Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.409.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Hoče li biti potrebno još kakvo dodatno aktiviranje za social club?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

meni se nekak čini da su oni taj gta 5 radili od početka, samo kaj su koristili več gotove modele auta , ljudi itd. da ne gube vrjeme na tome. Zato nebi bilo ni čudo da igra radi kak spada. Još je k tome radilo jeno 300 ljudi na tome godinu i pol, pa mora onda da su nekaj napravili u tom vremenu :D

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Bokte koliko grafičkih postavki, sad vidim da su se više potrudili, ajd držim fige da je dobro optimizirana....

Šteta samo što se RGSC-a nisu riješili. Mislim nadam se da se nećemo morati ulogirati prvo u klub prije nego pokrenemo igru isto kao što je bio slučaj sa GTA IV.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |

4 0 hvala 0
12 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Marcuskac kaže...

Aha sad ce ruski  izbaciti magiju.

16 godina
neaktivan

ne otvara sliku

16 godina
šaki01 kaže...

ne otvara sliku

7 dvd-a.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ni meni neće taj link otvoriti ali ako se radi o DVD-ima onda je valjda to ista slika....

+ mala hrpica

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 21:24 (vrinho).
Moj PC  
5 0 hvala 3
12 godina
šaki01 kaže...

ne otvara sliku

http://i.imgur.com/0u3ehBM.jpg

12 godina
vrinho kaže...

Ni meni neće taj link otvoriti ali ako se radi o DVD-ima onda je valjda to ista slika....

+ mala hrpica

Alo ba, salji to za r'vacku.

EDIT: Se sjecate tjedan/dva prije izlaska GTA V na xbox na crnom trzistu su se pojuavile ORG. kopije GTA V po cijeni od 500$?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 21:28 (Diazz72).
11 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Gravityri kaže...

Ljudi ja pokušavam kupiti igru preko nuuvema,znaci instalirao sam hola,ali kad se logiram na stranici te kliknem na paypal da cu platiti igru mi nestane iz košarice i dobijem neku poruku,kao da je igra nedostupna?

Imao sam isti problem kad sam odabrao Brazil na Hola. Samo prebaci na Venezuelu ;) radi sve bez problema. Kupio jutros tako nakon što mi je na Brazil izbacivalo konstantan 404 Error.

Nego ja imam drugi problem... kod preloadanja mi je već 2 sata brzina jadnih pola megabita a imam fkin 100 megabit link. Nije mi jasno u čemu je problem, na Speedtest.net pokazuje punu brzinu, sve drugo radi isto, samo Rockstar Social club preload GTA5 neće preko pol megabita. Vjerujem da je do preopterećenja servera, ali nisam siguran pošto neki skidaju full speed.

EDIT: @Hexfire - raditi će isti problem (404 Error ili region lock), samo umjesto Brazila odabere Venezuelu i stvar će funkcionirati

Hvala,uspio sam,upravo aktivirao na social klubu i poceo skidati,za 210kn dobar deal.

A što se tiće brzina meni skida 1.6mb po sekundi,što znaci maximum,mozda je mreza opterečena

16 godina
Grand Theft Auto V PC

meni nije jedna stvar jasna, znaci preload u kojem je skoro cijela igra je tu,  fizicke kopije su tu, zasto se ceka do 14.? zasto nisu prije dali igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

sta mislite, hoce li se moci poceti skidati na jednom racunalu, zatim to sto se skinulo iskopirati na drugo i na drugom zavrsiti skidanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

meni nije jedna stvar jasna, znaci preload u kojem je skoro cijela igra je tu,  fizicke kopije su tu, zasto se ceka do 14.? zasto nisu prije dali igru?

Fizičke kopije su tek u fazi slanja dobavljačima pa onda kupcima, potrajat će to i taman bi trebalo sve sjesti na mjesto na dan izlaska. Preload su stavili tako rano zbog onih sa brzinom krepane mačke. Sad oni koji su skinuli će se načekati. Uglavnom, meni osobno ovo bude najdužih 6 dana u životu, vjerujem kao i mnogima

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 21:33 (vrinho).
12 godina
mar123 kaže...

R*, ista stvar je bila sa xbox/ps3 ver.

13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
vrinho kaže...

+ mala hrpica

Alo ba, salji to za r'vacku.

EDIT: Se sjecate tjedan/dva prije izlaska GTA V na xbox na crnom trzistu su se pojuavile ORG. kopije GTA V po cijeni od 500$?

Sjecam se da je bilo ludilo, ljudi koji su dobili igru ranije su doslovno imali svojih 5 minuta slave sa kratkim videima i samo sam o tome razmisljao cijeli dan.

Svaki puta kada je netko uploadao neki video hype je bio kao da je igra ponovno izasla.

Neznam zasto nekima ne otvara link, neki cudan je link pa nista cudno, rusi su rusi.

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Već vidim da ću je kupiti dva puta. Prvo fizičku kopiju i poslije nakon dužeg vremena digitalnu sa steama na akciji da se ne zajebavam sa CD-ima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 21:35 (Mirogamemasta).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
vrinho kaže...
mar123 kaže...

Fizičke kopije su tek u fazi slanja dobavljačima pa onda kupcima, potrajat će to i taman bi trebalo sve sjesti na mjesto na dan izlaska. Preload su stavili tako rano zbog onih sa brzinom krepane mačke. Sad oni koji su skinuli će se načekati. Uglavnom, meni osobno ovo bude najdužih 6 dana u životu, vjerujem kao i mnogima

ma sve je meni to jasno, i ne kazem ja da zasto sad sutra ne izdaju igru, sad je gotovo, ali ako su vec danas/jucer fizicke kopije bile spremne za slanje, koji je razlog tako velike odgode kad je igra finisirana vec odavno ocito.sto su oni u 2-3 tjedna to tako uspjeli popravit znacajno? ide mi na zivce to sto je igra po svemu sudeci vec dugo spremna za lansiranje a nije bila lansirana.

14 godina
mar123 kaže...

ma sve je meni to jasno, i ne kazem ja da zasto sad sutra ne izdaju igru, sad je gotovo, ali ako su vec danas/jucer fizicke kopije bile spremne za slanje, koji je razlog tako velike odgode kad je igra finisirana vec odavno ocito.sto su oni u 2-3 tjedna to tako uspjeli popravit znacajno? ide mi na zivce to sto je igra po svemu sudeci vec dugo spremna za lansiranje a nije bila lansirana.

Tko će ga znati.... Negdje je bio problem ali ako će optimizacija biti na nivou što je najbitnije nitko neće više pitati za to i biti će odmah zaboravljeno.

12 godina
mar123 kaže...
vrinho kaže...
mar123 kaže...

$_$_$ ovako sve vise i vise ljudi kupuje igru.

Pa te odgode kao radi usavrsavanja igre...je vraga, nisu postigli zadovoljavajucu kvotu para pa su otkazivali igru.

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ae dok cekamo malo humora...

Mozda se ovo R* dogodilo ?

Moj PC  
5 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

baš mi danas šef javio da imam 7 slobodnih dana,nekako si razmišljam da si uzmem 14 i 15 :D,jos 8 sati skidanja i onda 5 dana torture :P

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Čeka se izlazak jer se trebaju organizirati retail verzije. Kao drugo dok će igra izaći bit će dosta na početku zakrpa tako da budite sretni sa low brzinama da skinete na vrijeme. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Sjecam se kad je GTA izlazio za konzole, neki su ovdje na forumu vec mogli igrati piratsku verziju 2 dana prije izlaska. To je bio ogroman hype tada.

Darko

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel skinuo neko kako stoji sutuacij jel ima crak radi ili ne???

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
cardadule kaže...

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
11 godina
cardadule kaže...

Koliko godina imas?

Ne,nije izasao crak za igjicu...

Battlelog: Ratkapa16
12 godina
neaktivan
Gago4 kaže...
cardadule kaže...

Koliko godina imas?

Ne,nije izasao crak za igjicu...

Vise od tebe sigurno 27 nemam vremena da budem u tolku zato pitam inace preterali ga 60+gb jbt Hvala na odgovoru

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice