FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 737.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
Dr.Feel kaže...

Boksicu aj mi objasni, kao novome igracu, koja je fora igrati kada vidim na streamu ovi fazani koje sponzoriraju g2a s coinsima i pointsima i slicno vec prvi dan imali sve najbolje ili klinci koju su spremi utuci somu eura za packove.

TI fazani i da im netreba sponzor za coinse mogu kupiti 30k pointsa jer im to nije niti 5% koliko utrze od youtuba, bilo bi bolje naravno, ali eto nije. Jeftinije je nazalost. 

Opet sta te briga boli za njih koji bi ulupali novce... ne treba ti to nista znacit, ti peri svoje. Bolesna ekipa ti ne garantira pobjedu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
SimeKZ kaže...
playjob kaže...

Pozdrav svima {#}
Novi sam kako ovdje tako i u FIFI(bivši igrač PESa). U petak sam kupio FIFU 15 za PC i od petka do danas sam odigrao pa barem jedno 50 utakmica kako preko interneta tako i egzibicijske protiv jakih timova. Što se tiče online playa tu sam doslovno novopečeni igrač i ovaj FUT mi ne ide baš na ruku, pa bih vam htio postaviti nekoliko pitanja pa ako vam nije problem da me ugurate u svoj online gaming :D
Odigrao sam 30ak utakmica online i od tih 30, njih 20 je bilo LOST :/ primjetio sam kako dosta tih igraca od kojih sam izgubio imaju veoma visok chemistry, priblizno 100, dok ja imam 46. Kako da to povećam? Kako da dovedem neke dobre igrače za malu svotu coinsa? Nekim igračima su mi istekli ugovori, kako da ih produžim? 
Ako hoćete možemo odigrati online prijateljske, pa tko hoće neka me doda na origin mdjerek.
Molim pomoć {#} 

Sve si mogo naucit samo da si pratio kratki tutorial u igri bez da si ga preskako. 

Coinse zaradujes igrajuci utakmice i osvajanjem liga/kupova. 

Igraci koji ce imati chemistry moraju biti jedno od ovoga: Ista zemlja, ista liga, isti klub. 

Kako dovesti igrace za manju svotu coinsa - trazi po marketu.

Kako produziti ugovor - kupiti novi na marketu. 

Hvala puno, imaš PM.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 20:13 (playjob).
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Dr.Feel kaže...

Boksicu aj mi objasni, kao novome igracu, koja je fora igrati kada vidim na streamu ovi fazani koje sponzoriraju g2a s coinsima i pointsima i slicno vec prvi dan imali sve najbolje ili klinci koju su spremi utuci somu eura za packove.

TI fazani i da im netreba sponzor za coinse mogu kupiti 30k pointsa jer im to nije niti 5% koliko utrze od youtuba, bilo bi bolje naravno, ali eto nije. Jeftinije je nazalost. 

Opet sta te briga boli za njih koji bi ulupali novce... ne treba ti to nista znacit, ti peri svoje. Bolesna ekipa ti ne garantira pobjedu.

Ma nov sam u FIFI pa pitam (PES developeri me potjerali na FIFU sa genijalnim potezom relisanja igre 2 mjeseca nakon fife)...Kaj u FUTu sa svojom ekipom mozes igrati offline lige i kupove te tako coinse zaradivati, a s druge strane mozes igrati online samo friendly (to mi je jedino privlacno, ako sam dobro pohvatao sve...)

11 godina
protjeran

DR.Feel tko kaze da je to zanimljivo?

Ja sam rekao da bi totrebalo rijesiti preko FIFA EX pointsa...Ako dobro igras i imas puno XP pointsa mozes kupiti odredeni broj packova.Trebala i biti neka granica.

Ali nisu oni ludi jer od tog EA zaraduje 

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav još jednom FIFAljupci, evo FeX organizira i dalje natjecanja u FIFI14 i 15 na PS3, PS4 i PCu.

Navratite i dokažite da ste najbolji ;) www.fifa-expert.com

Btw, ima neko da mu se ne sviđa FIFA15 ili ima viška cd key za prodati? :)

0 0 hvala 0
15 godina

Bez brige i ja gubim na sve strane... 1 napadac sa 90+ pace i samo bacaju lopte u for nemos ni jednu stic svaki put ide jedan na jedan sa golmanom... hebe me to sto kad idem na napadaca manje vise svaki put ko da ga fali tj prode kroz njega samo bez kontakta treba bas doc na cm od njega da mu loptu uzme

10 godina
FIFA 15

toninho de mi svoj origin da te dodam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

opet je pacewhoring OP

11 godina
protjeran
FIFA 15

sto je sa High pressure i loptama u prostor ( L1 + trokut)

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

hoćel kad je*eni patch izlazit za PC: Dabogda crkli, ovo je zadnji put kad su dobili pare od mene EA Sports.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Jebo me patak ako ovo nije igra pored koje sam se najvise napsovao {#} A mora da izgledam ko totalni debil kad s kontrolerom skacem po sobi kad zabijem odlucujuci gol u 90-toj minuti. Ako ste zeljni poboljsati statistiku dodajte me i napunite mi mrezu {#}   Sovassss

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

mislio sam da nisam živčan, dok nisam probao fifu 14 i skoro potrgao tipkovnicu od bijesa

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Krv sam propišao u DIV. 6, i ne mogu vjerovati da ljudi u navedenoj div pružaju ovako žestok otpor. Ubiše me neriješni ishodi tekmi i gubljenje koncentracije zadnjih 5 min.

Tek kada sam uzeo blokić i počeo zapisivati neke stvari kao Mourinho, stvari su krenule na bolje, te ssam se naposljetku uspio ugurati u DIV 5. Sa ovim "zadnjim" sam se doslovno tukao na terenu i sudac je svako malo svirao prekršaj.

Uhhh...idemo daljee... {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 23:53 (interblueNick).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Hello...

Jel itko primjetio da je onaj turnir za 2k (champioship cup) zbuggan?

Kad god ga osvojim dobijem gold pack (nije da se zalim, al zar nebi to trebalo biti samo za 1. osvajanje?), osvojio sam ga vec 3-4x i svaki put sam dobio gold pack :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sindrom EA ocito je jos aktivan..od 89 do 95 pogodio sam SAMO ni vise ni manje 7 stativa/precka...nece lopta u gol za pobjedu pa da ga hebes...al doslovno...od toga 3 udarca su bila znaci sam Emenike ispred gola na petercu on pogadja nekim cudom gredu da torres izgleda kao golgeter pored njega. Druga siuacija pogadjam stativu lopta se odbija do glave golmana natrag u stativu i golmanu u ruke...ja znam da EA gura tu "dramu" al bas toliko??

Origin ID: ReaLazio
16 godina
neaktivan
FIFA 15

nigdje u zivotu nisam vidio ovoliko trolova na jednom mjestu....Sada je EA games kriv zato sto ti pogodis precku i stativu 7 puta???Daj molim te igraj "practice arenu" i nauci pucat finess shot 1on1....poz

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 1:32 (deno100).

1 7 hvala 0
13 godina
deno100 kaže...

nigdje u zivotu nisam vidio ovoliko trolova na jednom mjestu....Sada je EA games kriv zato sto ti pogodis precku i stativu 7 puta???Daj molim te igraj "practice arenu" i nauci pucat finess shot 1on1....poz

Covjek pogodio poantu napokon. OD tih 7 stativa da niti jednom nisi mogo finessom ili tapnuti dva puta udarac da ide lopta po podu meni nije jasno. Ali ajde.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
deno100 kaže...

Ti pokusavas bit smjesan ili sta? Po ovom vidim da "dugo" igras fifu...molim te u buduce ne komentiraj stvari sa kojima nisi upoznat. Nek ti malo posvjedoce i drugi kako je to kad lopta nece u gol BEZOBZIRA sta god napravio. Od tih 7 stativa sve zivo je probavano, fines, lob, sutevi iz daljine, blizi dalji kut..

15 godina
Smece2 kaže...

Hello...

Jel itko primjetio da je onaj turnir za 2k (champioship cup) zbuggan?

Kad god ga osvojim dobijem gold pack (nije da se zalim, al zar nebi to trebalo biti samo za 1. osvajanje?), osvojio sam ga vec 3-4x i svaki put sam dobio gold pack :)

Ja kad sam ga osvojio 1.put nisam dobio ni coinse niti gold pack :)

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
deno100 kaže...

Ti pokusavas bit smjesan ili sta? Po ovom vidim da "dugo" igras fifu...molim te u buduce ne komentiraj stvari sa kojima nisi upoznat. Nek ti malo posvjedoce i drugi kako je to kad lopta nece u gol BEZOBZIRA sta god napravio. Od tih 7 stativa sve zivo je probavano, fines, lob, sutevi iz daljine, blizi dalji kut..

Razumijem te..."Kriv je EA sports" sto ti ne mozes zabit gol!!Napisi mi PM Nickname origin,pa da ti pokazem ko igra "dugo" fifu...Normalo slike cu stavit na forum poslje tekme!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 3:55 (deno100).
13 godina
neaktivan
deno100 kaže...
TheDarkSide kaže...
deno100 kaže...

Razumijem te..."Kriv je EA sports" sto ti ne mozes zabit gol!!Napisi mi PM Nickname origin,pa da ti pokazem ko igra "dugo" fifu...Normalo slike cu stavit na forum poslje tekme!!

Nemam se sta dokazivat tebi i tvom cinizmu...5 god si tu a jos uvijek nisi naucio manire normalnog ponasanja i komuniciranja...tako da nema sta puno se pricat...

17 godina
FIFA 15

Trenutno imam ovaj tim, morat ću još neke preinake napravit, right winger je trom ko kamion, a nemam trenutno para za deulofeua. Svi dobri igrači koštaju ko svetog petra kajgana (20k +).

No nije tim uopće problem koliko moj skill, morat ću igrat protiv compa na većoj težini da se naučim. Kako god bit će to dug i težak put.

Treba nabavit i managere i fitness trenere za one bonuse kod korištenja contracta i fitness kartica, a tako su skupi. Svaki gold manager non-rare ne mogu kupit/biddat ispod 500 coina, silver rare koštaju preko 1000, a rare gold da ni ne spominjem. Španjolski treneri uvjerljivo najskuplji, ne mogu kupit ni onu karticu što promjeni ligu kod glavnog trenera koliko je skupa za ligu bbva.

Da li vi primarno zarađujete preko transfera, igranjem utakmica ili kombinirate oboje? Podjelite neki tip?

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.9.2014 5:39 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
deno100 kaže...
TheDarkSide kaže...
deno100 kaže...

Nemam se sta dokazivat tebi i tvom cinizmu...5 god si tu a jos uvijek nisi naucio manire normalnog ponasanja i komuniciranja...tako da nema sta puno se pricat...

jbg nisam mogao izdrzat,a da ne reagiram na glupost koju si napisao

10 godina
neaktivan
deno100 kaže...

Hey "FIFA Bad Ass", dodaj me pa da odigramo koju (PC). {#}

Moj Origin ID: interblueNick8

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sindrom EA ocito je jos aktivan..od 89 do 95 pogodio sam SAMO ni vise ni manje 7 stativa/precka...nece lopta u gol za pobjedu pa da ga hebes...al doslovno...od toga 3 udarca su bila znaci sam Emenike ispred gola na petercu on pogadja nekim cudom gredu da torres izgleda kao golgeter pored njega. Druga siuacija pogadjam stativu lopta se odbija do glave golmana natrag u stativu i golmanu u ruke...ja znam da EA gura tu "dramu" al bas toliko??

To ti samo misliš da neće u gol, jednostavno si se ispromašivao i to je to, sljedeći put će biti bolje :) To je čar nogometa,jer je nepredvidiv i ne pobjeđuju uvijek oni sa "najviše šansi, stativa.." nego oni sa najviše golova :)

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Dr.Feel kaže...

Bateson je kupio milion pointsa,ali je to njemu investicija u kanal i potrosio je na to oko 5000 funti,ono,mozes auto kupit :O

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
FIFA 15

kako igrati online friendly match? 

nisam vidio opciju za biranje nego samo nekakve lige bzvz... {#}

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam uspio prodat svoj origin sa FIFOM, vama puno sreće želim, a od mene niko sretniji danas nije {#} {#}

8 1 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Na transfer listi imam 80 mjesta. Stavim isto toliko kartica ali mogu pokrenuti samo 30 aukcija? To je kao normalno od ove sezone? Ista stvar mi se događa i na PS4..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
desarun kaže...

Ja sam uspio prodat svoj origin sa FIFOM, vama puno sreće želim, a od mene niko sretniji danas nije {#} {#}

K

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice