- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekako mi sve to izgleda prebrzo... Pohvalno sta su uveli "niski" udarac glavom...
Nadam se da će samo ukinuti debilanu koja je sada da kod izvođenja slobodnjaka nemam punu slobodu pri izvođenju slobodnjaka pa da konačno mogu odigrati u svim smjerovima a ne samo pod kutem od 180 stupnjeva jer mi se događa da svako drugo dodavanje ne ide mome igraču već protivniku kada se promijeni kadar. Ovako bih bar mogao odigrati unazad na sigurno a ne da iz svog slobodnjaka popijem kontru..
A i ti se movie nadas kao da si jucer cuo za fifu.
Pa to je tako u zadnjih 3 fife.
Kako kanađanin moze napraviti dobar nogomet?!

Zato na PESu pomoću desne gljivice možeš odabrat kojem točno igraču želiš dodat ili nabacit, možeš se i kretat tako da razvućeš protivnika, uglavnom ovo je must have u igri.
vec vidim golmane kako rukom bacaju loptu u kontru napadacu na centru.
Pohvalno sta su uveli "niski" udarac glavom...
EA sports postaje kao apple, počeli su koristiti riječ revolucija tamo gdje bi to trebalo biti normalno godinama. Revolucija je što su u 2016 godini konačno uveli udarac po travi i udarac glavom od trave. Sljedeće godine će biti revolucija ukidanje 3 sek pri davanju prednosti...
Kod mene reus, na dva acc samo na njega derem.. ali danas nisam dobio nikakav pack a rekli su?
edit: došli packovi.. i u njima ništa..standardno
Kod mene reus, na dva acc samo na njega derem.. ali danas nisam dobio nikakav pack a rekli su?
O kakvim packovima je rijec? :D
O kakvim packovima je rijec? :D
Svaki dan glasuješ koga želiš na naslovnici i skupljaš bodove i dobiješ pack i karticu nekog igrača na par tekmi. Već je jedan tjedan prošao a sada je startao drugi tjedan glasovanja.
To dobijes za fifu 16 ili za fifu 17, kao prosle godine sto su davali packove svaki dan kad se logiras na web app?

To dobijes za fifu 16 ili za fifu 17, kao prosle godine sto su davali packove svaki dan kad se logiras na web app?
Pa kako sam jucer mogao dobiti packove za fifu 17. I ne nije isto. Prošle godine kao i svake godine određeno vrijeme dobijaš svakodnevno gift. Ovdje glasuješ i kad skupiš određen broj bodova dobiješ zlatni pack od 7.5k coinsa.
samo se nadam da ce bolje zastiti igru i da nece biti cheatera
samo se nadam da ce bolje zastiti igru i da nece biti cheatera
PS4 je čist, za Pc nisam siguran da će biti pomaka na bolje... samo gore. To im postaje sve manje bitna platforma..
do kada je ovo glasanje? tek sam sada skužio i skupio 5 glasova
do kada je ovo glasanje? tek sam sada skužio i skupio 5 glasova
Imaš još tri dana, sasvim dovoljno da dođeš do 20 punata
Al sve to mi izgleda prebrzo, kao da gledas ubrzanu utakmicu...
tacno tako, vec vidim kakve ce promaje da se prave u odbrani, jos nisam video neki klip ili da se prica o nekim inovacijama sto se tice odbrane,jer ovo onda vodim ka tome da ce biti totalno ne igrivo. Zamisli das loptu Ibri non stop , i non stop sa tim gradjenjem lopte daces uvek gol ili ces biti u sansi za gol....
Malo su ubrzali jer danas nitko nema vremena na bacanje. Svi hvataju pokemone.. Ne znam, od toliko želje i unaprijeđenja igre bojim se da ćemo dobiti jedno veliko ništa lijepo upakirano. Ajde, bar će sranje igra lijepo izgledati...
Malo su ubrzali jer danas nitko nema vremena na bacanje. Svi hvataju pokemone.. Ne znam, od toliko želje i unaprijeđenja igre bojim se da ćemo dobiti jedno veliko ništa lijepo upakirano. Ajde, bar će sranje igra lijepo izgledati...
Ono kad se poseres i onda se divis govnu u skoljci... Neprocjenjivo
Rade od nogometa atomsku fiziku a ionako će se sve svoditi na to da ja opet hoću dodati lijevo a igra doda desno ili ja hoću dodati peri a igra doda anti jer je u zaleđu. Ništa novog, sve isto kao i svaku godinu do sada. Pozicioniranje rak rana ove igre...
Kako lik ovo analizira, igra izgleda razočaravajuće... sve ono kaj me mučilo u fifi16 ostaje i u fifi17, ništa neočekivano..
http://news.futhead.com/posts/fifa-17/34323-fifa-17-gameplay-analysis-player-positioning
Rade od nogometa atomsku fiziku a ionako će se sve svoditi na to da ja opet hoću dodati lijevo a igra doda desno ili ja hoću dodati peri a igra doda anti jer je u zaleđu.
Igraj manual.
Igraj manual.
To ne pomaže kod pozicioniranja igrača a ako mi se u liniji nađu dva igrača opet nisam siguran kome će lopta doći. Uglavnom dođe onome tko je lošije pozicioniran..