FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 635.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo sam otvorio najbolji pack odkad igram faking fut, a pretpostavljam da mi je to i zadnji put :D.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 16:37 (ReventoN).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Nista prodat cu robbena i uzet embola crnu karticu, sta uopce to znaci? Da li on mjenja statse s obzirom na odigrane tekme u stvarnome zivotu? Da li ja mogu ako je tako onda kad igra dobro zakljucat te statse ili mogu past bez obzira na sve?
I uzet cu vidala nekako....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dap, ako dobije if karticu tebi se automatski povecavaju statsi, ali ako igra losije nece ti se smanjvati statsi.. Ne mozes nista zakljucat, kartica se sama updatea
17 godina
FIFA 17

Aduriza ovrl 87 neće nitko na marketu niti za 99k coinsa. Ovaj SBC će doći bar 150k coinsa. Prava prilika za utući coinse.

Pa ja u ovim tjednim packovima ne mogu dobiti rare karticu a ne neku malo vrijedniju. Smiješno mi je već ovo iz tjedna u tjedan..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 18:19 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo ne kuzim zasto mi danas igraci nece igrat, jucer su ubijali danas niko nemre trcat dobro koji kurac je sa ovom igricom?

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Evo ne kuzim zasto mi danas igraci nece igrat, jucer su ubijali danas niko nemre trcat dobro koji kurac je sa ovom igricom?

Previše ih forsaš. Igrali su ti jučer pa im danas daj dan odmora. Ubijaš ih tempom... evo moji nisu igrali pet puta u zadnjih mjesec dana i očekujem da će oko Božića eksplodirati..

15 godina
neaktivan
Da te ne znam stvarno bi mislio da je do toga jer me nista ne cudi u ovom sranju od igre, probao sam 4-3-2-1 , dobar je reus tu, ali jednostavno mi je sporo za moj nacin igre, aubameyang ovdje nije dao niti jedan gold u 5 tekmi dok na 4-3-3 u 5 tekmi 9 komada.

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...
Da te ne znam stvarno bi mislio da je do toga jer me nista ne cudi u ovom sranju od igre, probao sam 4-3-2-1 , dobar je reus tu, ali jednostavno mi je sporo za moj nacin igre, aubameyang ovdje nije dao niti jedan gold u 5 tekmi dok na 4-3-3 u 5 tekmi 9 komada.

4-4-2 je najbolja ako znas namjestit. Naisao sam na jednu custom taktiku i player instuctions i uspio se plasirat u weekend ligu te u njoj ostvarit 12 pobjeda sa ekipom od 20k coinsa. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 19:42 (JohnnyBlaze).
15 godina
neaktivan
Radu cu poslusat custom tacti ako das...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Trebam CUSTOM TACT gdje se WINGOVI ubacuju sa strane u di mogu dat sa trokutom loptu , samo to , ostalo me uopce ne zanima ima ko kakvu ideju? Postava moze biti 4-3-2-1 i 4-3-3(4)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji kurac,dva puta mi je izbacilo iz cista mira za vikend kvalifikacije i to pred kraj utakmice. Ma nabijem ih,nikada vise ovo govno necu uzimati ,NIKADA!!!! 5 g zivota mi je odnilo ovo smece.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji kurac,dva puta mi je izbacilo iz cista mira za vikend kvalifikacije i to pred kraj utakmice. Ma nabijem ih,nikada vise ovo govno necu uzimati ,NIKADA!!!! 5 g zivota mi je odnilo ovo smece.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...
Radu cu poslusat custom tacti ako das...

55

65

ORG                    LB stay back

RB balanced  

90                     RCM free roam

70                     LCM stay back, agressive interceptions

55                     LM stay forward, cut in, get in behind

ORG                    RM stay wide, get in behind, free roam

LST  drift wide, get in, press back line

83                     RST false 9

75

40

COV

17 godina
FIFA 17

Nova kartica je na SBC

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Nova kartica je na SBC

AHAHAHAHA

13 godina
dr4zh3n kaže...

neki dan 

Finu si ekipu složio... to zahvaljujući cheatu ili si odriješio kesu pošto s onakvom igrom to sigurno nisi mogao ostvariti?!

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan

ubaciš koju kunu u igru, pa te onda posere neka masna kartica s kojom ne planiraš igrat, malo trejdanja i eto ga

14 godina
FIFA 17

FUT jučer, DIV 10, igram 4-5 tekmu na PS4 općenito. Dobim lika koji u 2. minuti pauzira igru, nakon toga ide disconect i modifier mi padne na 0.16X. Nemojte me je*at da i ovdje ima neka fora s kojom mogu radit takva sranja.

Manje me naživcira Bloodborn gdje umrem 10 puta u 3 minute od 30 sekundi jedne tekme u FIFI. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

FUT jučer, DIV 10, igram 4-5 tekmu na PS4 općenito. Dobim lika koji u 2. minuti pauzira igru, nakon toga ide disconect i modifier mi padne na 0.16X. Nemojte me je*at da i ovdje ima neka fora s kojom mogu radit takva sranja.

Manje me naživcira Bloodborn gdje umrem 10 puta u 3 minute od 30 sekundi jedne tekme u FIFI. 

Nisam imao takvih problema, najbolje mi kad ude neki lik i šteka igra, nemres igrat kolko šteka i zabije mi gol i nekim čudom igra prestane štekat al mozes ga onda hebat, kad se lik branio bunkerom

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 7:40 (dado16).
8 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Doživio sam sličan šok u div 10 kada sam tek krenuo, ali kasnije nisam više imao problema, tako da se ne moraš brinuti... Živce svakako pripremi, jer će ti trebati ali za druge stvari u toku igre.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 7:46 (TheMaverick).
14 godina
TheMaverick kaže...
Hexfire kaže...

Doživio sam sličan šok u div 10 kada sam tek krenuo, ali kasnije nisam više imao problema, tako da se ne moraš brinuti... Živce svakako pripremi, jer će ti trebati ali za druge stvari u toku igre.

Ma ima još živaca na zalihi, ali ovo me baš sjebalo jer sam prešao na PS4 prvenstveno da se riješim takvih sranja na PC-u. Vidjet ću dalje, možda je to bilo samo jednom. Btw, javi se za koju friendly.

Probao sam jučer ovaj Journey mod i koliko god čudno zvuči igrati story mode u jednoj FIFI, ne mogu reći da ovo nije dobro odrađeno. Vidi se da su si dali truda i moram priznati da ću odigrati to do kraja. S jedne strane i zbog FUT "pogodnosti", ali i mod sam po sebi je dovoljno zanimljiv. Nešto novo i svježe u serijalu gdje singleplayer stagnira već 20 godina. Svaka čast EA, šta je da je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
dr4zh3n kaže...

ubaciš koju kunu u igru, pa te onda posere neka masna kartica s kojom ne planiraš igrat, malo trejdanja i eto ga

Mora da te pogodilo s Ronaldom kad si sve ono uspio nabrat?

Nego, koja si divizija bio u trenutku kad smo igrali?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Ja neznam kak sam ovo uspio prodat za tolike novce, realno vrijedi nista hahah
battletag:MasnaKrvavic#2275
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Proslu vikend ligu zavrsio u gold3, nije lose sobzirom da sam se tek prosli tjedan uspio kvalificirat. ovu izborio bez vecih problema jer sam kupio aubameyang i robbena umjesto mullera i belarabija. Kakve klase, pogotovo aubameyang, lik je zvijercina. Neki dan u packu dobio reusa al sam ga prodo odmah, i jos sam dobio u packovima od boljih hamšika,walkera,zahu if, sancheza.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Na prosloj stranici sam ja to napisao, to se meni desavalo ali bio sam u 3oj diviziji.

Popusio sam modifier i osvajanje divizije jer mi je 3 puta za redom izletio i pisalo mi poraz, nakon toga evo do danas nisam upalio igru niti imam namjeru paliti je sljedecih tjedan dana.

Goveda prokleta.

12 godina
neaktivan
FIFA 17

Nova ekipa - http://www.futhead.com/17/squads/3262036/

Nisam jedino bas zadovoljan s Iniestom i Aurierom. 

S kime bih mozda mogao zamjenit?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Bolje se i nervirati sa fifom nego je ne igrati, ja pauziram nekih nedelju dana i bas mi nedostaje.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

evo i mog jada :D
imam 300k za transfere. ne znam u sta ulozit. costa mi se pokazao dobar, njega planiram ostavit. crni kante skup za nekih 100k
Mogu debruynea ili ozila? koji je vama najbolji CAM u engleza? Eriksen mi dobar, drugi strijelac ekipe ali opet mislim da ga je vrijeme zamjeniti

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 10:34 (Gstone).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

umjesto wanyame ubacim r sanchesa

0 0 hvala 0
17 godina
Gstone kaže...

umjesto wanyame ubacim r sanchesa

Da, to mi je uvijek bilo interesantno zakaj ekipa ubaci igrača s pet crvenih lajni?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice