FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 16

Slazem se sa Marijom, previse napadacki orijentirana veza, najveci defending je 56 a physical 64, a to je samo jedan igrac, ovi drugi 2 imaju def. 33, probit ce ti vezu samo tako haha

Ili dva allround (tipa Fernandinho, svi statsi iznad 70, taj moze di hoce i svugdje obavlja posao) ili defanzivna/jača igraca na CM pozicije ili promjeni u 433-2 pa mozes imat 2 napadacka i 1 dobrog CDMa (meni to najvise odgovara jer zelim iskoristit i Isca i Kovacica)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 1:23 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
ReventoN kaže...

Pozz, slazem si team do 350k, pa me zanima dal netko ima kakvih prijedloga.. Ovo sam mislio uzet..

Strpi se do sutra navečer jer bi cijene trebale dosta pasti pošto od sutra ide u opticaj duplo više kartica messia, ronalda, ibre i tako tih igrača pa će sasvim sigurno krenuti otvaranje packova a samim time i period povoljnih cijena.

Inače, malo ti je sredina čelava. Ja sam uvijek za visoke i čvrste igrače koliko je to moguće. Matić i toure su ti čisti zicer da ne može bolje od toga. No za početak matić i fernandinho su ti ok ili matić i sissoko. Ja bih uvijek cazorlu stavio na CAM... Isto bi mi rojo išao van a nutra cahill a na LW ako nemaš za depaya onda obvezatno mirallas. Clyne na RB jer je nevjerojatna kartica.

Na slici pise da taj double chance zavrsava sutra u 6pm UK? Znaci da sutra opet pocinju cijene rast

17 godina
izvone kaže...

Ne znaci ako ti ne vidis pokmak da i drugi ne vide...kod mene je kod thiaga i hernandeza jako vidljiv,a benatiu sam pogorsao karticom pa sam vratio basic,sada lenu stavio cat karticu i vidi se da manje prima iz distance...naravno to je sve individualno,mozda i na PS4 se ne vidi,ja sam na PC-u i vidljivo je

Pa to sam i napomenio, govorim iz svoje perspektive. Inače za golmana meni je jedino razumna glove che kartica jer ona objedinjuje tri najvažnija golmanska statsa.

Kažem, u ovoj fifi na ovakav način bilo PC ili PS4, svejedno mi ima li igrač che karticu ili nema jer ne vidim nikakav pomak za razliku od prošle dvije godine kada je to bilo očito. . Činjenica je da gotovo svaki protivnik s kojim igram ne koristi nikakve kartice i to je već neki znak. No najbitnije je kaj ti vidiš i osjećaš. Najbolji lijek za distancu je markirati protivnika koliko je to god moguće i ne dati mu disati u toj zoni jer ako dođe do pozicije gotovo je... sve ulazi..

17 godina
KiCo77 kaže...

Na slici pise da taj double chance zavrsava sutra u 6pm UK? Znaci da sutra opet pocinju cijene rast

Super je kad stave na žutu podlogu žuta slova. Super se vidi. Pogotovo mi čoravi. Negdje sam na netu pročitao da to starta 21.10. No iz ovoga očito nije tako.. inače, uhvatio IF cazorlu večeras povoljno i sad sam suh ko barut..

10 godina
neaktivan
FIFA 16
Ovih dana sam igrao na seasonsu i futu svega 5 utakmica jenostavno nemoze naci opponenta stavio sam default ali nemoze, treba 2 sata štrokati za jednu utakmicu je li to do njih ili do telemacha?na ps4 igram
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Najbolji lijek za distancu je markirati protivnika koliko je to god moguće i ne dati mu disati u toj zoni jer ako dođe do pozicije gotovo je... sve ulazi..

Na PC-u ne ulazi ništa više ni manje nego prije, vjerojatno jer je ekipa koja igra na PC-u miljama bolja od konzolaša. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
movie kaže...
Najbolji lijek za distancu je markirati protivnika koliko je to god moguće i ne dati mu disati u toj zoni jer ako dođe do pozicije gotovo je... sve ulazi..

