poklonio bi nekome BF3 igricu za nesto fifa coinsa da mogu da igram FUT pa ako neko hoce naka se javi na pm!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poklonio bi nekome BF3 igricu za nesto fifa coinsa da mogu da igram FUT pa ako neko hoce naka se javi na pm!
Koliko ti coinsa treba?
Ako bi se neko htio mjenjat Fifu 13 za Battlefied 3 premium edition nek mi se javi u inbox...
Koliko ti coinsa treba?
pm
pitanje, posto mi je ovo prva fifa.
Updateo sam squad Bayerna ali opet nema Gotzea, Thiaga i Kirchhoffa.
Jel trebam cekat neki sluzbeni update ili nesto kod mene ne valja.
pitanje, posto mi je ovo prva fifa.
Updateo sam squad Bayerna ali opet nema Gotzea, Thiaga i Kirchhoffa.
Jel trebam cekat neki sluzbeni update ili nesto kod mene ne valja.
Moraš čekat FIFU 14. Njihovo licemjerstvo nema granica. U FUT su ih ubacili a u seasons ih nema. Naravno samo im FUT donosi zaradu, gamad pohlepna.
Covjek je za mene doktorirao Long Shot :D
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/videos/ugc/165807769
Definitivno jedna od stvari koje treba popraviti u nadolazećoj fifi... ovo je iritantno kao i kad mi lik s 20m zabije gol finesse udarcem...
Definitivno jedna od stvari koje treba popraviti u nadolazećoj fifi... ovo je iritantno kao i kad mi lik s 20m zabije gol finesse udarcem...
golmani su katastrofa uvijek su na petercu umijesto na gol liniji ...
golmani su katastrofa uvijek su na petercu umijesto na gol liniji ...
Nisu golmani katastrofa, samo su neki put loše postavljeni i zbog toga ne brane ono što bi realno trebalo braniti.. malo poraditi na tome da ne budu statični već da prate igru i ovisno od situacije reagiraju i postavljaju se..
Hebeni su golmani, pogotovo reakcija na long shot je genijalna. Svaki puta kad gledam onih top 5 golova 4 od 5 ih je sa 40m...
Hebeni su golmani, pogotovo reakcija na long shot je genijalna. Svaki puta kad gledam onih top 5 golova 4 od 5 ih je sa 40m...
Ako gledas na official stranici to ti je namjesteno.. skoro svi si namjeste preciznost shuta na max i samo pucketaju .. prff
To da se možda nađu 2 frenda pa se dogovore da ovaj izađe malo van s golmanom kad će ovaj pucati je moguće, ali nema namještavanja preciznosti
rasprodana buli ekipa, bit ce milja dvije... probat prodat negdje vani da makar dobijem stotinjak kuna :)
ostala jedna solidna BPL ekipa, za ubijat vrijeme
jel web app radi vama?
rasprodana buli ekipa, bit ce milja dvije... probat prodat negdje vani da makar dobijem stotinjak kuna :)
ostala jedna solidna BPL ekipa, za ubijat vrijeme
jel web app radi vama?
Da! Radi normalno. Upravo produžio aukcije. I ja sam mislio sve rasprodati i ostaviti si jednu ekipu za igranje, no odustao sam. Ko ga šiša, nek ostane sve za uspomenu. Da prodam skupio bih nekih 15 milja coinsa...
meni nece na laptopu vec tjedan dva
pobriši history, nije ni meni radio prije desetak dana i kad sam ga obrisao na nečiju preporuku, proradilo..
pobriši history, nije ni meni radio prije desetak dana i kad sam ga obrisao na nečiju preporuku, proradilo..
Meni je takodjer proradilo kada sam slucajno izbrisao history
Aubameyang hat trick if sigurno
Prije MOTM
Sta je sa ovim web app.om ?
Sta je sa ovim web app.om ?
Ništa, radi normalno...
kakvim web app.om
Prije MOTM
motm ide za cuop utakmice..Rvp ce dobit MOTM za comunity shield
kakvim web app.om
Uopce mi nece uc, samo mi baci onaj error na pocetku i nista. Stvarno ne znam sta bi moglo bit.
Uopce mi nece uc, samo mi baci onaj error na pocetku i nista. Stvarno ne znam sta bi moglo bit.
Jesi probao obrisati history?
ma sve poroko i nece... ne znam sta mu je...