- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I uzet cu vidala nekako....
Aduriza ovrl 87 neće nitko na marketu niti za 99k coinsa. Ovaj SBC će doći bar 150k coinsa. Prava prilika za utući coinse.
Pa ja u ovim tjednim packovima ne mogu dobiti rare karticu a ne neku malo vrijedniju. Smiješno mi je već ovo iz tjedna u tjedan..
Evo ne kuzim zasto mi danas igraci nece igrat, jucer su ubijali danas niko nemre trcat dobro koji kurac je sa ovom igricom?
Evo ne kuzim zasto mi danas igraci nece igrat, jucer su ubijali danas niko nemre trcat dobro koji kurac je sa ovom igricom?
Previše ih forsaš. Igrali su ti jučer pa im danas daj dan odmora. Ubijaš ih tempom... evo moji nisu igrali pet puta u zadnjih mjesec dana i očekujem da će oko Božića eksplodirati..
4-4-2 je najbolja ako znas namjestit. Naisao sam na jednu custom taktiku i player instuctions i uspio se plasirat u weekend ligu te u njoj ostvarit 12 pobjeda sa ekipom od 20k coinsa.
Trebam CUSTOM TACT gdje se WINGOVI ubacuju sa strane u di mogu dat sa trokutom loptu , samo to , ostalo me uopce ne zanima ima ko kakvu ideju? Postava moze biti 4-3-2-1 i 4-3-3(4)
55
65
ORG LB stay back
RB balanced
90 RCM free roam
70 LCM stay back, agressive interceptions
55 LM stay forward, cut in, get in behind
ORG RM stay wide, get in behind, free roam
LST drift wide, get in, press back line
83 RST false 9
75
40
COV
Nova kartica je na SBC
AHAHAHAHA
neki dan
Finu si ekipu složio... to zahvaljujući cheatu ili si odriješio kesu pošto s onakvom igrom to sigurno nisi mogao ostvariti?!
ubaciš koju kunu u igru, pa te onda posere neka masna kartica s kojom ne planiraš igrat, malo trejdanja i eto ga
FUT jučer, DIV 10, igram 4-5 tekmu na PS4 općenito. Dobim lika koji u 2. minuti pauzira igru, nakon toga ide disconect i modifier mi padne na 0.16X. Nemojte me je*at da i ovdje ima neka fora s kojom mogu radit takva sranja.
Manje me naživcira Bloodborn gdje umrem 10 puta u 3 minute od 30 sekundi jedne tekme u FIFI.
FUT jučer, DIV 10, igram 4-5 tekmu na PS4 općenito. Dobim lika koji u 2. minuti pauzira igru, nakon toga ide disconect i modifier mi padne na 0.16X. Nemojte me je*at da i ovdje ima neka fora s kojom mogu radit takva sranja.
Manje me naživcira Bloodborn gdje umrem 10 puta u 3 minute od 30 sekundi jedne tekme u FIFI.
Nisam imao takvih problema, najbolje mi kad ude neki lik i šteka igra, nemres igrat kolko šteka i zabije mi gol i nekim čudom igra prestane štekat al mozes ga onda hebat, kad se lik branio bunkerom
Doživio sam sličan šok u div 10 kada sam tek krenuo, ali kasnije nisam više imao problema, tako da se ne moraš brinuti... Živce svakako pripremi, jer će ti trebati ali za druge stvari u toku igre.
Doživio sam sličan šok u div 10 kada sam tek krenuo, ali kasnije nisam više imao problema, tako da se ne moraš brinuti... Živce svakako pripremi, jer će ti trebati ali za druge stvari u toku igre.
Ma ima još živaca na zalihi, ali ovo me baš sjebalo jer sam prešao na PS4 prvenstveno da se riješim takvih sranja na PC-u. Vidjet ću dalje, možda je to bilo samo jednom. Btw, javi se za koju friendly.
Probao sam jučer ovaj Journey mod i koliko god čudno zvuči igrati story mode u jednoj FIFI, ne mogu reći da ovo nije dobro odrađeno. Vidi se da su si dali truda i moram priznati da ću odigrati to do kraja. S jedne strane i zbog FUT "pogodnosti", ali i mod sam po sebi je dovoljno zanimljiv. Nešto novo i svježe u serijalu gdje singleplayer stagnira već 20 godina. Svaka čast EA, šta je da je.
ubaciš koju kunu u igru, pa te onda posere neka masna kartica s kojom ne planiraš igrat, malo trejdanja i eto ga
Mora da te pogodilo s Ronaldom kad si sve ono uspio nabrat?
Nego, koja si divizija bio u trenutku kad smo igrali?
Na prosloj stranici sam ja to napisao, to se meni desavalo ali bio sam u 3oj diviziji.
Popusio sam modifier i osvajanje divizije jer mi je 3 puta za redom izletio i pisalo mi poraz, nakon toga evo do danas nisam upalio igru niti imam namjeru paliti je sljedecih tjedan dana.
Goveda prokleta.
Nova ekipa - http://www.futhead.com/17/squads/3262036/
Nisam jedino bas zadovoljan s Iniestom i Aurierom.
S kime bih mozda mogao zamjenit?

evo i mog jada :D
imam 300k za transfere. ne znam u sta ulozit. costa mi se pokazao dobar, njega planiram ostavit. crni kante skup za nekih 100k
Mogu debruynea ili ozila? koji je vama najbolji CAM u engleza? Eriksen mi dobar, drugi strijelac ekipe ali opet mislim da ga je vrijeme zamjeniti
umjesto wanyame ubacim r sanchesa
umjesto wanyame ubacim r sanchesa
Da, to mi je uvijek bilo interesantno zakaj ekipa ubaci igrača s pet crvenih lajni?