FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 632.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 15
Hrvek1909 kaže...

Mozete pojasnit sta je FUT i kako narucit sa Meksickog origina (brijem da je bilo vec 100 puta, ak imate link neki da ne kopam)

Fifa Ultimate Team - Game Mod unutar FIFE - najbolje ti je to upisati u google pa saznas.

Skines Hola Better Internet za Chrome ili Mozzilu ako imas. Otvoris store.origin.com - upalis Holu i stavis na Mexico, kad si to napravio prebaciti ce ti se na meksicki origin, stavi u kosaricu i onda odi na checkout i kad te trazi podatke slobodno ugasis i to je to, dalje normalno kupujes. Upisivanjem PayPala i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
dreammaker kaže...
movie kaže...
Vladitor kaže...

Mislim da nitko ne treba biti na coveru jer je nepravedno prema ostalima. .Ionako malo njih igra s govnetom jer se i sa igrice vidi da je precjenjen.

Mislim da bi na cover trebalo staviti grupnu fotku igrača na manual postavkama. To su pravi junaci a i svi bi stali na cover i nitko ne bi bio zakinut!

Šteta pa grupna fotka bananih zbog cheatanja u FUT-u nije moguća zbog prevelikog broja kompleksaša. Ne slažeš li se samnom movie?

Kolko se ja sjecam on nije dobio ban zbog cheata, nego zato jer je kupio coinse...

16 godina
dreammaker kaže...

Šteta pa grupna fotka bananih zbog cheatanja u FUT-u nije moguća zbog prevelikog broja kompleksaša. Ne slažeš li se samnom movie?

Ne znam kakve veze ja imam s cheatanjem da mi se tako obraćaš? Neki tvoji kompleksi glede mene ili...?

11 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
Vladitor kaže...

Mislim da nitko ne treba biti na coveru jer je nepravedno prema ostalima. .Ionako malo njih igra s govnetom jer se i sa igrice vidi da je precjenjen.

da precjenjen i nije zasluzio jer je osvojio "samo" zlatnu loptu 4 puta,ligu prvaka 3 puta,la ligu ako se ne varam 6 puta,olimpijske igre sa argentinom i tako se moze nabrajati u nedogled,ali ako vladitor kaze da je on precjenjen i GOVNO to znaci da je on govno,daj rađe prestani pricat gluposti i barem slozi jedan kvalitetni argument.

osvojio 4 zlatne lopte jer je ljubimac uefe ništa drugo

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 15:24 (Vladitor).
14 godina
neaktivan
Vladitor kaže...
Mic_zap kaže...
Vladitor kaže...

da precjenjen i nije zasluzio jer je osvojio "samo" zlatnu loptu 4 puta,ligu prvaka 3 puta,la ligu ako se ne varam 6 puta,olimpijske igre sa argentinom i tako se moze nabrajati u nedogled,ali ako vladitor kaze da je on precjenjen i GOVNO to znaci da je on govno,daj rađe prestani pricat gluposti i barem slozi jedan kvalitetni argument.

Neki ljudi su glupi, ali neki su gluplji od drugih.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
11 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Vladitor kaže...
Mic_zap kaže...
Vladitor kaže...

Neki ljudi su glupi, ali neki su gluplji od drugih.

Ma glavno da si ti nama pametan

11 godina
neaktivan
Vladitor kaže...
Mic_zap kaže...
Vladitor kaže...

da ljubimac je UEFE i zbog toga je dobio nagradu koja se zove FIFA ballon d'or.dokazao si svoju pamet i mislim da ova diskusija dalje nema smisla.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

ako bolje pogledaš prvo sam napisao fife pa sam uredio post jer nisam bio siguran jer me nije briga kome se poklanja ni kako se zove nagrada

Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
Vladitor kaže...

Čiji je ljubimac da je zabio toliko golova, porušio toliko rekorda? Tko mu je sve to dao? Zašto je igrač s najviše postignutih golova u jednoj sezoni, zašto je najbolji strijelac svih vremena barce a tek mu je 27 god. Zašto je najbolji strijelac el clasica. Zašto baš u njegovoj eri i njegovim usponom barca počinje harati svijetom nogometa? Uz to što je najbolji strijelac barce zašto je godinama i najbolji asistent barce? Zašto je procjenjen kao najskuplji igrač današnjice. Zašto je marketinški najisplativiji igrač današnjice? Na kraju krajeva na coveru je zato jer je netko u ea sportsu procjenio da je to ekonomski najisplativije za firmu. To jel se on tebi ili meni sviđa ili ne sviđa manje je bitno. Njegovi rezultati i nogometna dostignuća govore sve o njmeu. Statistiku mu nitko ne može ukrasti.. niti osporiti..

15 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ne znam kakve veze ja imam s cheatanjem da mi se tako obraćaš? Neki tvoji kompleksi glede mene ili...?

Nedopušteno kupovanje coinsa i pobiranje bana zbog istog te čini kompleksašem koji nije dostojan provociranja osoba koje pošteno igraju ovu igru.. 

šumski put je bio ravan.
16 godina
dreammaker kaže...

Nedopušteno kupovanje coinsa i pobiranje bana zbog istog te čini kompleksašem koji nije dostojan provociranja osoba koje pošteno igraju ovu igru.. 

Ma bravo! Nisam znao da se kupovina coinsa naziva kompleksom? Čega? Ja sam svoje neznanje platio i toga se ne sramim. Pošteno sam to ovdje objavio i upozorio druge što im se može dogoditi. Prvi put sam fut igrao početkom prošle godine i stvarno nisam znao u kakve te to probleme može dovesti. Platio sam školu i sve pet. Po čemu si ti sad pošten a ja nepošten igrač? Za razliku od nekih nikada nikome nisam izašao iz igre bez obzira na rezultat. I da, smatram se poštenim igračem jer nisam nikada nikoga niti na koji način prevario..

11 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

I da, smatram se poštenim igračem jer nisam nikada nikoga niti na koji način prevario..

osim sve one koji nisu kupovali koinse, a igrali su protiv tebe sa tvojom ekipom na steroidima. to nisam znao ti je argument do titovog jajca.

16 godina
jovial kaže...

osim sve one koji nisu kupovali koinse, a igrali su protiv tebe sa tvojom ekipom na steroidima. to nisam znao ti je argument do titovog jajca.

Svi koji me znaju, znaju da nikad nisam igrao online s tots igračima tako da lupetaš bezveze.. Ja igrače skupljam kao sličice i volim ih imati.. I daj već kad se javljaš pokušaj složiti smislenu rečenicu...

15 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ma bravo! Nisam znao da se kupovina coinsa naziva kompleksom? Čega? Ja sam svoje neznanje platio i toga se ne sramim. Pošteno sam to ovdje objavio i upozorio druge što im se može dogoditi. Prvi put sam fut igrao početkom prošle godine i stvarno nisam znao u kakve te to probleme može dovesti. Platio sam školu i sve pet. Po čemu si ti sad pošten a ja nepošten igrač? Za razliku od nekih nikada nikome nisam izašao iz igre bez obzira na rezultat. I da, smatram se poštenim igračem jer nisam nikada nikoga niti na koji način prevario..

Jel se ti to zalažeš za stav da je neznanje ujedno i opravdanje? Očito je da se kupovina ičega što nije dio same igre smatra nepoštenom. 

šumski put je bio ravan.
12 godina
Vladitor kaže...

ako bolje pogledaš prvo sam napisao fife pa sam uredio post jer nisam bio siguran jer me nije briga kome se poklanja ni kako se zove nagrada

Ajde prekini sr*at vise... Ne razumijem tu mrznju prema nekom igracu, covjeku...

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Hahahahaha, ako ništa drugo, barem se nasmiješ u ovo temi {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

znaci platio si nekom tipu da bi imao igrace s kojima uopce nisi igrao? i nikad ih nisi koristio u igri? samo si gledao njihove sličice? onda ok, nisi čiter nego nesto drugo.

13 godina
FIFA 15

A da se preselite u Fifa 14 temu.. nisu baš neke konstruktivne rasprave vezane za 15icu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...

Jel se ti to zalažeš za stav da je neznanje ujedno i opravdanje? Očito je da se kupovina ičega što nije dio same igre smatra nepoštenom. 

Ne, ja se zalažem za to da svatko može pogriješiti i da ga zbog toga ne treba osuđivati. No ako istu stvar ponovi onda je za osudu...  Nisam znao, platio sam i sve pet. Mogao sam šutiti no ja sam pošteno priznao a svojim primjerom sam htio poštedjeti i upozoriti kako još netko ne bi popušio na isti način. Da je netko o tome prije mene govorio u ovoj temi, vjerojatno ne bih napravio tako nešto i popio ban i sasvim sigurno to mi se više neće dogoditi..

12 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ne, ja se zalažem za to da svatko može pogriješiti i da ga zbog toga ne treba osuđivati. No ako istu stvar ponovi onda je za osudu...  Nisam znao, platio sam i sve pet. Mogao sam šutiti no ja sam pošteno priznao a svojim primjerom sam htio poštedjeti i upozoriti kako još netko ne bi popušio na isti način. Da je netko o tome prije mene govorio u ovoj temi, vjerojatno ne bih napravio tako nešto i popio ban i sasvim sigurno to mi se više neće dogoditi..

Ma pusti trolla... frajer brije bzvz.

15 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

Nisam pratio, ali sam načuo da ni ti nisi sasvim čist u načinu igranja FUT-a. Svako svoje brani..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Sta mislite da li cu moci pokretati fifu 15 sa ovim laptopom, Lenovo, procesor: AMD A-serija A8-4500M (4 jezgre 1.9, "turbo" mod do 2.8), graficka Radeon HD 7640G i 4 GB RAM-a.

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Svi koji kupuju i/ili prodaju coinse nisu "čisti".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
dreammaker kaže...
SimeKZ kaže...
movie kaže...
dreammaker kaže...

Nisam pratio, ali sam načuo da ni ti nisi sasvim čist u načinu igranja FUT-a. Svako svoje brani..

Krivo ti je pticica rekla... ja svoj FUT igram sasvim normalno. A to sta sam doso u posjed nekih stvari ne znaci da ih i koristim. Probo jer radi, radi... ponudio ekipi i to je to. A ti manual pro bi dobio ass wooping s kojom god ekipom igrao. 
Ako ti tako gledas na sve, onda racunaj da 90% ekipe je barem jednom kupilo coinse, tako da nitko nije savrsen. A posto je sve puno cheatera a ekipa ukljucujuci i mene prodaje za stvarno jeftinu lovu coinse zasto nebi si slozili dream team. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 20:35 (SimeKZ).
15 godina

Hahah, sad smo došli do priče "kad svi kradu, krast ću i ja"..Genijalci.

šumski put je bio ravan.
12 godina
dreammaker kaže...

Jooj sta si naporan to je strasno... i jos si ukenjo temu bzvz. Genijalac... ili ne ? 

13 godina
FIFA 15

Čekaj malo, ti tvrdiš da je 90% ljudi kupilo coinse sa neke 3rd party stranice? Lol

I ak niste skužili, samim time što kupujete coinse podržavate te iste cheatere koje pljujete. Carevi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
dreammaker kaže...

kad se samo sjetim kako je movie govorio da nikad nije kupio coinse a onda šok i nevjerica 

to su bili dani 

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
12 godina
Hexfire kaže...

Čekaj malo, ti tvrdiš da je 90% ljudi kupilo coinse sa neke 3rd party stranice? Lol

I ak niste skužili, samim time što kupujete coinse podržavate te iste cheatere koje pljujete. Carevi.

Eto problema... sa time neka se bavi EA. Ako im njihovi glavni prezenteri igre KSI, MattHD, RossiHD i ostali reklamiraju te iste stranice onda nemamo o cemu pricat i tu je kraj. 

A ti se hex toliko naporan da nema teme u kojoj nisi i ne pametujes.

16 godina
bjong kaže...

kad se samo sjetim kako je movie govorio da nikad nije kupio coinse a onda šok i nevjerica 

to su bili dani 

Ne znam zašto voliš pričati gluposti. Nikada nigdje nisam govorio da nisam kupovao coinse. Da je tako zar bih išao pričati da sam zbog toga popio ban? Daj malo uključi mozak ako ga imaš! Ako nemaš ništa pametnije za reći nemoj onda pričati gluposti. Oduvijek sam kupovao i fifa pointse i coinse, nikakva tajna i to svi znaju. Možemo se prepucavati i neslagati ali lagati i izmišljati to stvarno nema smisla..

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 23:08 (movie).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice