FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 606.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

hvala ti!

10 godina
neaktivan
FIFA 16
kad genius nekome govori kako ce da igra :rofl:
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
hanteed kaže...
kad genius nekome govori kako ce da igra :rofl:

Barem mu je odgovorio i pomogao..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
FIFA 16

bas i nema nekog izbora napadaca u premier ligi.. tj ima al moras najmanje izdvojit 60k coinsa.. nekog za 20-30 nema.. imam sad lukaku-a i lik je kralj, al u zadnjih par utakmica mi fula mrtve sanse, dok npr cavania sam imao, sve poluprilike je u gol pospremao

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Evo odigrao malo seasonsa i katastrofa.Odigrao sam nekoliko utakmica dns i solidni su to rezultati nekad pobjedim nekad popusim ali igra je nikakva znaci i ja i protivnik nemozemo imati igru svaki drugi pas je netocan te nerealni dueli,fauli... vracam se na zesnki nogomet ionako mi istice ps plus pa necu moci igrati online
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

bas i nema nekog izbora napadaca u premier ligi.. tj ima al moras najmanje izdvojit 60k coinsa.. nekog za 20-30 nema.. imam sad lukaku-a i lik je kralj, al u zadnjih par utakmica mi fula mrtve sanse, dok npr cavania sam imao, sve poluprilike je u gol pospremao

ima nego pitanje je znas li igrati sa njim i kakva ti skripta dodje npr ja sam zabijao sa pelleom i deeneyom golove ali kad doje skripta riyad mahrez predje golmana i padne preko lopte

11 godina
FIFA 16

Sada se logirao u web app i dobio 2 komada 99 contracts u unasiggned. Nije mi uopće jasno kako, nisam nikada kupovao 99 contractse...

EDIT za sve one koji žele naučiti kako se fifa igra neka pogledaju video

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 7:14 (Dr.Feel).

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
de nemoj mi te njegove gluposti stavljati a jos je video iz 2012te
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Hanted nemoj biti rasist

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Kako cu biti rasist kad sam iste rase ko i on.On pravi sadrzaj za malu djecu pa negledam i nije mi zanimljivo.Evo spojio sam se na ea support live chatu sa ljubaznim gospodinom akashom i ne odgovora mi na pitanja

edit:otjera me frajer sa live chata kaze imaju neke probleme a i zagužvalo je puno ljudi ih pita a oni imaju 5 indijanaca da radi jer ovo je treci put da mi se javlja akash

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 16:01 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Movie, pošto znam da si probao dosta igrača u futu, daj molim te napiši koji su te igrači najviše dojmili, s kojim najviše uživaš igrati (tipa robben, ribery, douglas costa, reus, dephay, sanchez). Da vidimo u koga se isplati uložiti kada se skupe coinsi:)

0 0 hvala 0
17 godina
Dr.Feel kaže...

Movie, pošto znam da si probao dosta igrača u futu, daj molim te napiši koji su te igrači najviše dojmili, s kojim najviše uživaš igrati (tipa robben, ribery, douglas costa, reus, dephay, sanchez). Da vidimo u koga se isplati uložiti kada se skupe coinsi:)

U igri u kojoj 90% golova aguero zabije glavom a lahm zabije više golova od de bruyna s dvadesetak metara nema gušta igranja. Više manje svi su mi igrači isto ispeglani. Atributi im smanjeni kao i nedostaci pa svi mogu sve. Teško je onda nešto reći. Meni je bio isti vrag igrao s mirallasom, depayem ili hazardom. Još je hazard bio najlošiji od navedenog trojca. Barem meni.

Ove godine ne uživam u igri niti s jednim igračem. Ovo mi više dođe kao teretana. Nakon par tekmi sav sam znojan i slomljen... Ulaganje coinsa u bilo koga je pušenje coinsa na duže staze. No ako to zanemariš jer je tako uostalom svake godine, šparaj za tebi drage igrače. Ja tako svake godine kupujem. Ono što je meni drago. Ronalda i messia ne bih niti da mi ih netko pokloni. Odmah bi završili na marketu. Dobio sam ih kao loan igrače i nisam s njima odigrao niti jednu tekmu.. niti budem..

Evo opet lahma, skužio sam kako se snima na PS4  pa sada mogu daviti

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 18:19 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 16

igrate li fifa draft ja samo jednu probao i dobio modrica nije lose za pocetak

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

što je ovo?? jeli jos ima ko problem sa ubrzanjem na fifi jer mi se igra nenormalno ubrzala ping pong doslovno haha 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

I ako ne blistam ko proslih Fifa(ponajvise Fifa 14 i Fifa 13) uspjevam dobit najvece. Izmazem lika 3-0 Liverpoolom protiv njegovog PSG-a i pogledam leaderboard top 100 igraca i vidim lik prvi. I dalje sam sami vrh hehehehe.

http://www.upload.ee/image/5290470/fifa16_2015-10-27_22-06-16-82.jpg
http://www.upload.ee/image/5290472/fifa16_2015-10-27_22-06-30-43.jpg

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Al ga jebu sa ovim diconestionima to je cudo, od 12 tekmi 7 puta sam dobio jebeni disconect sa servera

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...

što je ovo?? jeli jos ima ko problem sa ubrzanjem na fifi jer mi se igra nenormalno ubrzala ping pong doslovno haha 

Ja na PS4. To više nema veze s vezom., to nije više jebeni nogomet gdje uživaš u igri i kombinatorici.,nego jebeo šprintanje po terenu pa tko zabije zabije. Kao da igram fliper. KATASTROFA.

Jebo me pas ako se ne poprave, uskoro mjenjam Fifu za PES.

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Dođem do DIV 3 i znam šta me čeka...serija gubljenja kao i na prošloj Fifi., i normalno tako bude.Sad sam uskoro u DIV 5. Em što su ubrzali a time i zasrali Fifu., sad mi sve to izgleda kao fliper. Više ni ne stigneš narpavit fintu nego je to sve igra na odbijanac od igrača. Totalno se laganini gubi čar te Fife. Više to nema veze s dobrom nogometnom simulacijom.

0 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Potpuno logično, s konja na magarca... inače fifa16 od izlaska nema nikakvu čar. To je igra silovanja i krivih dodavanja. No, kao i takva draža mi je od pesa koji opet  ima niz nekih drugih problema. Sve u svemu, ove godine najvažnija sporedna stvar na svijetu što se igri tiče, nula bodova..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 12:28 (movie).
11 godina
FIFA 16

Istina....Prva i zadnja fifa koju sam igrao bila je FIFA 2000, nakon toga SVAKE godine PES (još sam najviše uživao u pes 4 i pes 2013). Znači PES svake godine sve više razočara...Fifa 16, koliko god imala svojih mana, je daleko najbolji dostupni nogomet trenutno.

0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 16
Golijada... Samo Costa i Sturridge kojeg je imao vrijede skoro ko 2 moje momcadi
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Golijada... Samo Costa i Sturridge kojeg je imao vrijede skoro ko 2 moje momcadi

Sasvim nebitno kakvu momcad ima.. Ja imam ovu momcad, i gubim od 77-80 rated ekipa bez ikakvih problema ( makar ih zgazim u svim aspektima ) jer skripta odradi svoje.. jucer sam izgubio od lika koji konstantno uklizuje i gura brzu loptu, trebao sam ga ubit 5-0 na kraju izgubim 1-3, to je ta fifa .. tako da ekipu slazes samo radi sebe, a ne zbog pobjeda jer to nema nikakvog efekta ocito :).. 

17 godina
ReventoN kaže...

Sasvim nebitno kakvu momcad ima.. Ja imam ovu momcad, i gubim od 77-80 rated ekipa bez ikakvih problema ( makar ih zgazim u svim aspektima ) jer skripta odradi svoje.. jucer sam izgubio od lika koji konstantno uklizuje i gura brzu loptu, trebao sam ga ubit 5-0 na kraju izgubim 1-3, to je ta fifa .. tako da ekipu slazes samo radi sebe, a ne zbog pobjeda jer to nema nikakvog efekta ocito :).. 

Igram neki dan s likom koji ima 8 brončanih plus tri none rare igrača a sve linije između igrača crvene. Ne može mi do centra doći a ja ne mogu zabiti. Golman čuda brani. Drugo poluvrijeme pređe centar dva puta i zabije dva gola koja je teško opisati. Nakon toga opet ne dođe do centra i do kraja uspijem izjednačiti. Pogodim u tom periodu dvije stative, fulam prazan gol i zapucam nekoliko zicera. Lik solidan igrač, ništa posebno. Neugodno mi bilo jer sam imao tri puta jaču momčad a nisam ga dobio. Đabe statistika i sve ostalo kad je reza 2-2... Interesantno mi je kako momčad sa svim mogućim crvenim linijma ne napravi niti jednu pogrešku u 90 minuta a moji prvom prilikom liku slože zicera iz ničega?

Pazi ovo? Jedno krivo dodavanje na centru i ode morata....

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 15:35 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
ReventoN kaže...

Pazi ovo? Jedno krivo dodavanje na centru i ode morata i sad neka ja lovim prednost drugo poluvrijeme.

Ako ga pobjedis, placam pivu!

16 godina
FIFA 16

Custom tactics treba ukinut u ovoj fifi, ok one sto su sami postavili, ali one sa youtubea su cisto koristenje nedostataka igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad sam igrao protiv ovoga ,chem katastrofa ,4:1 za mene ,na 3:1 je ostavio gamepad u drugom pv!

Ja slijepac dao samo jedan gol,bolje igra tim kad on ne igra ! :)

Ko velim citer kao ono 612 coinsa za mene na kraju .

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 17:23 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ReventoN kaže..

Drugo poluvrijeme preslika prvog. Znači 2-0 za njega... katastrofa... 97% tekme lopta na njegovoj polovici i ne bi ušla u gol da stojim na glavi... dođe takva tekmea ali u ovoj fifi nešto malo češće nego inače..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 17:23 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
ReventoN kaže..

Drugo poluvrijeme preslika prvog. Znači 2-0 za njega... katastrofa... 97% tekme lopta na njegovoj polovici i ne bi ušla u gol da stojim na glavi... dođe takva tekmea ali u ovoj fifi nešto malo češće nego inače..

Kod mene je problem u tome sto se pre cesto dogadaju takve utakmice.. Likovi uklizuju s ledja, polome mi pola igraca, skidaju paucinu svaki put kad puknu.. s druge strane, ja ga dotaknem zuti, uklizem 2 crvena, costa i ostala ekipa imaju dvije lijeve, skidaju avione itd.. pre smijesno, morao sam kupit silicone case za kontroler jer bi vec bio u dijelovima.. 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
R36 kaže...

Potpuno logično, s konja na magarca... inače fifa16 od izlaska nema nikakvu čar. To je igra silovanja i krivih dodavanja. No, kao i takva draža mi je od pesa koji opet  ima niz nekih drugih problema. Sve u svemu, ove godine najvažnija sporedna stvar na svijetu što se igri tiče, nula bodova..

Frende nisam ti ja ničiji fan...draža mi je Fifa ili Pes.Taj način razmišljanja prema stvarima ostavljam klincima.Ja sam dao lovu za igricu od koje očekujem normalan nogomet. U početku je tako bilo,više nije. Radje neću igrat nikakve nogomet nego se zamarat sranjima. 

To više nije nogomet,to je klizanje na ledu.Znaci sad sam igrao i neda mi se više. Znači više ne koristim brzo trčanje jer nema smisla.Tako i onako je sve brzo.Finte možeš zaboravit. 

Igra mi se svodi na upravljanje s gljivama,dodavanje i pucanje. Sve ostalo na toj brzini je suvišno radit.Obrana postaje rupa jer na toj brzini igrača ne možeš više naciljati tj uduzet mu loptu.

Samo da mi je znat koja je budala u EA povećala brzinu i od kuda mu ta ideja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 18:41 (R36).
10 godina
Di su sad ljudi koji govore treba znat igrat blabla... Fakat ovdje nevrijedi uopce koristit mozak, nevidim uopce u cemu grijesim ni sta bi mogo bolje, sve dijelove igre mislim da igram sasvim dobro, i opet malo malo izgubim od totalnih idiota koji samo uklizuju cijelu tekma i nabijaju loptu naprijed, dok ja idiot mucim se i razmisljam. Mislim stvarno odvratno. Sad vodim 1-0 cijelu tekmu, lik u 90 ide izvest korner kratko, ipak odustane, krene nabacit iz korner i pogodi loptom mog igraca te mu se odbije na prvu stativu i popijem gol. I svaku tekmu takve situcaije se desavaju, lik nabije loptu naprijed, meni golman sam izleti na 30 metara, pogodi mog igraca 2 metra od njega, odbije se lopta njegovoj spici i bok.
Stvarno se ne ljutim da me povjedi neko dobar, ali ovo je vec kriminal. Jucer sam gledo recenziju fife na hclu, i nemogu vjerovat da su fakat rekli cistu istinu, da bi pobjedivo u fifi nemoras bit neki dobar igrac. Ako neko ima neke savijete neka slobodno napise molim

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice