pozdrav ekipa, prosle godine zakasnili smo sa prijavama, a ove godine bi mogli napravit iFVPA Croatia i natjecat se sa ostalim drzavama, molio bih zainteresirane da stave svoj origin id u komentar i pozicije koje moze igrati.
Stranica: http://www.ifvpa.com/cmm/
Ja cu nas prijaviti kad se skupimo svi, imat cemo par menađera u klubu jer oni koji igraju za svoj neki drugi klub da mogu izlazit van, kolko se sjecam utakmice su bile svaki drugi dan, utakmice se moraju snimat i stavit na youtube ( moja brzina uploda je 50 kb/s. što znaci da ja otpadam) uglavnom sva ostala pravila cemo se dogovorit, sto se tice komunikacije nabolje bi bilo da se koristi teamspeak, ja imam neke servere nesto cemo iskombinirat,uglavnom za sad samo prijave tko je za i koje pozicijemoze igrat, nadam se da cemo po prvi put imat Hrvatsku u tom natjecanju :)
Tim:
ST- milaninjo1988
ST- CroatianRacer
CAM- NG732/Antiljano27
LM- wordera
RM- Borna41
CDM- Brute7S
CB- dexxa86
CB- 1carmichael1
LB-
RB-
GK-
Svi igraci koji su na trenutnim pozicijama ne znaci da ce to i igrati, isprobavat cemo izrotirat, imam iskustva ostale drzave imaju fenomenalne ekipe, od Engleza do Rumunja sve su to vrhunski igraci u virtual pro clubs-u.
Vidim da se neki vec pitaju za obranu, sredit cemo nesto, necemo igrati bez obrambenih.