- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Benteke <3 moglo je i bolje :/
Koju formaciju igraš?
Evo gola benteke-a i fernandinha (turnir amater) :D
Benteke
Fernandinho
Dovoljno govori da je na amater... tesko da bi ovako sta normalno zabio.
Benteke <3 moglo je i bolje :/
Koju formaciju igraš?
4-3-3
Evo gola benteke-a i fernandinha (turnir amater) :D
Benteke
Fernandinho
Dovoljno govori da je na amater... tesko da bi ovako sta normalno zabio.
Fernandinho je na amater benteke je online
Edit: Sad taman zadnja tekma ocu li proc diviziju ili ostati.. i na 30min dobije protivnik diskonekt na 0-0 i ostanem u 6 diviziji... koja shranja
uh kako vrijeme brzo proleti uz ovo... odlicno sve, samo su mi malo pasovi cudni... ili treba malo navike ili stvarno nesto nije u redu... 5 pasova ne mogu napravit normalno... :(
moram do ujutro trenirati :D
cijena igre
uh kako vrijeme brzo proleti uz ovo... odlicno sve, samo su mi malo pasovi cudni... ili treba malo navike ili stvarno nesto nije u redu... 5 pasova ne mogu napravit normalno... :(
moram do ujutro trenirati :D
Ne mozes pasove meni je rating 55% posjed lopte i oko 86% passing rate...
cijena igre
Tesko je upisati u google i pogledat ?
nuuvem - 160kn
eplati - 255kn
jos ima g2a itd...
EDIT:
Sada na web.appu ima potpuno analiza svih utakmica sa match history i svime igrama sacuvanima koje ste odigrali. Odlicno izgleda.
jeli se meni čini ili su smanjili brzinu gameplaya kod online igranja.
jeli se meni čini ili su smanjili brzinu gameplaya kod online igranja.
Ako jesu to je odlično.
Aaaa u P.M. Sinoć sam se odjavio sa Origina baš oko ponoći i nešto bezveze čitao na forumu do 00:30.
Sada moram čekati kraj radnog vremena.
Odigrao sam danas prvu tekmu u FUT-u. I protivnik i ja smo igrali sa bronze momčadima praktički od nekih 50-ak chemistry, po skillu tu negdje iako je na kraju bilo 3:0 za mene i tekma je bila jedna od najboljih koje sam igrao u FUT-u. Nije bilo pace whoreanja, lakih trough lopti, finess shota ni OP headera. Najviše je bilo borbe na sredini terena i ako će i pola tekmi biti tako zabavno i tak dobre brzine, FUT bi se opet mogao igrati.
Passovi na assissted ne izgledaju tako jaki kao prije, ali možda je to samo zbog slabe momčadi i chemistry.
I definitivno mi se sviđa što nema više replaya nakon tekme koje morate prekinuti i ti i protivnik, to me uvijek nerviralo. Compare price na marketu je odličan dodatak i mislim da će biti teže zaraditi ogroman iznos na jednom igraču jednom kad ljudi počinju koristiti tu opciju.
Jedva sam se naviko na proslu fifu, a ova mi se svidja bas je dobra, samo treba jos dosta utakmica da se naviknem, katastrofa sam kreno bio jer koristio sam formaciju kao na prosloj, sad kako sam stavio dva DMC dobio sam 5 utakmica za redom, valjda ce me krenuti hehehe.
Ja sam isto jučer u 12 navečer skužio da se može odigrati, odigrao jednu offline modeu (imena igrača su bila s*ebana)..
Prvi dojam , dosta brzo, ali vidjet ćemo nakon više odigranih tekmi..
Nije mi htjelo ući u Ultimate team , ne znam dal' se to kome desilo ili samo meni.
Meni nije tjelo kad sam bio pod proxy, kad sam ugasio radi sve extra samo sat pomjerio, i nekad kad ti nece, samo ugasis origin skroz pa ga pokrenes i trebalo bi da radi.
Pa nije bas ni brzo normalno je, samo moje misljenje za sada da je dribling bitan puno, speed kakav god da ti ima igrac ako nema dribling nema nis od njega, eh da mi je messi ahahaha :)
I jos sto sam gledo, u katalogu mozes prijatelju na origin koji ima fifu 14 slati kao gift one ugovore od 99, pa ako je neko testiro i radi dodaj te me ja cu vama slati vi meni ako moze.
