Ovo se čini da će biti igra slična 1nsaneu
Vec se pojavila verzija za Xbox360, sada samo cekamo verziju za PC
Ispricavam se na duplom postu.
Ako se ne varam, sutra igra službeno izlazi.
Baš me zanima hoće li biti dobra.
Najave su obećavale.
Ako se ne varam, sutra igra službeno izlazi.
Baš me zanima hoće li biti dobra.
Najave su obećavale.
Ja sam ovdje pročitao da sutra izlazi (u SAD-u):
http://pc.gamespy.com/pc/fuel-codemasters/
Možda si ti mislio na Europu.
A možda igra isti dan izlazi i u Europu i u SAD.
Ne znam...
Ja sam bio, sad nemogu naci stranicu procitao vise datuma, al jedan od th je bio pred kraj 5 mjeseca.
Sad jedva cekam da izađe pa da vidimo zapravo o cemu se tu radi!
Ja sam bio, sad nemogu naci stranicu procitao vise datuma, al jedan od th je bio pred kraj 5 mjeseca.
Sad jedva cekam da izađe pa da vidimo zapravo o cemu se tu radi!

Znam da ima puno videa, ali nije to to, jer drugacije je kad je ti igras od onog sto vidis na videima!
Haahahahaahah.
Evo njima igra s najvećom virtualnom površinom eto njima preseravanja.
Igra je čisto smeče .
Je li tko probao igru na PC-u?
Nigdje za nabavit igru :) .
jedva cekam iako je lose ocjenjena na konzolama
Valjda 23.6 izlazi iako je to neslužbena informacija.
upravo kupljena!
upravo kupljena!
Ajd javi dojmove kad probaš.
također upravo "kupljena" kasnije javim kakva je
javim kasnije kakva je .raspakiravam celofan.al su ju umotali ajme
sam me zanima kak je to sve stalo u 3.45gb
sam me zanima kak je to sve stalo u 3.45gb
A kako je Farcry 2 stao u 3GB, a ima ga bome dok crysis u 6-7GB, a ima manje prostora u igrici nego u FC2...
Download in progress..
Javim dojmove kada zaigram
a sto ce se sve vozit u traileru sam vidio aute,motore,quad bike oce biti jos sta,oce biti samo onaki identicni auti ili cemo ih moci nadogradivat kupovat nove stvari i tako nove aute?
i kada se potrosi gorivo sta se onda vozi?biciklo?
e ovak.igra je niš posebno. Čim sa penetrirao u nju skužio sam da je konzola. Gameplay pomalo usran(pogotovo vožnja motora), fizika osrednja, grafika ništa posebno(grid za ovo majka), kad se slupate u nešto kao da prpadnete kroz teksture, krajolik praznjikav(barem koliko sam ja vidio),draw distance što bi se reklo je u banani.već nakon nekih pedesetak metara nema trave i lišća na drveću tako da kada pogledate malo dalje to izgleda loše. kamion na 200-300 metara izgleda kao cigla.možda sam malo pretjerao s kritikama ali od ove igre sam očekivao isključivo grafiku a ona je osrednja pa zato. sve u svemu nepreporučam kupnju ove konzole.da je rađenja samo za pc vjerujem da bi to bilo ono o čemu su oni pričali.e da.igu igram na max bez problema(fps 90-100-bez synca baš da vidim frejmove)
e ovak.igra je niš posebno. Čim sa penetrirao u nju skužio sam da je konzola. Gameplay pomalo usran(pogotovo vožnja motora), fizika osrednja, grafika ništa posebno(grid za ovo majka), kad se slupate u nešto kao da prpadnete kroz teksture, krajolik praznjikav(barem koliko sam ja vidio),draw distance što bi se reklo je u banani.već nakon nekih pedesetak metara nema trave i lišća na drveću tako da kada pogledate malo dalje to izgleda loše. kamion na 200-300 metara izgleda kao cigla.možda sam malo pretjerao s kritikama ali od ove igre sam očekivao isključivo grafiku a ona je osrednja pa zato. sve u svemu nepreporučam kupnju ove konzole.da je rađenja samo za pc vjerujem da bi to bilo ono o čemu su oni pričali.e da.igu igram na max bez problema(fps 90-100-bez synca baš da vidim frejmove)
tog sam se i bojao(a bilo kao neka uber igra)
to je samo moje mišljenje. ti ju probaj pa sam ocijeni
EDIT:e da .nema štete. samo te respawna kad se jako sudariš i to je to.takve stvari mi ubijaju igru. Blur igri daje koliku toliku ljepotu jer da njega nema onda bi stvarno bilo sve u jajima
Evo probao igru solidna mi se cini, priznajem ocekivao sam malo vise
Nema veze, vjerovatno ce mi se sa vremenom svidjeti
Evo screenshota!
Kakav je gameplay? Od ove igre isto ocekujem podosta, samo da se nadam da je nisu za*rali... Grafika i nije toliko bitna ako je gameplay dobar...
Evo probao igru solidna mi se cini, priznajem ocekivao sam malo vise
Nema veze, vjerovatno ce mi se sa vremenom svidjeti
Evo screenshota!
Kakav je gameplay? Od ove igre isto ocekujem podosta, samo da se nadam da je nisu za*rali... Grafika i nije toliko bitna ako je gameplay dobar...
Igrao sam samo 5 minuta, kada pređem malo vise javim !
ako voliš lošiju fiziku,ako ti nesmeta što se auto ili bajk odbija od drveta kao kanta,ako ti nesmeta loš dojam brze vožnje i kočenje kao sa padobranom ovo je igra za tebe
EDIT: Ovo moje su dojmovi nakon 20 ak minuta igre tako da ih možda promijenim
Evo skinio sam igru i probao igra je zakonnnn!!
Prvo mape su AJMEEE uber velike nema kraja(barem ja nisam nasao kraj mape :D ).
Vrijeme u igri promijenjivo iz sek u sek. takoder se vidi kad dolazi oluja sto je predivno,u igri imate dan-noc.Ima par SS-a iz igre.Koliko sam primjetio vozila se jakoo malo ostecuju(mozda sto sam igrao na Easy).
Na pocetku je odvratno igrati po defoultu sto sam odma izmijenio.Takoder mi je iritantno sto u meniu nema video postavki :S.
Imate free ride za istrazivanje mape na kojima se nalazi pun KUR** utrka :)
Vozila se kupuju gorivom takoder i nadogradnja...
Sve u svemu BEST BUY :) isprobajte necete pozaliti ;)
http://img200.imageshack.us/gal.php?g=buggyi.jpg