgrade svako malo i svoj tim. Na to ode puno para. 

Xbox gamertag: RENZOR GT 01
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
GRID Legends

Primjetio sam da prije svake utrke u Story-ju možeš "Tune" auto i imaš na izbor nekoliko opcija:

1. Gear ratio

2. Springs

3. Dampers

4. Anti Roll Bars

5. Brake bias

Da li si primjetio značajnije razlike u mijenjanju ovih postavki?

Ili tjuniranje dolazi do izražaja tek kasnije sa svojim autima?

Ja si namjestim za gradske utrke sa mnogo oštrih zavoja mekanije postavke sa kratkim brzinama a za vangradske brže utrke namjestim na tvrđe postavke i duge brzine za postizanje veće top brzine!

Brake bias još nisam dokučio jel da ga gurnem više na prednje ili na zadnje kotače jer sam mislio da ako ga namjestim više na prednje, da ću dobiti lagani overstear što bi mi odgovaralo jer bi auto prilikom kočenja prije zavoja se počeo usmjeravati prema putanji ceste tj,zavoja ali ko da imam kontra efekt i auto mi nekak ode u undersear i krene van zavoja... ne znam.

btw: nakon završene utrke dobijem lovu pa lovu od mojeg teammate i onda mi večinu toga oduzme ona crvena lova... kaj je to??? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2022 15:00 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
GRID Legends

Bogami igra je najs, igrao malo i odusevljen, car handling fenomenalno izveden, puno bolje od unbound'a a pogotovo forze, evo moj gejmplej na 4k, ako netko oće bacit online 1 vs 1 nek se javi na pm. Nick Silvershine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2022 17:15 (OnTime).

1 0 hvala 0
15 godina
OnTime kaže...

Bogami igra je najs, igrao malo i odusevljen, car handling fenomenalno izveden, puno bolje od unbound'a a pogotovo forze, evo moj gejmplej na 4k, ako netko oće bacit online 1 vs 1 nek se javi na pm. Nick Silvershine.

Lako tebi uživat na:

RTX 3070
i5 13600K
32 GB RAM
-- ne znam jel ti i monitor 4k ?

Ja igram na 2k sa najslabijom RTX-icom 2060, Ryzen5 2600 i upola manje RAM-a tak da meni ne zgleda baš tak lijepo kao tebi 

Na handeling se još privikavam, malo mi je čudan, barem još sad dok prelazim story i nemam svoje aute koje bih si sredio.

Igram na gamepadu pa je i to minus za osječaj vožnje al šta ću...

Ja sam ANDI HR u igrici a na EA sam ANDIxHR  al neću još online jer za sad nemam ni skill ni pare ni aute sa kojima bih mogao biti konkurentan...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2022 17:57 (andi.cro).
4 godine
protjeran
andi.cro kaže...
OnTime kaže...

Lako tebi uživat na:

RTX 3070
i5 13600K
32 GB RAM
-- ne znam jel ti i monitor 4k ?

Ja igram na 2k sa najslabijom RTX-icom 2060, Ryzen5 2600 i upola manje RAM-a tak da meni ne zgleda baš tak lijepo kao tebi 

Na handeling se još privikavam, malo mi je čudan, barem još sad dok prelazim story i nemam svoje aute koje bih si sredio.

Igram na gamepadu pa je i to minus za osječaj vožnje al šta ću...

Ja sam ANDI HR u igrici a na EA sam ANDIxHR  al neću još online jer za sad nemam ni skill ni pare ni aute sa kojima bih mogao biti konkurentan...

Dodao sam te, i ja igram na gejmpedu i feeling je top. Monitor je 4k. Ma bacimo kakav quick race protiv ostalih kad nadjemo vremena, i ako nemaš auto, on ti ponudi ali na sljedecoj single player pobjedi uzme ti 50% zarade ili novca, šupci. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice