FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
CroatianRacer kaže...

šta si ti dobio na lotu jbt haha @mic_zap istina, ja sam plavim kloseom rijetko kad dam gol glavom, jer upravo to, prije ce zabit eto'o glavom nego on, ali zato pace+ shooting mu je najjaca strana.

Vidiš, meni opet taj njegov šut nije ništa posebno. Dapače, ispodprosjećno. Sve je ok dok je u i oko 16m, sve ostalo voda..nema ni približan udarac kao recimo reus, muller, robben, kroos, švajni... ali je zato kralj šesnajsterca bilo nogom bilo glavom.. što se pacea tiče isto nemam filing da je to 90, maksimalno 84 ...on je meni osjetno sporiji od navedenog eto'o-a.... što ćeš, sto ljudi sto čudi..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Zahvaljujući coinsellerima i AB. Stoka. 

0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

Zahvaljujući coinsellerima i AB. Stoka. 

Napokon da se trade i ostalo moze samo direktno iz FIFAe radit, odavno je trebalo tako bit...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 14

kakav trade...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

kakav trade...

Je to sa njihove službene stranice? 

EDIT: ovo je trolanje na najjače, ovo nije potvrđeno od strane EA. Ovo se odnosi i na moje slike koje sam stavio :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 19:56 (antiljano27).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pa sta ce onda,valjda povisiti nagrade i poklanjat paketice ili nesto?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Koliko ima istine ovdje?

Ljudi ce kupovat FIFA pointse onda, a to im je i cilj.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Napokon da se trade i ostalo moze samo direktno iz FIFAe radit, odavno je trebalo tako bit...

Zašto? Tipično glupa odluka. Nisu sposobni dovesti svoj servis u red pa ga je jednostavnije ukinuti..

Inače, meni je bilo simpa da se u WC nadograđivao igrač koji je dobro igrao bez dodatnih kartica. Tako bi trebalo i u futu. Bez if, sif i inih kartica. Kad igra dobro atributi gore, kad igra loše sve mu spuste. I tako tijekom cijele sezone..

Bilo bi interesantnije... a vjerojatno i manja potražnja za coinsima sa strane..

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 22:38 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Što se mene tiče, ODLIČNOOO!!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Napokon ce se market ustabilit, bit ce market kako treba, Svi ce si moc priustit igrace koji hoce, ljudi ce se vise mjenjat za igrace, kupovat pakete. Ovo sta je sad nema smisla i ovo im je valjda jedna od najboljih odluka sta su napravili... Igraj i zaradi...
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo bas koliko sam tu aktivan. I nitko da se sjeti organizirati Ligu umjesto turnira. Mislim da bih to bilo full zanimljivije. Eto samo sam napomenuo da to netko ima u vidu u buducem vremenu, jer vjerujem da bih liga forum bila zbilja zanimljivo iskustvo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 23:00 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Zašto? Tipično glupa odluka. Nisu sposobni dovesti svoj servis u red pa ga je jednostavnije ukinuti..

Inače, meni je bilo simpa da se u WC nadograđivao igrač koji je dobro igrao bez dodatnih kartica. Tako bi trebalo i u futu. Bez if, sif i inih kartica. Kad igra dobro atributi gore, kad igra loše sve mu spuste. I tako tijekom cijele sezone..

Bilo bi interesantnije... a vjerojatno i manja potražnja za coinsima sa strane..

U FUT WC modu su pokazali da im to nije teško napravit, ali ipak IF kartice su nekim djelom "zaštitni znak" FUTa, pogotovo šta se tiče tradeanja, iščekivanja,mjenjanja pozicija igraca itd.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

U FUT WC modu su pokazali da im to nije teško napravit, ali ipak IF kartice su nekim djelom "zaštitni znak" FUTa, pogotovo šta se tiče tradeanja, iščekivanja,mjenjanja pozicija igraca itd.

Na kraju te kartice su i uništile fut. Glad za njima dovela je do mnogobrojnih problema a kulminacija je ova godina i pad web appsa.. Zar ne bi bilo interesantno da imaš recimo aguera i kako on iz tjedna u tjedan igra tako mu se korigiraju statsi. Recimo, ja bih volio da se uvedu i kartice workratea pa da si ja sam odredim kaj želim od pojedinog igrača. Kartice formacije već imamo a ne bi bilo loše i kartica formacije recmo LM-RM. Dogodi se da u pojedinoj ligi imaš 10 odličnih LM igrača a RM jedva jednog i taj onda košta suho zlato. Ovako si sam promijeniš stranu. Uostalom schurrle je u sezonu krenio lijevo a završio desno. Zašto ograničavati ako se može na opće zadovoljstvo igrač maksimalno iskoristiti...

15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Evo bas koliko sam tu aktivan. I nitko da se sjeti organizirati Ligu umjesto turnira. Mislim da bih to bilo full zanimljivije. Eto samo sam napomenuo da to netko ima u vidu u buducem vremenu, jer vjerujem da bih liga forum bila zbilja zanimljivo iskustvo.

bila je liga, pitaj da li je uspijela :D

17 godina
neaktivan
FIFA 14

De vi meni recite, ja sam to čito u komentarima na futhead, al nisam nigdje naso ozbiljniju potvrdu:

Ako igrač ima "ugrađeno u pozicijama" RM i LM.. a recimo "prirodna" pozicija mu je RM(na UT).. Stavim ga na klupu.. uvedem ga sklupe i stavim ga na LM (da je poceo utakmicu imao bi chem max 6)... sad oni kazu posto je "In game change" da ce on imati chem 10.. jel istina to? malo mi vjerovatno zvuci

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav, sta kazete na ekipu, 12k potrosio i koji chem da im stavim?

http://www.futhead.com/14/squads/15107840/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

De vi meni recite, ja sam to čito u komentarima na futhead, al nisam nigdje naso ozbiljniju potvrdu:

Ako igrač ima "ugrađeno u pozicijama" RM i LM.. a recimo "prirodna" pozicija mu je RM(na UT).. Stavim ga na klupu.. uvedem ga sklupe i stavim ga na LM (da je poceo utakmicu imao bi chem max 6)... sad oni kazu posto je "In game change" da ce on imati chem 10.. jel istina to? malo mi vjerovatno zvuci

Dobiva chem od igraca kojega je mjenjao... ako je 10 onda ce imati 10

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
desarun kaže...

Tu ce biti svega...imas nekog jeftinog panja u napadu i gubis u zadnjim minutama stavis stopera Vidica koji ima 89 jeading ili koliko vec,i samo cross i moras zabiti...

17 godina
neaktivan
FIFA 14

auuu pa to nisam znao.. sad će Robben se uklopit u BLP :D

hvala vam

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
desarun kaže...

Tu ce biti svega...imas nekog jeftinog panja u napadu i gubis u zadnjim minutama stavis stopera Vidica koji ima 89 jeading ili koliko vec,i samo cross i moras zabiti...

Da, Vidic s 26 positioning i M/H workrateom ce se sigurno nac na pravom mjestu...{#}

13 godina
neaktivan
tomek2510 kaže...

Navas

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan

S navasom je to to? I koji chemistry stylovi najbolje pasu ovim igracima?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ma kakav Navas, rokneš Nanija ili Ben Arfu, bar su oni meni najbolji izbor jer puno skillam u igri.

4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomek2510 kaže...

Navas ima brzinu, ali onaj tko zna skill ati definitivno najbolja opcija je Nani. I walker definitivno umjesto Richardsa. Nznam kako bih Nasri funkcionirao pod CM om, ali posto ima h/l workrate ispao bih ti da imas CAM onda tako da mislim da je on jos bolja opcija jer je istureniji prema naprijed. 

12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
L1nNk kaže...

bila je liga, pitaj da li je uspijela :D

Prava organizacija i naravno da ce uspjeti. Posto je ovo jedan od ozbiljnijih foruma ajmo reci  na koji mogu naici kod nas od pocetka godine treba se organizirati liga, Nesto u stilu da se kasnije pretvori u Diviziju 1 i 2. Onaj tko dalje ne moze nastaviti netko ga mjenja s njegovim brojem bodova i toe to. Sve se moze napraviti samo ako se ima volje za to, a ne da se stalno nekome nesto prigovara. I to bih onda dalo veci znacaj samoj igri i bilo bih zanimljivije. Nisu bitne nagrade nego medjusobno natjecanje. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 11:02 (L1nNk).
17 godina
L1nNk kaže...

Prava organizacija i naravno da ce uspjeti. Posto je ovo jedan od ozbiljnijih foruma ajmo reci  na koji mogu naici kod nas od pocetka godine treba se organizirati liga, Nesto u stilu da se kasnije pretvori u Diviziju 1 i 2. Onaj tko dalje ne moze nastaviti netko ga mjenja s njegovim brojem bodova i toe to. Sve se moze napraviti samo ako se ima volje za to, a ne da se stalno nekome nesto prigovara. I to bih onda dalo veci znacaj samoj igri i bilo bih zanimljivije. Nisu bitne nagrade nego medjusobno natjecanje. 

S obzirom da su do sada turnire organizirali ozbiljni i odgovorni ljudi a uspijeh je bio polovičan... daj se ti primi posla pa nam pokaži kakva je to prava organizacija i kako misliš uspjeti...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
L1nNk kaže...

S obzirom da su do sada turnire organizirali ozbiljni i odgovorni ljudi a uspijeh je bio polovičan... daj se ti primi posla pa nam pokaži kakva je to prava organizacija i kako misliš uspjeti...

Pa dosad su organizirana dva turnira i bilo je uspjesno. Dao sam ideju na face u i slozeno je da se napravi Liga nakon turnira u kojoj ce svi sudjelovati. Ali forumi su uvjek imali jaca stajalista nego face, tako da racunam da kao mnoge igre imaju svoje stranice i slicno, klanove il nesto povodom neke igre i natjecanja tako bih mogla imati i Fifa preko ovog foruma. To bih se trebalo organizirati kad krene fifa i onda je sve lakse kasnije odrzavati. Zasto bih to bio poblem ako smo svi slozni i imamo volje napraviti ligu. Nemam ja potrebe se raspravljati stobom oko neke ideje koja je zbilja na razini i koja bih bila svima zanimljiva. Ali eto kao i ti sam previse prepiranja po forumu a manjka sloge. U ovome forumu ima zbilja najozbiljnih igraca i zato forumi su mjesto di postoji velika mogucnost za nesto organizirati. Eto i sam odmah u startu odustajes, a nznam koliko se cemu daje prilike uopce za neki pokusaj pravljenja necega. Nema potrebe za daljnje komentiranje, ja sam dao ideju, ne moram biti online iduca 3mj radi obaveza ali valjda ce je netko uzeti ponovo u obzir, jer nije to samo za mene nego za sve bih bila ideja o Ligi i natjecanje medjusobnom zbilja na nivou. Valjda ce se nesto promjeniti s FIFom 15.

17 godina
L1nNk kaže...

Pa dosad su organizirana dva turnira i bilo je uspjesno. Dao sam ideju na face u i slozeno je da se napravi Liga nakon turnira u kojoj ce svi sudjelovati. Ali forumi su uvjek imali jaca stajalista nego face, tako da racunam da kao mnoge igre imaju svoje stranice i slicno, klanove il nesto povodom neke igre i natjecanja tako bih mogla imati i Fifa preko ovog foruma. To bih se trebalo organizirati kad krene fifa i onda je sve lakse kasnije odrzavati. Zasto bih to bio poblem ako smo svi slozni i imamo volje napraviti ligu. Nemam ja potrebe se raspravljati stobom oko neke ideje koja je zbilja na razini i koja bih bila svima zanimljiva. Ali eto kao i ti sam previse prepiranja po forumu a manjka sloge. U ovome forumu ima zbilja najozbiljnih igraca i zato forumi su mjesto di postoji velika mogucnost za nesto organizirati. Eto i sam odmah u startu odustajes, a nznam koliko se cemu daje prilike uopce za neki pokusaj pravljenja necega. Nema potrebe za daljnje komentiranje, ja sam dao ideju, ne moram biti online iduca 3mj radi obaveza ali valjda ce je netko uzeti ponovo u obzir, jer nije to samo za mene nego za sve bih bila ideja o Ligi i natjecanje medjusobnom zbilja na nivou. Valjda ce se nesto promjeniti s FIFom 15.

Pa ne moraš se samnom raspravljati ali pošto si dao ideju možemo o njoj diskutirati. S obzirom da je ovdje već bilo nekih turnira koje su organizirali neki ozbiljni ljudi i to vrlo temeljito a krajnji rezultat je uvijek bio ispod toga. Te trebam igrati s likom koji se ne javlja, te drugi mora igrati samnom ali ne možemo uskladiti termine, te netko odustane kad sve već krene i tako... poznata priča. Sad zamisl kako bi funkcionirala liga na duži period. vrlo upitno da ne kažem nemoguće. Tenzije i volja padaju nakon par kola, nedostatak vremena, pomanjkanje želje.. već u startu kažeš da imaš obveza i ne možeš sve organizirati. Problem je kaj svi imamo ideju ali ne i vremena i želju za realizacijom.. ništa novog..

13 godina
FIFA 14

Pa zato jer se nedaju rokovi... jedno kolo se igra 3-4 dana... nema smisla. Svatko moze naci 10min vremena u danu da odigra tekmu - ako se prijavio vec -. Kolko bi se maksimalno trebalo igrati 1-2 dana. Zato i splasne sve kad neki odigraju u roku 2 dana sve a neki razduze na tjedan dana.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa zato jer se nedaju rokovi... jedno kolo se igra 3-4 dana... nema smisla. Svatko moze naci 10min vremena u danu da odigra tekmu - ako se prijavio vec -. Kolko bi se maksimalno trebalo igrati 1-2 dana. Zato i splasne sve kad neki odigraju u roku 2 dana sve a neki razduze na tjedan dana.

Definitivno to imas rok 2-3 dana, ne odigras pise ti se 3-0 izgubljeno. I onda bih svi imali vremena za odigravanje. Ne odigra li 3 tekme zaredom dobije ban i netko ga drugi mjenja. Vrlo jednostavna pravila ali koja se moraju odrzavati jer jedino tako mozes drzati sve pod kontrolom. Dobijes jednu utakmicu za odigrati kroz tri dana ili odmah obadvije home and away i imas 2-3 dana. Neka postoji i dio di se pisu i rezultati samo otvorenog kola, i kad istekne vrijeme od 2 dana to se zatvara tko je odigrao tko nije. Pa na kraju neka i ostane samo 10 clanova koji su ispunjavali uvjete i odrzali ligu uspjeh je postigla. Definitivno s FIFom 15 cu pokusati ako nitko ne bude htio organizirati Ligu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice