FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.801
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
vaskeas kaže...
Ogromnu zelju imam da probam ovog gabriel jesusa samo sto mislim da je 300k jos uvek malo preskupo ali cenim da ce pasti na 200k uskoro ako ne pokida za vikend ali kakve sam ja srece kad hocu nekog da kupim ne sumljam da ce da da hettrik i da ce da kosta 500k :D

S obzirom da je u packu ne znam može li istovremeno dobiti if karticu te imati dvije kartice odjednom u packovima?

Inače, gledam jučer i prvih sat vremena je išao za 750k coinsa. Znači likovi su u par sati spljugali 450k coinsa na kartici? 

ma to su bre mamini i tatini sinovi pa imaju kointse na bacanje a veze sa igrom nemaju

mislim da mu cena nece ici ispod 150-180k jer je em popularan em igra jos ima gol i asist od srede a i jedan renato sancez koji ni u najavi nema IF karticu ne ide od letos za manje od 120k

17 godina
vaskeas kaže...

ma to su bre mamini i tatini sinovi pa imaju kointse na bacanje a veze sa igrom nemaju

mislim da mu cena nece ici ispod 150-180k jer je em popularan em igra jos ima gol i asist od srede a i jedan renato sancez koji ni u najavi nema IF karticu ne ide od letos za manje od 120k

Ne bih rekao, imaš ljudi koji su zaradili po 70 milijuna coinsa na marketu tako da njima parsto tisuća coinsa ne igra neku ulogu. Ima i ovakvih o kojima ti pričaš a ima i nestrpljivih koji hoće sad i odmah karticu bez obzira na cijenu. Ja od početka fife nisam napravio krivi korak i onda pred lunarni vikend nisam bio dan dva na marketu i zaboravim da starta i spljugam na colemanu 200k coinsa.

Ovaj tjedan sam bolestan i opet me nema u igri i prekjučer uđem i vidim ove motm engleze i ne gledam i kupim walcotta jer sam mislio da je kartica u packu kao i obično 24h. Tek drugi dan skužim da su cijeli tjedan. I na njemu sada spljugam 130k coinsa. Sad sam zbog tog u bedu da nemam više volje za fifom a lik u sat vremena spljuga 450k coinsa? Ja bih puko ko kokica.

Mislim da bu jesus držao cijenu i da neće ići uspod 250k coinsa iako bih volio da ode da ga mogu kupiti. Lik je tražena nacija, najskuplja liga u igri, klub, skill 5 zvjezdica, 4 lošija noga, smiješi se brza nadogradnja, nema razloga za daljnjim velikim padom iako u ovoj fifi padaju sve logike koje su do sada vrijedile. Ako ovaj vikend nešto odigra ode mu cijena gore. Razmišljam nešto prodati i uzeti ga za 300k coinsa koliko ide na bidanju na PS4. Kada pušim, nek pušim...

8 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Ne bih rekao, imaš ljudi koji su zaradili po 70 milijuna coinsa na marketu tako da njima parsto tisuća coinsa ne igra neku ulogu. Ima i ovakvih o kojima ti pričaš a ima i nestrpljivih koji hoće sad i odmah karticu bez obzira na cijenu. Ja od početka fife nisam napravio krivi korak i onda pred lunarni vikend nisam bio dan dva na marketu i zaboravim da starta i spljugam na colemanu 200k coinsa.

Ovaj tjedan sam bolestan i opet me nema u igri i prekjučer uđem i vidim ove motm engleze i ne gledam i kupim walcotta jer sam mislio da je kartica u packu kao i obično 24h. Tek drugi dan skužim da su cijeli tjedan. I na njemu sada spljugam 130k coinsa. Sad sam zbog tog u bedu da nemam više volje za fifom a lik u sat vremena spljuga 450k coinsa? Ja bih puko ko kokica.

Mislim da bu jesus držao cijenu i da neće ići uspod 250k coinsa iako bih volio da ode da ga mogu kupiti. Lik je tražena nacija, najskuplja liga u igri, klub, skill 5 zvjezdica, 4 lošija noga, smiješi se brza nadogradnja, nema razloga za daljnjim velikim padom iako u ovoj fifi padaju sve logike koje su do sada vrijedile. Ako ovaj vikend nešto odigra ode mu cijena gore. Razmišljam nešto prodati i uzeti ga za 300k coinsa koliko ide na bidanju na PS4. Kada pušim, nek pušim...

meni se desilo kupim IF karticu i umesto u klub ja je kvik selam pa ko da me neko zalio kantom govana.

jesusa danas uzimam legenda hierro ce na dobos.pa i da puknem 100k zabole me 🙂

17 godina
vaskeas kaže...

meni se desilo kupim IF karticu i umesto u klub ja je kvik selam pa ko da me neko zalio kantom govana.

Ostao sam na zadnjih 250k coinsa. Imam hrpu fitnessa koji idu polako. Stavio sam SIF Icardia na market. Valjda će se nešto od toga prodati da dođem do 300k a možda padne i cijena jesusu. MC igra sutra ako se ne varam, što je dobro. Neće cijenom rasti. Valjda ću do tada imati dosta novca. No problem je kaj ne smijem igrati. Jučer sam probao jednu tekmu nakon deset dana i ode sve k vragu. Srce lupa, tlak skače tako da ću još morati pauzirati dok se ne oporavim. No tekma je bila odlična. Lik dobru momčad ima, zna i bilo je napeto. Na kraju uvjetljivo dobio lika. U zadnje vrijeme me spaja s likovima koji imaju ea dres ljubičasto zeleni. Kakav je to dres i za kaj se dobijao? Tražio sam ali nisam našao a interesira me. Lijepmue, sviđa mi se. Kako do njega?

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Auuu kako mi je slaba realizacija i to sa top igracem znam dosta puta promasiti, moram posetiti tutorijale 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ljubicasto zeleni sam ja dobio pre jedno dve nedelje samo mi se pojavilo, kada sam usao u fut ....mada je meni to mnogo drecavo skroz, vise volim toplije boje....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
ljubicasto zeleni sam ja dobio pre jedno dve nedelje samo mi se pojavilo, kada sam usao u fut ....mada je meni to mnogo drecavo skroz, vise volim toplije boje....

Možda nekaj od vikend lige?

17 godina
vaskeas kaže...

Evo baš gledam kako cijena ponovno raste. Na PS4 je trenutno 330k a prije koji sat išao je za 300k pa i koju tisuću manje. Sada, uzeti ili pričekati 19h kada se mijenjaju packovi pa će se otvarati više packova pa i cijena možda bude manja? Sad ti znaj?

8 godina
neaktivan
Znaci bas i ja gledam, taman sam skupio 315k prodo hierra i baiu i uzeo smalinga i degeu i opet mi fali jer mu je cena 320 k.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo kupio ga za 315k pa nek ide zivot :D

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Na PS oko 330k. Pričekat ću 19h ili ako nešto uleti nenadano. Na bidanju ga nema ispod 328k.

13 godina
neaktivan
koliko se krece coleman if 86 anchor 99 contract....ne mogu da ga prodam stavio buy now 145 000 i vec ceo dan nista, kao ben yedera if za 55 000 i nista.....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
koliko se krece coleman if 86 anchor 99 contract....ne mogu da ga prodam stavio buy now 145 000 i vec ceo dan nista, kao ben yedera if za 55 000 i nista.....

Pa pogledaj na marketu koja mu je najniža cijena. Na PS4 je pao ispod 95k coinsa..

Da čudno je što ti ga nitko neće uzeti za 145k coinsa kada može 95k coinsa?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 18:03 (movie).
17 godina
vaskeas kaže...

Sada je naišlo par kartica unutar jedne minute i bilo ih je nekoliko koje su otišle za 300k coinsa. No bio sam židov i nisam htio uzeti. Čekam 19h pa da vidim. Možda bude jeftiniji a možda mu cijena i poraste. Tko zna. U svakom slučaju karticu treba kupiti do početka sutrašnje tekme jer može otići u nebesa ako mu se posreći gol ili asistencija..

13 godina
FIFA 17

Danas sam dvaput ostao u drugoj diviziji i komentatori niti jednom riječju nisu spomenuli da sam kvalificiran za iduću vikend ligu.

Doduše u ta dva navrata nisam niti jednom igrao odlučujuću utakmicu pa možda zbog toga?

Ili se ne računa ostanak u 2. diviziji za vrijeme trajanja vikend lige?

Ima li tko kakvih saznanja o tome ili moram čekat četvrtak da vidim što će EA odlučiti?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

odigrao jesus 2 utakmice od 45 minuta i u obe po gol.solidan je i ocene su mu vrlo dobre.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Aj odigram onaj sbc 81+ jer sam imao hrpu bezveznih igrača što sam ih dobio u onom lunarnom packu. U prvom pokušaju nula bodova i u drugom me posere vidal. Ništa, svoga na market. 150k je sasvim ok s obzirom da sam imao  nesreće u zadnja dva tjedna a u packovima do sada nisam ništa posebnog dobio. Ovo mi je najjače ocjenjeni igrač kojeg sam dobio na ovom acc u preko 700 otvorenih packova, i na kraju je u besplatnom packu. Smiješno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
movie kaže...

Aj odigram onaj sbc 81+ jer sam imao hrpu bezveznih igrača što sam ih dobio u onom lunarnom packu. U prvom pokušaju nula bodova i u drugom me posere vidal. Ništa, svoga na market. 150k je sasvim ok s obzirom da sam imao  nesreće u zadnja dva tjedna a u packovima do sada nisam ništa posebnog dobio. Ovo mi je najjače ocjenjeni igrač kojeg sam dobio na ovom acc u preko 700 otvorenih packova, i na kraju je u besplatnom packu. Smiješno...

eto taman za pola jesusa 🙂

11 godina
protjeran
FIFA 17

Mislim se ima 3 dana kupiti Nainggolana kupiti...Ma reko neću neda mi se igrati sa Seria A igračima...A imao oko 150k plus dosta igrača u klubu...

Prokocko sve coinse i ovo što sam imao od igrača i sad se mogu slikat zbog ovih sbc-ova...A mogao sam isprobati Dybalu kao što to mislim već od početka igre...

Nego razumije li se tko u monitore i ps3...Hvata me kriza za FIFA-om a ne mogu je na TV spojit...Imam kabel koji me treba da ga ukopčam u monitor ali mi nikako ne uspijeva.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ova igra ne radi uvek isto znaci znam da igram odbranu vrlo dobro ali evo sad mi igra ne da da pridjem njegovom igracu nego moj trckara u krug oko njegovog na metar od protivnika udari u nevedljivi zid lopte prolaze ko da ih nema trce u napad ko muve bez glave.trenutni skor u wl 10-4 ali ako nastavi ovako da me prca igra bice 10-10 jer nemam sigurnost ovako kad igram.na primer u prvoj ligi na xboxu imam skor 7 utakmica 7 pobeda 1 primljen gol znaci da znam o cemu pricam

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Ma skupio sam već za njega i uzeo ga za 295k. Da sam čekao još pet minuta mogao sam ga uzeti za 285k ali ajde, neću zbog toga propasti. Nego, ako lik sutra ništa ne napravi bojim se da će mu cijena pasti jer je ponuda sve veća pa je za očekivati da će cijeni biti niže. Stoga, nadam se da će zabiti bar jedan gol i osigurati nadogradnju a samim time i stabilnu cijenu.  Sad si razmišljam da odigram ovaj otw sbc. Po prvi put navijam da mi uleti igrač ratinga 78, naravno neće mi se želja ispuniti. Žao mi mustafia staviti nutra pa dobiti karinu a ako idem nekaj kupovati opet je do blizu njegove cijene. Gledam što god da dobijem od zimskog otw to je trenutno zbog sbc tu negdje tako da u principu mogu izgubiti maksimalno 10k coinsa a bar probati nekaj dobiti..

edit: super, uložim 97k u ljetni otw i dobijem ebenog giuliania koji ide za nekih 55k. Imam brazilce pa ga neću prodavati. Neka stoji a možda mu i cijena poraste.. imao je do sada dvije nadogradnje pa se nadam trećoj koja bi trebala biti rating 86

Simpa su mi ovi brazilci a giuliano solidna kartica..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 23:20 (movie).
8 godina
neaktivan
FIFA 17

de gea najgori golman u igri.

1 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...

Pa ne znam, meni su svi isti. Čuda brane, smiješne golove primaju i nema veze koštaju li 150 coinsa ili 200k coinsa.

13 godina
neaktivan
kao situacija pre nekih sat vreman , handanovic primi gol bukvalno iz mrtvog ugla tj on je i utareao u gol a ista situacija ter stegen brani tu istu situaciju i poceo sam da se smejem....a de gea je moja nocna mora , kad igram protiv njega ko da je zacaran gol...a iam osecaj kad bi njega imao da ne bi tako bilo...
8 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Pa ne znam, meni su svi isti. Čuda brane, smiješne golove primaju i nema veze koštaju li 150 coinsa ili 200k coinsa.

10 utakmica degea nije odbranio bukvalno nista samo sedne na dupe dok na primer handanovic ima ispade ali lik dosta cesto ume da odbrani 1 na 1.

jednostavno se ne isplati dati +100k za degeu.najbolji utisak na mene je ostavio toty nojer, probao sam ga par puta u draftu i lik bukvalno cupa nemoguce.

Primetio sam i da golmani najbolje brane na basic chem.st.

10 godina
neaktivan
vaskeas kaže...
movie kaže...
vaskeas kaže...

10 utakmica degea nije odbranio bukvalno nista samo sedne na dupe dok na primer handanovic ima ispade ali lik dosta cesto ume da odbrani 1 na 1.

jednostavno se ne isplati dati +100k za degeu.najbolji utisak na mene je ostavio toty nojer, probao sam ga par puta u draftu i lik bukvalno cupa nemoguce.

Primetio sam i da golmani najbolje brane na basic chem.st.

I ja sam zadovoljan Handanovicem. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
16 godina
FIFA 17

Kolega bi mi htio uzeti fifu pa me zanima jel još uvijek onih 160kn  preko korejskog origina kad sam ja uzimao, ili su sada digli cijenu?

No me interesa nada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
vaskeas kaže...

Ma skupio sam već za njega i uzeo ga za 295k. Da sam čekao još pet minuta mogao sam ga uzeti za 285k ali ajde, neću zbog toga propasti. Nego, ako lik sutra ništa ne napravi bojim se da će mu cijena pasti jer je ponuda sve veća pa je za očekivati da će cijeni biti niže. Stoga, nadam se da će zabiti bar jedan gol i osigurati nadogradnju a samim time i stabilnu cijenu.  Sad si razmišljam da odigram ovaj otw sbc. Po prvi put navijam da mi uleti igrač ratinga 78, naravno neće mi se želja ispuniti. Žao mi mustafia staviti nutra pa dobiti karinu a ako idem nekaj kupovati opet je do blizu njegove cijene. Gledam što god da dobijem od zimskog otw to je trenutno zbog sbc tu negdje tako da u principu mogu izgubiti maksimalno 10k coinsa a bar probati nekaj dobiti..

edit: super, uložim 97k u ljetni otw i dobijem ebenog giuliania koji ide za nekih 55k. Imam brazilce pa ga neću prodavati. Neka stoji a možda mu i cijena poraste.. imao je do sada dvije nadogradnje pa se nadam trećoj koja bi trebala biti rating 86

Simpa su mi ovi brazilci a giuliano solidna kartica..

Ja sam isto mislio uložit u OTW Giuliana,ali ruska liga se vraća negdje početkom 4 mjeseca tako nešto,pa mi se nije isplatlilo.

Napravim OTW SBC za 50k,pošto sam imao IF igrače neke u klubu i 84 rated koji mi ne trebaju,a ne mogu ih prodat i dobijem najlošijeg ocijenjenog,Renata Sanchesa.Od 1 mjeseca sam pootvarao toliko packova da to nije normalno i nisam dobio igrača vrijednijeg od 3k,pa odi u k.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Danas sam dvaput ostao u drugoj diviziji i komentatori niti jednom riječju nisu spomenuli da sam kvalificiran za iduću vikend ligu.

Doduše u ta dva navrata nisam niti jednom igrao odlučujuću utakmicu pa možda zbog toga?

Ili se ne računa ostanak u 2. diviziji za vrijeme trajanja vikend lige?

Ima li tko kakvih saznanja o tome ili moram čekat četvrtak da vidim što će EA odlučiti?

sa ostankom u drugoj diviziji ne ulazis u vikend ligu.

to vrijedi samo za prvu diviziju, bar je tako bilo kad sam ja igrao.

11 godina
protjeran
Zasto su otw kartice inace tako skupe,pa po statsima su bezveze
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice