ako je to istina, onda su napravili kao u pravim automobilima sa ABS... treba kvačilo stisnuti
Riješio, Braking - Anti lock na ON.
ako je to istina, onda su napravili kao u pravim automobilima sa ABS... treba kvačilo stisnuti
Riješio, Braking - Anti lock na ON.
Gle sve ok samo nemoj sirit lazi,ja nikad nisam izgubio niti jedan svoj acount na nacin da me je netko permabanao.
Moj admin acount na Rebootu sam ja trajno obrisao pomocu master acounta jer vise nisam zelio vodit forum i po meni je to bio jedini nacin da se maknem 🥂
I svakako se slazem da je pametnije gubit vrijeme na igranje nego ovakve rasprave 🥂🥂
Kakve veze ima kvačilo s time? Vozi auto bez ABS-a i treba samo popustiti kočnicu.
Kakve veze ima kvačilo s time? Vozi auto bez ABS-a i treba samo popustiti kočnicu.
U pitanju je gamepad i mjenjač na automatic. Treba baš puno puta lagano pritisnuti kočnicu i onda ulazak u zavoj ide lakše. Međutim to je i sporiji način.
?
koči vozilom, koji ima ABS, a da se ABS uključio prilikom kočenja i pokušaj skrenuti bez uporabe kvačila...
Ako ne koristis ABS onda naravno postoji mogucnost da blokiras kotace, a ABS bas tome sluzi kada u panici (recimo trenutak prije moguce nesrece) stisnes kocnicu maksimum kolko ide onda ti on pomaze da ne blokiras kotace i zadrzis kontrolu nad vozilom.
Inace i u profi motosportu recimo GT3 utrke koriste i ABS i TC i sa time su ta vozila zamisljena da se voze. Definitivno nebi im bilo bolje vozit bez ABS-a pa se ne morate sramit to koristit... (trail braking)
Odlična, more auta, zvukovi top ko i grafika. Jako dobro ispeglana (Steam). Brdo sati će se utrošiti na ovo...
Jedina zamjerka što još uvijek nisu ubacili animaciju volana od 900 stupnjeva, nikad ni neće očito
Kupio premium bundle za 45eu sto mi je otkljucalo pass verziju,idem probat prvo pc pa XsX.
Koji su vam gamertag-ovi?
Imam problem. Kad hoću da auto s krene lijevo ili desno dok ja držim pritisnutu kočnicu auto ode samo ravno. To dosada ni u jednoj igri nisam doživio niti vidio.
Jeste vi decki ikad vozili auto?
Imam problem. Kad hoću da auto s krene lijevo ili desno dok ja držim pritisnutu kočnicu auto ode samo ravno. To dosada ni u jednoj igri nisam doživio niti vidio.
Da svaki dan. No, ovdje želim voziti i zabaviti se. Kao i u svakoj igri do sada. Ako si nekaj mislio postić sa ovim sarkastičnim komentarom, vjeruj da nisi.
Ovako.....
Pc verzija mi radi na native 4k uz extreme postavke u prosjeku oko 70fps ali vidio sam padove na nekih 50+ fps te skokove na 120fps i ponekad nije apsolutno fluidno iako je u tom trenu recimo 70fps,imam ukljucen VRR na 120hz.
Mislim da to nema veze sa framerateom nego mozda sa ucitavanjem jer nisam instalirao na nvme ssd nego vanjski sandisk extreme ssd.
Ali je u globalu izuzetno fluidno.
Sto se tice XsX verzije prvo sam probao 30fps mode i to je uistinu instant vidljiv manjak fluidnosti,motion rezolucije itd i one price sa Digital Foundrya ili tko je vec rekao kako je 30fps mode izuzetno gladak...nije istina.
Vrlo brzo sam prebacio na 60fps mode i to je potpuno druga prica,apsolutno fluidno,vrlo bistro radi bolje motion rezolucije,i u samoj voznji je doslovno nemoguce skuzit razliku naspram quality moda....da imam dva tva jedan pored drugoga sigurno bih skuzio razlike ali sa ovim prebacivanjem sa quality na performance jednostavno ne zapamtim te razlike sto znaci da nisu drasticne.
Ajmo sad o igri...usporedba sa FH4 koju takodjer imam instal na XsX i Pcu.
Auti izgledaju primjetno "stvarnije" ,okolis je enormno enormno impresivniji.
Zvuk je bolji a takodjer se odmah skuzi drukciji fizikalni model ponasanja auta na razlicitim podlogama...realnije i bolje.
Pc verzija ima HDR10 dok XsX ima Dolby Vision.
Eto par kratkih dojmova za sad
Igrao do sad i ovo mi je gaming iznenadjenje kao i Gardeners of the Galaxy ❤
Zadnje Forze koje sam kupio su bile sedmica i Horizon 4 i nazalost niti jedna me nije zadrzala duze jer mi nije pasao vozni model.
U FH5 napokon nemam osjecaj da je auto zaljepljen za podlogu i apsolutno najveci plus mi je ovaj novi fizikalni vozni model.
Btw izgubio nekih sat vremena pokusavaju eliminirat microstutter u pc verziji....ima hrpa ekipe sa tim problemom ali meni nisu pomogla rijesenja koja su neki kao pronasli,dosta njih tvrdi da su problem Nvidia driveri i da moramo cekat fix....
Uglavnom,ugasio pc verziju i uzivao satima u XsX.
Da svaki dan. No, ovdje želim voziti i zabaviti se. Kao i u svakoj igri do sada. Ako si nekaj mislio postić sa ovim sarkastičnim komentarom, vjeruj da nisi.
Pitas zasto se auto ponasa onako kako se auti ponasaju pa mi pitanje dodje kao logicno...
S čime igrate:
2 | tipkovnicom |
---|---|
22 | controllerom |
1 | volanom |
Ja sam FH4 riješio uzduž i popreko, jedva čekam 9.11 da zaigram FH5 izgleda fenomenalno, samo da srede još te probleme sa Nvidia Driverima. I ovaj fucking Battlefield izlazi 12.11, 2 igre koje me zanimaju u tako kratkom razdoblju. No dobro u FH5 fokusirati se na singleplayer kampanju a Battlefield ako kupim uopće pičit multiplayer.
Pitas zasto se auto ponasa onako kako se auti ponasaju pa mi pitanje dodje kao logicno...
Pitanje se odnosi na igru. Ne na stvarni život. Igrao sam puno igara i ni na jednoj nije bilo ovak u startu namješteno. Smiri doživljaje i idemo dalje.
Ja sam FH4 riješio uzduž i popreko, jedva čekam 9.11 da zaigram FH5 izgleda fenomenalno, samo da srede još te probleme sa Nvidia Driverima. I ovaj fucking Battlefield izlazi 12.11, 2 igre koje me zanimaju u tako kratkom razdoblju. No dobro u FH5 fokusirati se na singleplayer kampanju a Battlefield ako kupim uopće pičit multiplayer.
a onda 12.11 BF2042 :D
Odlicne su rally dionice i uzitak je vozit sa Imprezom i Evo kud je vozni model bolji jos je zvuk sa slusalicama grmljavina 😁
Bas su unaprijedili sve moguce....skoro sve.....replay je vjerovatno najlosiji od svih danasnjih utrka i to mi je za sad jedini minus.
Dali igra netko od vas na XsX u 30fps...zanima me dali to samo meni izgleda slughish i sa previse motion blura?....
Odlicne su rally dionice i uzitak je vozit sa Imprezom i Evo kud je vozni model bolji jos je zvuk sa slusalicama grmljavina 😁
Bas su unaprijedili sve moguce....skoro sve.....replay je vjerovatno najlosiji od svih danasnjih utrka i to mi je za sad jedini minus.
Dali igra netko od vas na XsX u 30fps...zanima me dali to samo meni izgleda slughish i sa previse motion blura?....
Potvrđujem, očajno izgleda.
Ima li opcija za ugasiti BLOOM? (prejako osvjetljenje)?
A DFovci opet isticu kako je 30fps mode odlican...suludo.
Ima li opcija za ugasiti BLOOM? (prejako osvjetljenje)?
Na kojoj platformi?
Na kakvom ekranu igras?
A DFovci opet isticu kako je 30fps mode odlican...suludo.
Qled TV sa game mode ON. 65 inch. Jadno stvarno izgleda.
MOJ PC
Dolazi li igra na xbox pc game pass i da li podrzava ds4 kontroler sa plejke?
MOJ PC
Ne sjecam se dali im opcija samo za bloom,pogledat cu veceras u pc verziji.