FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
FIFA 16

Nasao sam ps4 za 270 e polovan sa god. dana grancije,posto ako kupim

igracemo 2 vs 2 ,dolaze samo2 orginal gamepada ,

pitanje glasi :da li moze da se prikljuci bilo koji gamepad zicani

ili mora biti original za PS4 !

Hvala

P.S. Nesto mi pade na pamet ,gdje je Doumbia i Sturidge ?! ! hahahahahahha

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 22:09 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo ga, slozen squad.. sta kazete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

Nasao sam ps4 za 270 e polovan sa god. dana grancije,posto ako kupim

igracemo 2 vs 2 ,dolaze samo2 orginal gamepada ,

pitanje glasi :da li moze da se prikljuci bilo koji gamepad zicani

ili mora biti original za PS4 !

Hvala

P.S. Nesto mi pade na pamet ,gdje je Doumbia i Sturidge ?! ! hahahahahahha

mora biti ps4 dzojstek nemoze drugi jer to se ne bi zvao biznis... aj molim te uzmi ps4 da imam skim igrati coop seasons

sturidge i doumbia u sjeni pellea i bonya!!

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 22:18 (hanteed).
10 godina
Reventon od kud ti tolko coinsa? Covjek u danu si skupi za tourea... Svaka cast
14 godina
neaktivan

visim na marketu cijelo vrijeme.. kupio sam sterlinga za 1200 coinsa ( netko se zaje**  ) pa sam zbog njega uspio sakupit dovoljno za tourea.. inace sam planirao uzet fabregasa ili cazorlu..

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 23:01 (ReventoN).
10 godina
Super se on zahebo kad mu je min price veci od 1200 coinsa, cijela fifa se zaje izgleda
14 godina
neaktivan
FIFA 16

i ja sam se tako zaje** 2 puta.. ibarbu i zabaletu sam prodao za 800 coinsa.. gledao sam koliko vrijede i slucajno ih posaljem na market..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

ne kuzim sta je ovo? nisam imao nista coinsa i prodam sterlinga za 35k i na kraju imam manje u banci nego sta sam ga prodo.. nisam nista kupovao u međuvremenu.. već mi se to prije dogodilo, o cemu je tu riječ?? znaci pokrali su me za oko 2 k coinsa

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 23:55 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pa UVIJEK ide 5 posto marketu... Dobro jutro
15 godina
Marijooo kaže...
Pa UVIJEK ide 5 posto marketu... Dobro jutro

to sam i pretpostavljo.. ovo mi je prva fifa tak da se jos uvijek upoznajem sa svime

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
ReventoN kaže...

Movie, jel sam sad bolje slozio? Kupio sam sve igrace osim cazore i fabregasa.. Htio bih uzet toure-a, ali je 90k .. Kako bi vi slozili taj mid?

Na CM koristi fernandinha, hendersona i dembelea. Niti milner nije za baciti na toj poziciji iako sam ga ja koristio kao CAM. Bio je odličan...

10 godina
1 divizija = 1. tekma haker, 2. tekma haker, 3. tekma 0-0 lik igra park the bus cijelu tekmu, 500 stotiva pogodim, 4. tekma park the bus al pobjedio 3-0, 5. Tekma park the bus i izgubim 1-0, onda jos koj haker, jedna tekma gdje je veza tolko stekala da sam je igro 40 min... Na kraju uspio ostat u 1. Diviziji, ali fakat smo svi mi skupa glupi sto uopce igramo ovo govno, tj. FUT. Odigrat 2 normalne tekme zaredom? Nemoguce.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Nisam znao da small feints i big feints mozes drzati koliko hoces i samo vrtis analog i igrac skakuce

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
ReventoN kaže...

Movie, jel sam sad bolje slozio? Kupio sam sve igrace osim cazore i fabregasa.. Htio bih uzet toure-a, ali je 90k .. Kako bi vi slozili taj mid?

Na CM koristi fernandinha, hendersona i dembelea. Niti milner nije za baciti na toj poziciji iako sam ga ja koristio kao CAM. Bio je odličan...

I Ramsey je odličan

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
movie kaže...
ReventoN kaže...

Sta je sa Ramiresa ?Niko ga ne spominje ?!

Sta ovde da sustinski mijenjam ?Imam Lukaku-a

Koga u sredinu i na CAM ,coinsa nemam nesto puno !

Evo i ovog citera sto kupuje igrace za 3 mil ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 7:58 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Zašto bi netko bio prevarant zato što kupuje igrača od 3 milijuna coinsa? Imaš glupu logiku. Mogao je u packu dobiti ibru ili neymara ili obojcu pa ih prodati i kupiti ronalda...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ramires je odličan...Baš sam ga nedavno kupio i umalo prodao kada sam vidio da ga ne mogu uklopiti u tim, pa da barem ima jednu zelenu, ali na svu sreću sam odustao i na kraju dofurao Fernandinha i sada igraju rame uz rame i zadovoljan sam sa obojicom.

Pratim temu i skužio sam da ljudi dosta kukaju i mislim da od toga nema ništa. Treba se malo potruditi...jbg.

Evoo...mene je  kolega The_K demolirao u nekoliko tekmi i zaradio skoro 40k. Kako on može, a ja ne mogu? I šta sada? Trebam kukati? Eeee, pa ne ide to baš tako, nego treba izvući pouku i naučiti nešto, jer kada može on, mogu i ja...

Rješio sam se francuza, jer nekaj ne štima sa njima, te sam se ponovo vratio u BPL, ali sada imam dosta igrača na raspoloaganju, jer cijene su drasstično pale. U početku sam za malo coinsa dofurao na svaku poziciju po 4 igrača na vrhu liste Beastly players i lagano dopunjavam sa igračima koji imaju puno bolje statse.

Vrtim gore dole, malo instrukcije, malo taktike ali samo onih par koje nudi ea. Kada vidim da sve ide protivnuku na ruku, odmah bacam u vatru jokera sa klupe (Ibarba ili nekog drugog). Jednostavno, pokušavam na sve načine doči do povoljnog rezultata. 

Može se, samo treba uhvatiti ritam...

Something Inside so Strong
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zašto bi netko bio prevarant zato što kupuje igrača od 3 milijuna coinsa? Imaš glupu logiku. Mogao je u packu dobiti ibru ili neymara ili obojcu pa ih prodati i kupiti ronalda...

Citao sam komentare ,ljudi ga bas pitaju zasto nije kupio Ibru ! :)

Smrdi tu nesto !hahahha

10 godina
protjeran
TheMadNix kaže...

Ramires je odličan...Baš sam ga nedavno kupio i umalo prodao kada sam vidio da ga ne mogu uklopiti u tim, pa da barem ima jednu zelenu, ali na svu sreću sam odustao i na kraju dofurao Fernandinha i sada igraju rame uz rame i zadovoljan sam sa obojicom.

Probacu sa Fernandinhom ,Ramiresom a Sisoka cu na CAM samo mi nekako zao ovog Wijnalduma ,dobro se

pokazao ,bar meni !

Mozda je najbolje imati samo jedan tim sa vise igraca na pojedinim pozicijama pa rotacija ali

onda je sporije dok zamjenis sve igrace.

Imam i Italijane sa kojim igram rotaciju sa Englezima i Nijemce koji mi stoje,jbg,sve se nadam

u packu da ce da uleti neko Nijemac jaci pa da ne rasprodajem !Nada zadnja umire ...

Kako sam poceo da se guram i vucem bolje mi ide ,pobijedim poneku a kad gubim gubim sa

malom razlikom ! :)

Napad nikako da naucim dobro ,uvijek se zbunim kao da moram da idem napred po svaku cijenu

nikako da malo, napred nazad !

Doduse u feb . ce biti tek godina kako igram.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 11:28 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Ja ne mogu dugo igrati s jednim te istim igračima tako da često slažem nove ekipe.

To mi je čak i veći gušt, kad od nule radim ekipu pa se guzim da povoljno kupim igrače da ih poslije mogu prodati i eventualno zaraditi.

Mada, pošto cijene iz dana u dan rapidno padaju dosta para je otišlo u vjetar.

Trenutno imam:

- Brazil

- Bundesliga

- Serie A

- Roma

- Fiorentina

- Manchester City

- Manchester United

- Nizozemska

- BPL

- Francuska

Imao sam pa prodao:

- West Ham

- Dortmund

- Turska liga

Od svega što sam probao Fiorentina mi je najbolje legla.

Formacija 4-1-2-1-2 s tim da sam u napad na RF stavio Blažikovskog, a ne Kalinića.

Blažikovski je Boist na toj poziciji.

Rossi je lijevo u napadu - također postižem zanimljive golove s njim.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Od svega što sam probao Fiorentina mi je najbolje legla.

Formacija 4-1-2-1-2 s tim da sam u napad na RF stavio Blažikovskog, a ne Kalinića.

Blažikovski je Boist na toj poziciji.

Rossi je lijevo u napadu - također postižem zanimljive golove s njim.

Rossi je dobar sve ima osim PHY jbg !Da je jaci bio bi full !

Ja sad igram onaj pocetni kup offline ,stavim na semi pro i onda

bacim jos 2-3 online i dosta za dan ! :)

4-5 k coinsa dnevno se moze skupiti lagano ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 12:26 (mackocicko2004).
13 godina
mackocicko2004 kaže...

Zato je Blažikovski s njim u napadu pa nema problema.

Rossi je za fine golove zadužen, a Blažikovski za razaranje protivničke obrane :)

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zato je Blažikovski s njim u napadu pa nema problema.

Rossi je za fine golove zadužen, a Blažikovski za razaranje protivničke obrane :)

Ja koristim Palacia i Jovetica ,za bolje nemam ...

Najvise me privlaci 4-4-2 ali nikako da probam !

Volim da imam brze LM i RM mada kazu da nije bitan pace ali aj ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 12:38 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Smrdi tu nesto !hahahha

Znači da je kupio ibru sve bi bilo ok? Iz posta u post sve se više gubiš u teorijama zavjera... znači, kad sam ja prošle godine u packovima dobio 12 milja i da sam kupio if ronalda isto bi došao do zaključka da sam prevarant jer sam za recimo 8 milja kupio igrača???  Stvarno te ne kužim...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Smrdi tu nesto !hahahha

Znači da je kupio ibru sve bi bilo ok? Iz posta u post sve se više gubiš u teorijama zavjera... znači, kad sam ja prošle godine u packovima dobio 12 milja i da sam kupio if ronalda isto bi došao do zaključka da sam prevarant jer sam za recimo 8 milja kupio igrača???  Stvarno te ne kužim...

U nekom postu ranije neko je napisao da lik ima trainer za draft !

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 13:45 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...

Ne vjerujem da ga neće uhvatiti jer sam malo prije poslao upit EA supportu, naveo ovaj vaš "dogovor" i njegov Origin ID da pripaze na sumnjive transakcije. Nagradili su me sa 500 coinsa.

Cinkarosa,poltrona i ulizica je pun svijet pa zato ne vidim razlog sto takvih nebi bilo i na ovom forumu ! :)

Ti si barem u onoj fejs grupi fifa 14,15,16.. vidis onog Patricka Vukadinovica? Lik se kurci svako malo sa packovima, vec je tamo stavio 2 IF Ozila, Ibru, Hero Ibru, ovo ono.. Nas kako ih je dobio? Ima trainer za draft. Pa ja tog lika ne kuzim, ako cheata nek se barem neme hvali sa time, a on jos snima YT videe i ima 5k subscribera haha Sa svakom slikom koju stavi ko da trazi da ga reportas haha

A nas movie je iskesirao ne zam koliko eura na packove i nije dobio nista, pa pogledaj koga EA cijeni

Evo Movie ,nije moja teorija zavjere ! :)

11 godina
FIFA 16

Kakva je situacija sa zamjenama i njihovom chemystry? Npr. imam sve engleze u momcadi na 10 chem, pocne tekma i u prvoj minuti zamijenim 3 engleza sa recimo 3 francuza. Koliko sam skužio čitajući, francuzi bi trebali svi biti na 10 chem (tako ekipa uglavnom u draftu radi...)?

1 0 hvala 0
11 godina

Ako je netko za wager u 10k(više manje) nek me doda na originu : Cro-K-Justice

10 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Kakva je situacija sa zamjenama i njihovom chemystry? Npr. imam sve engleze u momcadi na 10 chem, pocne tekma i u prvoj minuti zamijenim 3 engleza sa recimo 3 francuza. Koliko sam skužio čitajući, francuzi bi trebali svi biti na 10 chem (tako ekipa uglavnom u draftu radi...)?

Igrac koga ubacis povuce chem onog sto je izasao !

10 godina
neaktivan
FIFA 16
je li se vi gradite na manual rpotect to je na l2 i l1 na ps4?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice