FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.505.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Fifa 14

EA Facebook:  FIFA 14 will be on Xbox 360, PC, PS3, PS4, and Xbox One. Ultimate Team is for both PS4 and Xbox One.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
KiX777 kaže...

EA Facebook:  FIFA 14 will be on Xbox 360, PC, PS3, PS4, and Xbox One. Ultimate Team is for both PS4 and Xbox One.

Pa znamo da će Fifa 14 biti na PC, ali pitanje je hoće li NExt gen verzija biti, ili je to samo za konzole.

14 godina
antimadridista kaže...

"With Human Intelligence, True Player Motion and Living Worlds, the way sports games are played will fundamentally change. EA SPORTS IGNITE is designed to harness the potential of next-generation consoles and will power FIFA 14, Madden NFL 25, EA SPORTS UFC and NBA LIVE 14 on Xbox One and PlayStation®4."

bojim se da ništa od FIFE za mene, sve mi se čini da će nas sad opet zapostavljati kao prijašnjih godina.

Iskreno, ne vjerujem da od FIFE 15 i na PC-u neće biti novi engine.

Evo quote od EA-a

"Madden NFL 25, FIFA 14, EA SPORTS UFC and NBA LIVE 14, will release worldwide within the next 12 months on Xbox One and the PlayStation 4"

Po ovome zvući kao da će verzija na novom engineu biti gotova kasnije, pa je i logično da vlasnici PC-a ne čekaju nego dobe verziju za stare konzole. Logično sa strane profita barem. Nema logike da nas opet tretiraju kao građane drugog reda kad se FIFA tako dobro prodala na PC-u zadnjih godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:12 (Hexfire).
15 godina
Fifa 14

Pa 99% je sigurno da će novi engine prvih par godina biti samo na novim konzolama, isto kao što je bio slučaj sa trenutnom generacijom.

Sve drugo će bit iznenađenje.. tako da ne nadajte se previše i/ili štedite za konzolu.

No. No. No. This is beautiful. This is art.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Imam neki osjećaj da će PC dobiti stariju verziju igre. Ništa čudno, ipak je EA konzolaška kompanija.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nontryer kaže...

Pa 99% je sigurno da će novi engine prvih par godina biti samo na novim konzolama, isto kao što je bio slučaj sa trenutnom generacijom.

Sve drugo će bit iznenađenje.. tako da ne nadajte se previše i/ili štedite za konzolu.

Ajd onda podijeli sa nama svoje insider informacije ili barem pojasni logiku iza te izjave.

Vraga ću štedjet za konzolu, kupim si PES.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...

Iskreno, ne vjerujem da od FIFE 15 i na PC-u neće biti novi engine.

Evo quote od EA-a

"Madden NFL 25, FIFA 14, EA SPORTS UFC and NBA LIVE 14, will release worldwide within the next 12 months on Xbox One and the PlayStation 4"

Po ovome zvući kao da će verzija na novom engineu biti gotova kasnije, pa je i logično da vlasnici PC-a ne čekaju nego dobe verziju za stare konzole. Logično sa strane profita barem. Nema logike da nas opet tretiraju kao građane drugog reda kad se FIFA tako dobro prodala na PC-u zadnjih godina.

moguće od FIFE 15, ali sigurno neću kupovati sve dok bude okrljaštena verzija na PC-u. 

ma da dođe i stara i next-gen verzija par mjeseci kasnije, kupio bi oboje , samo da znam da ćemo imati next-gen na PC-u :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:16 (antimadridista).
16 godina
Fifa 14

Mislim da je stvar vrlo jednostavna. U 9 mjesecu dobit ćemo istu igru za PC, PS3 i XBOX. Pošto nove konzole izlaze tek krajem godine vrlo vjerojatno će tada izaći prilagođena verzija fife za te nove konzole koja će se razlikovati od fife za sadašnju generaciju konzola i PC.  Iduće godine svi će dobiti isto.  Jednostavno mora se dati ekskluziva i vjetar u leđa novim konzolama.  Na kraju krajeva svi od njih misle dobro živjeti sljedećih desetak godina..

To je to... logično, bar meni..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
nontryer kaže...

Ajd onda podijeli sa nama svoje insider informacije ili barem pojasni logiku iza te izjave.

Vraga ću štedjet za konzolu, kupim si PES.

Šta točno da pojasnim? Već se dogodio takav scenarij i novi engine su na komp strpali tek od fife 11.. fife 12 ako cemo preciznije jer je fifa 11 na pc koristila engine od 2010.

Govorimo o EA-u, to uzmi u obzir - njima su samo pare na pameti.

Konamiju sa druge strane svaka čast, kad se novi engine za PES pojavio iste verzije igre su bile dostupne i za tad nove konzole i za pc.

Što se fife tiče volio bi da sam u krivu ali eto, ne nadam se previše

No. No. No. This is beautiful. This is art.
14 godina
Fifa 14

a tko zna, oni o PC verziji nisu ništa ni rekli. Ja bi volio da na PC-u dobijemo igru kasnije, zajedno sa next-gen konzolama, možda je i to moguće iako su male šanse.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 21:29 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nontryer kaže...

Šta točno da pojasnim? Već se dogodio takav scenarij i novi engine su na komp strpali tek od fife 11.. fife 12 ako cemo preciznije jer je fifa 11 na pc koristila engine od 2010.

Govorimo o EA-u, to uzmi u obzir - njima su samo pare na pameti.

Konamiju sa druge strane svaka čast, kad se novi engine za PES pojavio iste verzije igre su bile dostupne i za tad nove konzole i za pc.

Što se fife tiče volio bi da sam u krivu ali eto, ne nadam se previše

Uzeo si mi riječi iz usta. Da, ista situacija se opet ponavlja. Ako uzmemo prošla iskustva u obzir, pisijašima se loše piše.

16 godina
antimadridista kaže...

a tko zna, oni o PC verziji nisu ništa ni rekli. Ja bi volio da na PC-u dobijemo igru kasnije, zajedno sa next-gen konzolama, možda je i to moguće iako su male šanse.

Kaj će mi igra krajem ove ili početkom sljedeće godine?  Hoću je igrati u 9/10 mjesecu kao i svake godine. Neka unesu sve promjene a grafika mi je i sada sasvim dobra..

14 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Kaj će mi igra krajem ove ili početkom sljedeće godine?  Hoću je igrati u 9/10 mjesecu kao i svake godine. Neka unesu sve promjene a grafika mi je i sada sasvim dobra..

a čuj, tad će je dobiti i oni na next-gen konzolama. Više bi volio sačekati 3-4 mjeseca da dobiejm novu igru, nego isti škart koji će davati sljedećih par godina za trenutnu generaciju. Nije stvar samo u grafici, cijeli engine je drugi.

16 godina
antimadridista kaže...

a čuj, tad će je dobiti i oni na next-gen konzolama. Više bi volio sačekati 3-4 mjeseca da dobiejm novu igru, nego isti škart koji će davati sljedećih par godina za trenutnu generaciju. Nije stvar samo u grafici, cijeli engine je drugi.

Prerano je za donošenje bilo kakvih zaključaka. Sve će biti jasnije već na E3 sajmu. Nikom nije u interesu da zlatna koka postane rđava koka...  tako da se previše ne živciram..

12 godina
Fifa 14

Ovo je fantastično, nadam se da će novi engine biti na PC (3D trava napokon!):

Trava Ftw Trava Ftw

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 22:47 (KiX777).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

3d trava? Pogledaj drugu sliku.

0 0 hvala 0
12 godina
Fifa 14

Prije nego što tu napišeš komentar, prvo pogledaj kvalitetu slike, vidi se da je zblurano jer je tako uslikano, dok je na zadnjoj izoštreno.

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Jarane, kojeg ce ti klinca 3D trava? Zar ti vidis travke dok igras fifu, pa ti je to vazno? Meni nije, nek rijese probleme i ucine igru igrivijom i jos realnijom, a grafika sto se mene tice moze ostati ista.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ti ili još nisi shvatio da je ovo cinematic, render, to nije ingame čovječe Božji. 

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Smucek kaže...

Jarane, kojeg ce ti klinca 3D trava? Zar ti vidis travke dok igras fifu, pa ti je to vazno? Meni nije, nek rijese probleme i ucine igru igrivijom i jos realnijom, a grafika sto se mene tice moze ostati ista.

Pa bit će bolja interakcija igrača i trave a ne da imam osjećaj da lebde nad travnjakom kao jedai majstori. Inače, taj osjećaj me užasno iritira.. na nekim travnjacima je više uočljiv a na nekima manje, ali je uvijek prisutan...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 23:06 (movie).
14 godina
Fifa 14

Možda će biti mini igra košenja trave.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...

EA mowing simulator. A DLC for FIFA 14, Exclusive on Xbox 1.

16 godina
Hexfire kaže...

Da, dobit ćeš maloču pa da vidimo za koliko ćeš s njim pokositi travnjak...

15 godina
neaktivan
Fifa 14

Mene je više izgled dresova oduševio od trave, ko u Nba 2k serijalu izgledaju super. Pomiču se i tako to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 23:41 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fifa 14

The EA SPORTS IGNITE engine will power FIFA 14, Madden NFL 25, EA SPORTS UFC and NBA LIVE 14 on the Xbox One and PlayStation®4.

FUUUUUUUU! {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

dobre vijesti sa Facebook stranice EA Sportsa {#}

netko je pitao hoće li Ignite engine biti na PC-u i odgovorili mu da hoće...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 0:02 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

dobre vijesti vam donosim sa Facebook stranice EA Sportsa {#}

netko je pitao hoće li Ignite engine biti na PC-u i odgovorili mu da hoće...

Hmm, zanimljivo. Samo, ne kužim sada kako to misle izvest. Ne vjerujem da će 360 i trojka dobiti staru verziju a mi novu u isto vrijeme. Možda će onda PC verzija kasnit par mjeseci. Aj, valjda će biti mnogo toga jasnije na e3-u.

14 godina
ph3nom_gamer kaže...

Hmm, zanimljivo. Samo, ne kužim sada kako to misle izvest. Ne vjerujem da će 360 i trojka dobiti staru verziju a mi novu u isto vrijeme. Možda će onda PC verzija kasnit par mjeseci. Aj, valjda će biti mnogo toga jasnije na e3-u.

Moguće da su već sad verzije na Ignite engineu pri kraju pa ćemo mi dobit next gen u devetom mjesecu, a na PS4 XB1 će doći kad izađu konzole. Baš bi bilo fora kad već većina pljuje da ćemo čekati tko zna koliko na Ignite, da ga dobijemo prije konzola {#}.

S druge strane, to je samo odgovor na fejsu, ne treba značiti ama baš ništa.

14 godina
Fifa 14

zanimljivo, izgleda da su sad makli taj komentar, više ga ne vidim tamo. Moguće da su se samo zabunili, mislili da je pitanje bilo za konzole pa vidjeli da su pogriješili, ali tko zna. Ugalvnom, komentar je izbrisan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Aj, bar izgleda da se Nou Camp vraća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice