Firefall

poruka: 208
|
čitano: 36.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefall

eto, današnji sretnik je zjaka

NEMAM VIŠE POZIVNICA!

svoje nove pozivnice, kad ih dobijem, po istom principu ću dijeliti ovdje!

na isto pozivam i sve druge koji nemaju kamo sa pozivnicama, pa umjesto da ih dijele na službenom forumu strancima, neka ih udjele ovdje

domaćim ljudima da nas bude više u FireFall-u s ovih prostora

D.I. mag.inf.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Firefall

Ja zamolih u svom prethodnom postu da mi neko posalje invite ako ima viska, ali ocito ili nisi htio da vidis ili nisi vidio. Uglavnom, iduci put rezervisi za mene. :)

17 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

Ja zamolih u svom prethodnom postu da mi neko posalje invite ako ima viska, ali ocito ili nisi htio da vidis ili nisi vidio. Uglavnom, iduci put rezervisi za mene. :)

jednostavno jer ne želim biti pristran, neka bude random stvar da svi imate iste šanse - na isti način sam i ja ulovio svoj ključ

inaće će se ljudi žalit da sam pristran ili da oni koji mole imaju prednost

ne želim niti radit natjecanja da se morate potruditi, na službenom forumu ima svih mogućih natjecanja za ključeve, jednom je liku čak pala ideja da će njegov

ključ dobit osoba koja se se s logom FireFalla, na čelu, prsima il guzici, pojavi na lokalnim vijestima

držite se teme, slobodno postate i kakav koristan sadržaj o samoj igri, postavite pitanja, dajite odgovore a ključevi će biti nagrada za one najbrže

cilj ove teme nije samo "ugrabi ključ i nestani", već sama igra te njezin community koji ovdje gradimo, naravno sve dok ima zainteresiranih dobrovoljaca

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
Firefall

FireFall kao najiščekivaniji naslov 2012.

U međuvremenu dok čekate nove ključeve evo vam malo posla, da napravite nešto korisno za sam FireFall :)

već neko vrijeme sa na Ten Ton Hammer stranici glasa za najiščekivaniju igru 2012.

FireFall je trudom ekipe sa službenog foruma, uključujući i mene, ušao u finale uz Bok GW 2 i Planet Side 2, a potukli smo mnoge druge poznate naslove u polufinalu

ovih dana traje finalno glasanje na stranici: http://www.tentonhammer.com/poll/most-anticipated-game-of-2012-finals

nakon što glasate vidjet ćete i na kojem smo mjestu :) a naravno ciljamo na #1

glasati možete jednom u 24h, i sad kroz blagdane što više pa možda skinemo i GW2

službene teme:

novija: http://www.firefallthegame.com/community/threads/tentonhammer-poll-xmas-days-are-a-time-to-pull-ahead.15062/

starija: http://www.firefallthegame.com/community/threads/tth-firefall-slips-to-3rd-place-below-gw2-and-planetside-2.14816/

D.I. mag.inf.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Firefall

- Firefall Cosplay Program - 

Za one koji neznaju, ili ne prate novosti na službenim stranicama ...

Red 5 priprema cosplay tim koji će pratiti i predstavljati igru na svakom novom javnom pojavljivanju/predstavljanju.

Da ne duljim, stvar izgleda zakon!

A više možete saznati u sljedeća dva video sažetka od kojih je drugi jučer objavljen:

1. Firefall Cosplay Program - Part 1

2. Firefall Cosplay Program - Part 2

P.S. Vidimo se danas u 20:00 u testu - novom potpuno ubrzanom (povećali su brzine kretanja do očekivanog maksimuma)

D.I. mag.inf.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Firefall

- Firefall Dev Diary - February 2012 -

Ekipa, evo stigao novi dev diary s friškim novostima, općim i onim vezanim uz tekuću betu :)

Redwood mapa (PVP loby) zamijenjena je CopaCabana gradom iz open worlda (PVE) što zapravo znaći da je konačno dostupna prva PVE zona :)

Čekam subotu da isprobam let gliderom iznad prelijepe CopaCabane! Vidimo se!

Za pretpostaviti je i da će nakon par testova CopaCabane, kad je ispeglaju, bit pušten novi val pozivnica s obzirom da će biti više sadržaja tj. mjesta za nove igrače.

D.I. mag.inf.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Firefall

- Novi val pozivnica za Firefall -

ekipo moja neaktivna, evo jučer je poslano/podijeljeno nekoliko tisuća novih pozivnica, ja imam jednu za podijeliti mada niti jednog vašeg posta a radi se o tako dobroj igri ....

stoga uvodim nova pravila, s obzirom da znam što ljudi na službenom forumu rade za pozivnice i s obzirom da sam se i ja trudio da dobijem svoju ...

1. Pozivnicu može osvojiti samo osoba sa minimalno 2 posta u ovoj temi! Ne računaju se postovi moljakanja za ivite kao ni postovi prije ovog kojeg upravo čitate!

2. Postovi trebaju biti vezani uz igru, recimo novije vijesti, foto i video materijali, što novije i ekskluzivnije to bolje, te pitanja, kao i smisleni odgovori na tuđa postavljena pitanja vezana uz Firefall!

3. Pozivnicu mogu darovati bilo koji dan sve do petka navečer (da se stigne skinut igra i pripremit se za subotnji test), počevši od sutra - dakle kad ja budem zadovoljan ovom akcijom!

4. Pozivnicu ću darovati na stari način: u proizvoljnom trenutku ostavit ću post da mi se najbrži jave na pvt i ostavite točan mail - ko prvi njegova djevojka!

5. Pvt-ovi poslani prije nego ja ostavim "post" se ne računaju - dakle nemojte me spamati bezveze i prijevremeno!

6. Pravila određujem samo ja, i bilo kakvi uvredljivi sadržaji i izjave, vrijeđanje ili svađanje sa drugim sudionicima, "pljuvanje" po tuđim postovima mogu vas diskvalificirati iz ove akcije!

P.S. Pozivam kolege koji su već ovdje ugrabili pozivnicu, ili jednostavno imaju koju viška da ih udjele ovdje domačim ljudima :)

D.I. mag.inf.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Firefall

Ako ima koja dobra duša viška pozivnicu volio bih probati.

Unaprijed hvala.

imam muda
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Firefall

Ajde napokon da su i meni poslali taj beta kod da probam tu igru.

Koliko vas tu na forumu ima da vec igrate betu i koji su dojmovi. Vec sam psihicki pripremljen na milion bugova ali da vidim sto drugi imaju za reci o igri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam u beti još od prošle godine i zadovojan sam igrom, malo je u početku sporije išlo puštanje novih sadržaja na testiranje al sad je to uzelo maha i nema frke. Igra je sve zabavnija i potpunija - osobito će bi zabavno sutra s obzirom da dolaze prvi mini questovi, thumper misije, nova do sada nenajavljena deathmatch mapa, i brdo novog PVE svijeta ... :)

Ja igram jedino Assaulta - mada mi ga je teže igrat zbog plasma guna s kojim je valjda najteže nišaniti zbog brzine i rate of fire ...

Ugl planiram ostat duže uz ovja MMOFPS s obzirom da to jedino i volim MMO te FPS a i vjerujem da će Red 5 napravit dobar posao s FIrefallom.

Kakvi su tvoji dojmovi?

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
Firefall

- imam viška pozivnicu za Firefall -

ko mi se prvi javi, sa točnim mailom, na pvt dobiva moju pozivnicu

D.I. mag.inf.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeko86 kaže...

- imam viška pozivnicu za Firefall -

ko mi se prvi javi, sa točnim mailom, na pvt dobiva moju pozivnicu

Hvala ;)

Shazbot !
13 godina
protjeran
zeko86 kaže...

Kakvi su tvoji dojmovi?

Evo 4 puta sam skidao igru i svaki put kad krene isntalacija javlja nekakvu gresku sa 7zip programom i prekida sve.

Da bar skine igru pa da ju mogu nanovo probat instalirati a ne da cekam 2 sata svaki put.

17 godina
neaktivan
Firefall

Završio je "The  Firefall Battleframe Trailer Challenge" i pobjednici su osvojili vrijedne nagrade, od kojih je recimo prva put za dvoje na  PAX East sajam u Boston.

uživjate u njihovim uradcima (trailerima), redom:

1. mjesto

2. mjesto

3. mjesto

D.I. mag.inf.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Evo 4 puta sam skidao igru i svaki put kad krene isntalacija javlja nekakvu gresku sa 7zip programom i prekida sve.

Da bar skine igru pa da ju mogu nanovo probat instalirati a ne da cekam 2 sata svaki put.

zašto ne skineš klasični streming instaler koji se otpakira i zatim sam skida igru, te je instalira - ja tako radim od početka kad reinstaliram i nikad problema

ovo sa 7z još nisam isprobao to je novo, sad od neki dan dostupno, možda ima bug pa puca, provjeri forum

moj savjet je da to odradiš streaming instalerom i kasnije samo patch-aš igru kad izađe patch svake srijede

naravno patchanje radi i za ovaj full instaler

D.I. mag.inf.
13 godina
protjeran
Firefall

Skinuo sam onaj instaler koji svaki put kad ga pokrenem skine igru i sam krene instalaciju.

Ali svaki put instalacija stane zbog te greske i onda nanovo moram preko njega skidat cjelu igru.

Citao sam kod njih na forumu da nakon par puta igra se napokon instalira, samo sto je kod mene "par puta" bilo jedno 4.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

Skinuo sam onaj instaler koji svaki put kad ga pokrenem skine igru i sam krene instalaciju.

Ali svaki put instalacija stane zbog te greske i onda nanovo moram preko njega skidat cjelu igru.

Citao sam kod njih na forumu da nakon par puta igra se napokon instalira, samo sto je kod mene "par puta" bilo jedno 4.

aha, da vidio sam da to neke ljude muči, mene nije nikad

a da probaš skinut onda ovaj cijeli 7z instal (4.3 GB) pa probaš to, možda to uspije

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Hvala ;)

jesi skinuo igru, istalirao? spreman za danas, danas ima hrpa novosti na testu ...

D.I. mag.inf.
15 godina
neaktivan
zeko86 kaže...
hari85 kaže...

Hvala ;)

jesi skinuo igru, istalirao? spreman za danas, danas ima hrpa novosti na testu ...

Ma skida se jos,  sada tucem malo Me3 dok ne bude gotov download.

Shazbot !
17 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...

pogledaj ovaj thread o istom problemu, možda ima nešto korisno: http://www.firefallthegame.com/community/threads/cache-files.21943/

D.I. mag.inf.
13 godina
protjeran
zeko86 kaže...
Tyberius_Prime kaže...

aha, da vidio sam da to neke ljude muči, mene nije nikad

a da probaš skinut onda ovaj cijeli 7z instal (4.3 GB) pa probaš to, možda to uspije

JOJ bem ti taranu, u svom tom skidanju i svemu totalno previdjeh da mogu skinut cjelu datoteku.

Evo sad ju skidam pa cemo malo zaigrat.

Najradije bi sad opalio glavom o zid, al zao mi zida i ljen sam ga poslije popravljat.

Facepalm i pol.

17 godina
neaktivan

hehe, nadam se da će proći ovaj put :)

javi dal je uspjelo, btw ja sam Crod u igri pa ak me sretneš javi se

D.I. mag.inf.
16 godina
Firefall

u beti sam več 3 tjedna, skinuo klijenta itd.. ali jednostavno mi vrijeme nije odgovaralo, se isplati probati?

0 0 hvala 0
14 godina
Firefall

Ako tko ima key viška ili ako mu se ne sviđa pa ne igra više molio bih ako može da mi proslijedi acc ili key.

Unaprijed hvala.

imam muda
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 22:22 (Miki Liki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zeko86 kaže...

Fala Bogu evo sad je sve uspjelo.

Onaj SevenZipSharp.dll nije uspjevao naci prije i zato je svaki put instalacija propadala.

Sad ga je on sam izvukao van iz onog RAR fajla i sve radi.

E sad kad je iduce testiranje, nocas negdje jel tako?

I da ja sam u igri pod TyberiusPrime, sugavci mi nisu dali underscore da ubacim u ime.

17 godina
neaktivan
acca kaže...

u beti sam več 3 tjedna, skinuo klijenta itd.. ali jednostavno mi vrijeme nije odgovaralo, se isplati probati?

što se mene tiče, isplati se, svakim tjednom sve više s obzirom da dolazi sve više i više novog sadržaja na testiranje - kao na primjer i ovaj tjedan

a ako misliš na bugove i slično, to je beta, i ima problema al se radi na njima, a uz to se za sve najviše pita i sluša testere za savjet i ocjenu

D.I. mag.inf.
16 godina
zeko86 kaže...
acca kaže...

što se mene tiče, isplati se, svakim tjednom sve više s obzirom da dolazi sve više i više novog sadržaja na testiranje - kao na primjer i ovaj tjedan

a ako misliš na bugove i slično, to je beta, i ima problema al se radi na njima, a uz to se za sve najviše pita i sluša testere za savjet i ocjenu

kad je točno vrijeme, ako se dobro sječam kroz tjedan jako rano ujutro negdje poslje pola noći i drugo u nedjelju navečer?

17 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
zeko86 kaže...

Fala Bogu evo sad je sve uspjelo.

Onaj SevenZipSharp.dll nije uspjevao naci prije i zato je svaki put instalacija propadala.

Sad ga je on sam izvukao van iz onog RAR fajla i sve radi.

E sad kad je iduce testiranje, nocas negdje jel tako?

I da ja sam u igri pod TyberiusPrime, sugavci mi nisu dali underscore da ubacim u ime.

današnji test je upravo završio :) počeo je odlično, al završio preopterećenjem i nedostupnošću važnijih funkcija igre, pričekaj srijedu ili subotu ...

D.I. mag.inf.
17 godina
neaktivan
acca kaže...

kad je točno vrijeme, ako se dobro sječam kroz tjedan jako rano ujutro negdje poslje pola noći i drugo u nedjelju navečer?

srijedom u 2:00 poslije ponoći, i subotom navečer u 20:00

D.I. mag.inf.
13 godina
protjeran
Firefall

U srijedu mi se nije dalo ali zato cu ju veceras isprobati. N00b alert :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice