Forsaken World

poruka: 7
|
čitano: 3.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Forsaken World

Ima li zainteresiranih za ovu igru?

Iako je u open beti nakon službenog izdavanja neće biti brisanja lvla

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Forsaken World

evo posto su na steam pukli veliku sliku da je sada free2play,zanima me dali tko ovo igra,kakva su vam iskustva,dali na kraju treba dat "100 eura" na mikrotransakcijama da se ima postenog lika i sl.

igra je dobila solidne ocjene pa me zanima dali ce ljudi navalit i na ovaj mmo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Forsaken World

Sviđa mi se igra, ne mora se ništa plaćat, bar to nisam vidio do sad, isprobavo sam dosta ovih free mmorpg-ova, ali ovaj je najbolji do sada, skinite i probajte, igra jako puno ljudi, u glavnom gradu zna štekat kolko ih ima, http://fw.perfectworld.com/ ,na serveru Illyufe (EU) sam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:39 (crash11).
14 godina
neaktivan
Forsaken World

Meni je igra odlicna...po meni do sad najbolji MMO...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Forsaken World

i kakvi su dojmovi, trazim novi mmorpg za peglat pa me zanima kakva je situacija s forsakenom, is it worth it??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Forsaken World

igra ko ovo,mislim pocet pa pitam,nemogu se odlucit izmedu aiona,PW,FW,age of conan,lotro,al probat cu prvo fw,da vidim kakav je 

l<l<l<l<l<l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Forsaken World

Zar nije FW izašao prije par godina, jer sječam se da sam bio otvorio forum za balkansi dio igrača. Sada PW otvara opet nanovo istu igru koja je izasla prije par godina?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice