Nije li uvijek u praksi da time extender izađe isti dan kad i demo uglavnom?
Radim na tome :))
Evo jedan gol http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134771576
Btw. malo mi je glupo ona kamera šta se trese kad igrači izlazi ili na poluvremenu.
Jel ima neki način kako da povratim račun, imam 2 email adrese vezane za Origin, a zaboravio sam lozinku i sad ne mogu skinuti demo? :/
Edit: riješeno.
Ove godine racunali su na time extendere...sad sam dosao do fajlova u kojima se sve moze izmijenit...ali enrkiptani su :) Tako da pokusat cu napravit zaobilazak da neovisno preko drugog batcha ili .ini pokrene ono sta mu zadam...
Curse you EA! xd
Znači i ti prčkaš po rna.ini fajlu?
Kakva je brzina igre jel isto kao FIFA12
Probao i ja Demo. Ma oduševljen sam, kako se igrači kreću. First touch je genijalan, baš se vidi kak se igrači trude uštopat loptu. Fizika je odlična kako kod igrača tako i kod lopte.
Ne mogu vjerovat kako je igra dobra. Kupuje se 100 posto.
Ne mogu skinut ovaj demo, na torrentu mi 2 GB skine u roku 2 sec., nema teorije da mi tako brzo skine, a na origin se ne mogu reg. tacnije ja se reg. ali se onda ne mogu log in, samo pise da nisu tacni e-mail ili password.Ima li ko kakav link da skinem?
Uspio sam si namjestiti 10 minuta poluvrijeme.
Naime, prvo sam instalirao demo quick start patch koji mi je u Game folderu unutar (Fifa 13 Demo foldera) napravio fajl pod imenom cl.ini.
Zatim sam njega otvorio sa notepadom i ubacio:
[]
//even number
HALF_LENGTH=10
[]
potvrdi origin acc na e-mailu....pa ce se moci log on!
Uspio sam si namjestiti 10 minuta poluvrijeme.
Naime, prvo sam instalirao demo quick start patch koji mi je u Game folderu unutar (Fifa 13 Demo foldera) napravio fajl pod imenom cl.ini.
Zatim sam njega otvorio sa notepadom i ubacio:
[]
//even number
HALF_LENGTH=10
[]
Dodaj liniju za default squad, i default squad number i sve ce štimat :))
Radi mi vrijeme, ide sporije, ali vracene su ekipe sve na default. Npr. Van Persie je u Arsenalu, neki igraci imaju slabije ocjene tipa Arteta. Sta trebam napravit?
I kad se instalira ovaj demo patch da li on ubrzava onaj pocetak, odma mi stavi Messija u Arenu?
ja sam jako zadovoljan Fifom,sto se tice first toucha napravljen je odlicno,nisam nista pisao prije jer nisam znao kako je uistinu napravljen,al sad vidim,dakle kad primas loptu i drzis sprint igracu ce uvijek otici malo dalje od noge i to je realno,mislim ko jos prima loptu u sprintu,samo mi kad igramo igricu,e pa i to je sad rijeseno primi bez sprinta i lijepo ce nastaviti,a ako nema nikog ispred tebe primi sa sprintom i on ce sutnuti ispred tebe,igrica mi je prerealna i moram se naviknuti upravo na first touch,ali odlicno je,jedina zamjerka ide na demo,a ne fifu kao fifu :D jer ne mozes igrati duze od 3 minute,al evo vidim ima vec rjesenja :D
Imam problem! Igram jedno minutu i nakon toga mi blicne ekran i par sekundi poslje FIFA 13 demo has stopped working..
Pre order traje do 25 ili 28...nemoj se zezat zadnje dane nego uzmi navrijeme:)
Evo još jedan gol sa edinom našim susjedom :))
http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/134776844
Borusija me vodila 3:0, pa sam uspio 1:3 pa 2:3 pa 3:3 i nakraju sam dobio bezvezan gol u zadnjim minutama za 3:4 xd
meni sve radi odlično i sve ok, imao sam problem s stutteringom ali sam ga riješio preko ATI CCC-a, sljedeće jel kome trza kod cut scena ? ulaska/izlaska igrača, kraj utakmice i to.. ? meni baš počne dost trzat, u samom gameplayu i replay-ima od golova radi odlicno
meni sve radi odlično i sve ok, imao sam problem s stutteringom ali sam ga riješio preko ATI CCC-a, sljedeće jel kome trza kod cut scena ? ulaska/izlaska igrača, kraj utakmice i to.. ? meni baš počne dost trzat, u samom gameplayu i replay-ima od golova radi odlicno
u CCC-u?? Triple Buffering si forcao zar ne? Ili? Pojasni mi...ja preko RivaTunerom sredim da mi ne radi microshuttering...
Vučinića su skroz promašili što se izgleda tiče. Ali skroz!
Meni trza kad igrači izlaze na teren i ponekad u replayima iako imama 60 FPS-a. Dok gameplay je fluidan skroz.
kak slozit kontrole??? probao sam stavit od fife 12... nece
uvijek mi se igraci krenu na neke mutave tipke tipa wasd umjesto na strelice a u igri ti neda da promijenis
kak slozit kontrole??? probao sam stavit od fife 12... nece
uvijek mi se igraci krenu na neke mutave tipke tipa wasd umjesto na strelice a u igri ti neda da promijenis
Zar ti nije jednostavnije dat 200-300 kn i kupit original xbox360 gamepad? Ukljucis sve namjesteno i odma kreneš igrat...nemaš zajebancije kao sa tipkovnicom...
to nije odgovor....
i ne nije jednostavnije jer ne mislim kupiti igru kad nemam toliko vremena zbog skole pa sta ce mi gamepad ako bi igrao 2-3 tekme na tjedan
to nije odgovor....
i ne nije jednostavnije jer ne mislim kupiti igru kad nemam toliko vremena zbog skole pa sta ce mi gamepad ako bi igrao 2-3 tekme na tjedan
Eh kad se sjetim mojih skolsikih dana:D PES do rano ujutro...xd...bus u 7 a ja igram tekme cijelu noc:D xd...
Demo i kontrole za keyboard su ti spetnjane...u full verziji ce se moc mjenjat al demo, ne, kao ni prosle godine...jedino da odes u proram files u igru i tamo editiras iz notepada rucno...
u CCC-u?? Triple Buffering si forcao zar ne? Ili? Pojasni mi...ja preko RivaTunerom sredim da mi ne radi microshuttering...
prije ulaska u igru, u CCC-u odznačiš prve dvije kvačice " USE APP SETTINGS " ( ispod anti aliasing i anisotropic filtering ) i staviš AA na 4x i anisotropic mozes bilo kak 4 ili 8... i još kad ulaziš u igru u onom izborniku deselect-aj MSAA u settingsu