Evo da otvorim novu temu (pošto je nema) o igri "GRID Legends"
Sada je na VELIKOM popustu i stvarno bi bilo šteta ne upecati je !!!
Mislim da su ove cijene odlične za igru ovakve kvalitete koja je izašla ove godine!!!
€11.99 za Standard
€23.99 za Deluxe
Ja ju danas kupio i polako napredujem...
Šta reči za sad dok sam na početku? Lijepo izgleda, stabilno i fluidno radi, fizika vožnje je skoro kao arkada, polako te vodi kroz priču i utrke i napreduješ... bilo bi dobro imati volan ali za sada igram na gamepadu.
Malo mi smeta što ima dosta cut scena koje te vode kroz priču ali da ih se preskočit ak vas ne zanima pozadinska priča pa nije tak strašno! Malo je čudno šta su cut scene i priča snimane sa pravim osobama kao da gledate neki sportski prilog o auto utkama i drami iza njih...
Nisam još probao online utrke sa drugima, nisam još spreman za to pa sam i stavio u postavkama "PRIVAT" za online tak da mi indijanci ne uskaču u story te kvare napredak...( nadam se ak sam to dobro shvatio )
Ima svakakvih postavki za podesit tak da mislim da sa time nitko neće imati ikakvih problema.
Molio bih ako ima netko iskusan i igra ovu igru od kada je izašla ( 24.Veljače 2022 ) neka se slobodno uključi u ovu temu i pomogne nama početnicima sa savjetima...
IGN-Grid Legends Review
>>>DOBRO DOŠLI U GRID LEGENDS <<<