Na PC-u ne ulazi ništa više ni manje nego prije, vjerojatno jer je ekipa koja igra na PC-u miljama bolja od konzolaša. 

Sad ako se moram grcevito braniti i od suteva sa 20 m onda do k***a ! :)

meni je najgore kad krene da mi solo prodire u 16 m ,to jos nisam dobro savladao ,uhvati me panika

i samo stiscem kocku ,bez veze !Nikako da cekam u zasjedi pa drm ! :)

Aj ,valda naucim do fife 17 . !

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 9:01 (mackocicko2004).
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo ovako, probao sam 433, ali suckam previse.. odlucio sam se ipak za ovu formaciju ( 41212(1) ) tako da nema lm-rm kao na squad builderu nego cm.. izbacio sam coutinha i zabaletu, a ubacio matica i clynea.. Nezz sta da radim sa midom pokusavam sastavit malo jaci mid, ali svi dobri su pre skupi, nemam dovoljno coinsa, pa sam stavio schweina inace bi isao toure ofc :D..  dolje mora bit rojo ( ili neki u tom price range-u ) jer sam bankrotirao :)   i da, nisam znao kog da stavim za cdm, a da ima solidan stats.. Pa eto, sta mislite sad na ovaj squad?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 10:40 (ReventoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
S obzirom da su nam podigli duplo šanse da dobijemo nekog dobrog igrača, otvorim jutros 15 packova i najjači igrač kojeg sam dobio je henderson ovrl 79. Netko je jučer na ea fejsu dobro primjetio kako su mu šanse ovom akcijom duplo bolje. Do sada je imao nula, a sada mu šanse duplo bolje što znači 2x0 opet je nula....živa istina..
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
S obzirom da su nam podigli duplo šanse da dobijemo nekog dobrog igrača, otvorim jutros 15 packova i najjači igrač kojeg sam dobio je henderson ovrl 79. Netko je jučer na ea fejsu dobro primjetio kako su mu šanse ovom akcijom duplo bolje. Do sada je imao nula, a sada mu šanse duplo bolje što znači 2x0 opet je nula....živa istina..

Pratim jedan forum na FB,ljudi dobijaju ili nekako kupuju Aguera,Ronalda i sl !

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 11:53 (mackocicko2004).
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Movie, jel sam sad bolje slozio? Kupio sam sve igrace osim cazore i fabregasa.. Htio bih uzet toure-a, ali je 90k .. Kako bi vi slozili taj mid?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

pa imas cit kojim mozes kupiti aguera,mesija,ronalda za 0 coinsa,malo je riskantno ali ako malo pocekprkas po serverima nece te skontati,malo proguglas i to je mudro slovo ja to necu jer neigram fut

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

pa imas cit kojim mozes kupiti aguera,mesija,ronalda za 0 coinsa,malo je riskantno ali ako malo pocekprkas po serverima nece te skontati,malo proguglas i to je mudro slovo ja to necu jer neigram fut

necu ni ja .... :)

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

ma mogu ti ja objasniit kako na pp nece te uhvatiti ja znam kako

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

Napisi ...  :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 12:36 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
Hahaha
Pa podjebava vas legenda :D
Kakvih crnih nula coinsa hahah
[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
C3c1l kaže...
Hahaha
Pa podjebava vas legenda :D
Kakvih crnih nula coinsa hahah

Zato sam i stavio :) ! hahahah

14 godina
mackocicko2004 kaže...
hanteed kaže...

Napisi ...  :)

Ne vjerujem da ga neće uhvatiti jer sam malo prije poslao upit EA supportu, naveo ovaj vaš "dogovor" i njegov Origin ID da pripaze na sumnjive transakcije. Nagradili su me sa 500 coinsa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FIFA 16

ne zajebava.. upravo sam uzeo ronalda i aguera, valjda me nece banat.. ugl. hanteed svaka cast, imas pivu od mene 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ReventoN kaže...

ne zajebava.. upravo sam uzeo ronalda i aguera, valjda me nece banat.. ugl. hanteed svaka cast, imas pivu od mene 

Nasli mene da dr**te ?! hahhahahaha

Ljudi provale u servere vlada a da nece u EA ! Ko zna zna ....

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 13:17 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Ne vjerujem da ga neće uhvatiti jer sam malo prije poslao upit EA supportu, naveo ovaj vaš "dogovor" i njegov Origin ID da pripaze na sumnjive transakcije. Nagradili su me sa 500 coinsa.

Cinkarosa,poltrona i ulizica je pun svijet pa zato ne vidim razlog sto takvih nebi bilo i na ovom forumu ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 13:21 (mackocicko2004).
13 godina
neaktivan
Naravno da bi sliku okacio da je tako, ne laprdaj gluposti ;)
[19xx]C3c1l
15 godina
FIFA 16

ja ne mogu utakmicu zavrsiti.. 3 puta zaredom me izbaci. Vodim sad 3-0 40min negdje i lik stisne pauzu i pise da sam izgubio konekciju sa serverima.. divno

edit: evo i 4. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 15:17 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maxy0 kaže...
ja ne mogu utakmicu zavrsiti.. 3 puta zaredom me izbaci. Vodim sad 3-0 40min negdje i lik stisne pauzu i pise da sam izgubio konekciju sa serverima.. divno

Standardno meni se to svako malo desi, naravno uvijek kad vodim.Inače igram sa njemcima prije par dana sam se mislio koga da kupim Aubu ili Mullera , kupio sam Aubu i debelo se zajebao, katastrofa,,prodao u kratkom roku i kupio mullera koji je bolji za 2 klase

Who bolan cares
11 godina
FIFA 16

Kada pobjediš ovakvog mulca, nema boljeg osjećaja...Nick mu Droogiez (pc), osim što je mulac i nezna igrati, coin buyer je (ima kompletnu prvu momčad bayerna). Povedem jedan nula sa 80 rated squad, frajer 4 puta stisnuo pauzu (valjda u toj šupljoj glavi misli da nemam strpljenja čekati, pa ću quitati kada vodim?!?!), povedem 2:0 i raqe quit. Sa strane si sastavljam blacklistu svih tih mulaca da nemoram više nikada igrati s njima (oni koji svih 90 min. uklizavaju, lagaju, vrpolje se lijevo desno sa speed boostom, itd). Milina za živce znajući da ih nikada više neću morati gledati.

0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...

Cinkarosa,poltrona i ulizica je pun svijet pa zato ne vidim razlog sto takvih nebi bilo i na ovom forumu ! :)

Ti si barem u onoj fejs grupi fifa 14,15,16.. vidis onog Patricka Vukadinovica? Lik se kurci svako malo sa packovima, vec je tamo stavio 2 IF Ozila, Ibru, Hero Ibru, ovo ono.. Nas kako ih je dobio? Ima trainer za draft. Pa ja tog lika ne kuzim, ako cheata nek se barem neme hvali sa time, a on jos snima YT videe i ima 5k subscribera haha Sa svakom slikom koju stavi ko da trazi da ga reportas haha

A nas movie je iskesirao ne zam koliko eura na packove i nije dobio nista, pa pogledaj koga EA cijeni

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 19:03 (KiCo77).
11 godina
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...

Ti si barem u onoj fejs grupi fifa 14,15,16.. vidis onog Patricka Vukadinovica? Lik se kurci svako malo sa packovima, vec je tamo stavio 2 IF Ozila, Ibru, Hero Ibru, ovo ono.. Nas kako ih je dobio? Ima trainer za draft. Pa ja tog lika ne kuzim, ako cheata nek se barem neme hvali sa time, a on jos snima YT videe i ima 5k subscribera haha Sa svakom slikom koju stavi ko da trazi da ga reportas haha

A nas movie je iskesirao ne zam koliko eura na packove i nije dobio nista, pa pogledaj koga EA cijeni

Ma reportaj to odma

10 godina
FIFA 16

izmjene neke ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

izmjene neke ?

Zavisi koliko se mozes protegnut.. U sredinu bi umjesto Schneiderlina stavio Fernandinha, u spic Lukakua, desno Shaqiria ovo ostalo okej. Mozda ako imas coinsa uparit s Fernandinhem Matica.

10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...

Ja imam ciglo 5 k coinsta @toliko o tome !hahahah

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice