Gledao sam na youtube "German Truck Simulator" i igrica je odlicna!!!.....Moze te li mi reci gdje da je skinem(hitno mi treba)....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trazio sam i demo,ali nigdje ga nac...al bi volio da je u full-u....Ako imate daj mi link da skinem.....!
A i da napomenem jos nesto:Volim simulatore,pa mi se dopala jedna igra,perfect je(18 wheels of steel Extreme Trucker)....i za nju ako imate linkk..posalji te!
Gle neću ti ja linakt ništa. Ako neznaš sam nać nećeš znat ni skinut. HINT: torent
Samo mi reci ko ti je reko da neznam da skidam sa neta.................bolje bi ti bilo da sutis nego da se tu pravis pametan....."STFU"!!!!A da ti nesto znas stavio bi link NOOBBE
Samo mi reci ko ti je reko da neznam da skidam sa neta.................bolje bi ti bilo da sutis nego da se tu pravis pametan....."STFU"!!!!A da ti nesto znas stavio bi link NOOBBE
Šta se pjeniš odmah bez razloga?Link na piratluk je protiv pravila foruma.
Pa očito neznaš kad neznaš najobičniji torent skinut. Al neću se prepirat.
Ili si glup ili lud neznam sta ti je.....................ko ti je reko da neznam skidat sa torrenta.....IMAM UTORRENT,INTERNET DOWNLOAD MENAGER,JDOWNLOADER......