Origin id: Apitov232
I jos sto sam gledo, u katalogu mozes prijatelju na origin koji ima fifu 14 slati kao gift one ugovore od 99, pa ako je neko testiro i radi dodaj te me ja cu vama slati vi meni ako moze.
Origin id: Apitov232
Imas ovdje večinu nickova: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-13-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/164740.aspx
KiCo77 - CrO_KiCo77
Ekipa, jel FUT igrate više single player ili online lige?
Pa valjda online igramo heheh, samo citeri igraju offline.
Ajme kako je onaj co-op season dobar mod :DD ja i frend smo odusevljeni.. jednostvarno krenuli jucer oko 2 i pol ujutro i na kraju zavrisli u 5h ujutro prff
kako me živcira ovaj first touch i kada je smiriva po pol sata a protivnik se samo zaleti u mene i ode lopta
Pozdrav svima
Ja sam upravo kupio sebi igricu na nuuvemu pomocu onog uputstva sto je neko postavio na forum, dobio sam samo jedan code i gdje da ga sada ukucam? Igrica me zainteresovala posebno ovaj FUT pa sam odlucio i ja da pocnem igrati Fifu, novi sam u ovoj igrici, ali nadam se da cu se brzo snaci :)
Pozdrav svima
Ja sam upravo kupio sebi igricu na nuuvemu pomocu onog uputstva sto je neko postavio na forum, dobio sam samo jedan code i gdje da ga sada ukucam? Igrica me zainteresovala posebno ovaj FUT pa sam odlucio i ja da pocnem igrati Fifu, novi sam u ovoj igrici, ali nadam se da cu se brzo snaci :)
Ja mislim da kad otvoris origin kliknes gore u ljevom kutu di ti pise origin i odaberes redeem product code.. :D
Pozdrav svima
Pozdrav svima
Odes u Origin, kliknes na Origin gore lijevo i onda Redeem product code.
--------------------------
1. tekma igram sa x360 gamepadom izgubim 2-1, druga tekma igram sa tipkovnicom dobijem 4-1, nikako da se priviknem, i neda mi se vise privikavat haha
Evo uspio sam, hvala vam svima na pomoci.
Posto je u uputstvu pisalo da se dobije jedan kod za igricu i jedan kod za 4 FUT paketa, a ja sam dobio samo jedan kod, je li to znaci da sam ostao bez FUT paketa ili to dolazi zajedno na jednom kodu sada?
ja odigrao tek jednu tekmu online samo da probam... dobio 5 komada i to sve po lijevoj strani jer nemam slozenu ekipu... na lijevoj strani mi igraju neki bezveze silveri koje sam dobio u onom starter packu... tako da sad igram offline divizije dok ne slozim pravu momcad... fale mi jos LB LM CAM i CB da to lici na nesto... i da, nisam ni primjetio u toj jednoj tekmi da je header OP kao i finese... al dobro to je tek prva tekma, pa ne mogu jos dobro ocijenit :)
a ovo sto se pasova tice, imam osjecaj da su previse neprecizni i prilicno spori, koliko god drzao gumbić za pas da jace doda on silom daje neke slabe i neprecizne lopte, a namjesteno mi je tamo na manual... morat cu se jos poigrat malo u opcijama da vidim jel bude sta bolje... i jos kad odigram pas igraci uopce nece da krenu prema lopti, samo stoje i cekaju... naravno da drzim gljivu da krenu prema lopti ali ne, oni ipak stoje... vjerojatno je to zato sto sad u fifi igracima treba malo vise vremena dok uhvate zalet i da se pokrenu, tako da pretpostavljam da je to sve stvar navike i prakse... jedino mi preostaje da treniram :) sve u svemu zadovoljan sam i jedva cekam da sastavim full momcad da krenem online ;)
Evo uspio sam, hvala vam svima na pomoci.
Posto je u uputstvu pisalo da se dobije jedan kod za igricu i jedan kod za 4 FUT paketa, a ja sam dobio samo jedan kod, je li to znaci da sam ostao bez FUT paketa ili to dolazi zajedno na jednom kodu sada?
ja nisam dobio 4 paketića, vjerojatno nećeš ni ti