German Truck Simulator zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 3.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
German Truck Simulator

Gledao sam na youtube "German Truck Simulator" i igrica je odlicna!!!.....Moze te li mi reci gdje da je skinem(hitno mi treba)....

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: German Truck Simulator
Khm, probaj nac demo na sluzbenim stranicama, a o piratluku sutim.
hmda
16 godina
neaktivan
German Truck Simulator

Trazio sam i demo,ali nigdje ga nac...al bi volio da je u full-u....Ako imate daj mi link da skinem.....!

A i da napomenem jos nesto:Volim simulatore,pa mi se dopala jedna igra,perfect je(18 wheels of steel Extreme Trucker)....i za nju ako imate linkk..posalji te!

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gle neću ti ja linakt ništa. Ako neznaš sam nać nećeš znat ni skinut. HINT: torent

hmda
16 godina
neaktivan
German Truck Simulator

Samo mi reci ko ti je reko da neznam da skidam sa neta.................bolje bi ti bilo da sutis nego da se tu pravis pametan....."STFU"!!!!A da ti nesto znas stavio bi link NOOBBE

Moj PC  
0 17 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bekinelis kaže...

Samo mi reci ko ti je reko da neznam da skidam sa neta.................bolje bi ti bilo da sutis nego da se tu pravis pametan....."STFU"!!!!A da ti nesto znas stavio bi link NOOBBE

Šta se pjeniš odmah  bez razloga?Link na piratluk je protiv pravila foruma.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
Bekinelis kaže...

Pa očito neznaš kad neznaš najobičniji torent skinut. Al neću se prepirat.

hmda
16 godina
neaktivan
German Truck Simulator

Ili si glup ili lud neznam sta ti je.....................ko ti je reko da neznam skidat sa torrenta.....IMAM UTORRENT,INTERNET DOWNLOAD MENAGER,JDOWNLOADER......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dobro cemu vrjedanje. Najrade bi te sad ubio u pojam, al jedan zuti od moderatora ce mi bit vece zadovoljstvo
hmda
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice