FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.153
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni isto ne trza, možda je to samo sa jačim grafama, ali meni radi perfektno. Jedva čekam sutra DEMO, samo glupo mi je malo offline igrat, mogli su napravit H2H demo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Posjedujem radeonku HD5850 i igra ide glatko u 60 fps-a. Samo kada je replay akcija onda se osjeti blagi pad u sličicama. Ali dok mi za vrijeme igre ne trza, ja zadovoljan...

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
ph3nom_gamer kaže...

Posjedujem radeonku HD5850 i igra ide glatko u 60 fps-a. Samo kada je replay akcija onda se osjeti blagi pad u sličicama. Ali dok mi za vrijeme igre ne trza, ja zadovoljan...

Imao sam i ja prije  GIGABAYTE HD5850 1GB GDR5 OC verziju i isto to mi se desavalo...replayevi su trzakali al u igri i ne bas...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

evo još jedna tekma.. btw. bolestan pass na 2:15

0_o
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
skala kaže...

eo njega.. sad igram godinu dana već na 4x msaa options rezolucija 1650:1050 i nije mi nikad ni  zatrzalo imam quad core procesor od 3,3 ghz atijevu grafičku i 3 gb rama i nije mi ni zatrzalo a kamoli štekalo.. znam o čemu pričam

Prema tvojoj konfi, meni bi trebalo radit 5× jače.... imam i7 sa 8 jezgra 3.6 ide do 4.2   8GB DDR3 1882 RAM-a   i 2× hd7870 2GB GDDR5 Crossfire mi je ugasen za FIFU 12, al bio on upaljen ili ugasen isto se desava...jednostavno engine zaduzen da vrti grafiku je napravljen a konzole, i onda mi sa jacim PC-ima dobivamo to trzakanje, koje sam rijesio sa Rivatunerom...

Kako onda ti objašnjavaš zašto meni trzaka a tebi ne a?

Isti problem sam imao kao i ti pa sam odustao od igranja fife12 na pc-u. Nikada nisam kupio original nego sam je igrao na Xbox-u. Bio sam frustriran do te mjere da nisam htio dati lovu za original jer stuttering od pada jednog FPS-a je bio prenaporan. Valjda zato što sam u to vrijeme uzeo novi pc, a sa starim niti jednog trzaja, ali upravo to nvidia grafička.

14 godina
neaktivan

prijatelju neznam imao sam 2x dual core amd athlon od 2,2 ghz i štekalo je čak i na low detaljima... kupio sam novu matičnu i procesor ovaj gore spomenuti i vrti mi bez je*emti na high

13 godina
neaktivan

ja sam za svog dao oko 500 pa je poceo rikavat nakon par mjeseci...  

14 godina
neaktivan
skala kaže...

prijatelju neznam imao sam 2x dual core amd athlon od 2,2 ghz i štekalo je čak i na low detaljima... kupio sam novu matičnu i procesor ovaj gore spomenuti i vrti mi bez je*emti na high

Upravo kako je kolega forumaš gore napisao. Radi savršeno i meni, ali se počne javljati microstuttering, valjda je problem u novim karticama od ATI-a. Uz to niti sama igra im nejde u prilog, a teme o tom problemu ima i na stranim forumima.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

e ovako, na jednom stranom forumu ima jedan pouzdani clan iz Indije, sad me zanima jel bi on npr. mogao kupit box verziju tamo  i poslat mi CDkey na mail 

koji bi ja upisao usred registracije (/ili u origin).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

evo još jedna tekma.. btw. bolestan pass na 2:15

Auf, strasan pass.

Takav nacin dodavanja bi trebali imat samo igraci tipa Modric,Ozil,Xavi,Iniesta,Silva i naravno Anas Sharbini {#}

17 godina

Tako može bilo tko dodati. To sam i ja nekoliko puta s društvom radio kad smo igrali nogoš. Mislim da će to u FIFA-i moći bilo koji igrač napraviti (isto kao i one fancy pasove)

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 18:59 (crystal6).
15 godina
crystal6 kaže...

Tako može bilo tko dodati. To sam i ja nekoliko puta s društvom radio kad smo igrali nogoš. Mislim da će to u FIFA-i moći bilo koji igrač napraviti (isto kao i one fancy pasove)

To stoji al opet treba napravit neke razlike izmedju igraca da svako ima nesto posebno.. da ima neki svoj + koji nema svaki igrac :)

Jos nemam svoj potpis :(
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja kao pes fanboy ove godine pes 200-njak h (kupljen u 9. mj prosle godine),fifa 400h (kupljena u 3.mj) {#}

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Naravno da tako moze svako dodat, ali ovako lucidno di te gurne u cistu situaciju mogu samo ovakvi velemajstori koje sam nabroja. Po ovome passu bi se trebali razlikovat od ostalih.

1 0 hvala 0
16 godina
Galiante kaže...
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...
TheDarkSide kaže...
Jabulani kaže...

Valdes je na 85 overall, previše.

Valdes 85? hahah...koliko ce onda Iker imat??90,91 ?

Al Cech mi je na 84 i mislim da je i Buffon na 85, a po meni su oba dosta bolji.

Valdes nemoze skupa u istu recenicu sa Ikerom i Buffonom...al da jedan Valdes ima više od Cecha i isto kao Buffon...neprihvatljivo...cim je messi postao lice FIFE odma je krenulo guranje barcinih igraca...Iker je trenutno najbolji na svijetu...a poslije njega idu Buffon i Cech...valdes nije ni u top 10...realno gledano...

Što se tiče Primere navijam za Barcu ali Valdes nije ni do koljena Ikeru.....da se broji postotak obrana kao i u rukometu Valdes nebi bija ni u prvih 30 (možda sam malo i reka)....

da se tako broji cech bi bio daleko ispred svih jer mu se najvise pucalo :P

I evo moj top 5:

1. Iker

2. Cech

3. Lloris

4. Neuer

5. Buffon

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:22 (CroNk3r).
16 godina

Nema tu moj, tvoj i ne znam čiji top pet.

1. Buffon

2. Iker

3. Cech

dalje je nebitno trenutno. Valdez ne zaslužuje biti spomenut u istom postu sa ovom trojicom.

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Nema tu moj, tvoj i ne znam čiji top pet.

1. Buffon

2. Iker

3. Cech

dalje je nebitno trenutno. Valdez ne zaslužuje biti spomenut u istom postu sa ovom trojicom.

Opet stavljas top listu po svojim fanovima? I meni je fan Iker, jer navijam za Real Madrid...al realno gledano...i slijepac bi vidio da je buffon daleko od Ikera trenutno...prije 2-3 godine mogao si ih uspoređivat...ali danas...iker je difinitivno sam na vrhu...buffonove godine su prosle...naravno, i dan danas je dobar...ali uspoređivat ga sa ikerom nije realno....zlastka rukavica, sve moguce nagrade vec dvije godine zaredom...sta to govori?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Neuer će bit najbolji za 2-3 godine.

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel ima neko da bi mi dao key od fife 12 kad izadje 13-ka?  plss....imam 15 god i strah me je kupiti online..mogu me zeznuti...ako bi mi neko mogao dati bar na 1-2 dana...da vidim kako ide..ako bude dobro da uzmem fifu 13?  MOLIM VAS!{#}

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

jel ima neko da bi mi dao key od fife 12 kad izadje 13-ka?  plss....imam 15 god i strah me je kupiti online..mogu me zeznuti...ako bi mi neko mogao dati bar na 1-2 dana...da vidim kako ide..ako bude dobro da uzmem fifu 13?  MOLIM VAS!{#}

Troll ili? Ja prodajem FIFU 12...al nesmijemo o tome ovdje...

SUmljam da če ti netko dati podatke od Origina na "dan dva" :)

13 godina
neaktivan

ma nije trol tebra...ako treba neka udje preko team viewera samo da probam...kupio bi fifu 13 al bi prvo da vidim kako ide..jel ce mi bitii laga i to

13 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

ma nije trol tebra...ako treba neka udje preko team viewera samo da probam...kupio bi fifu 13 al bi prvo da vidim kako ide..jel ce mi bitii laga i to

Reci conf, i odma ti kazem dal ces moc vrtit sve ok, a lag ovisi o kojoj grafickoj imaš, al i to se da sredit...

15 godina
neaktivan
maidkoric kaže...

Podanfaj mi ga.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan

brate ja igram fifu offline..al bi da probam kako ide online!  nezz kako da dodjem do fife 13 ako nemam karticu...i nemam nista pouzdano da znam da ce 100% proci dobro...za koliko bi ti prodao key..?  brzina neta mi je 2.09 mbs

14 godina
maidkoric kaže...

Sutra ti izlazi demo pa ćeš vidjet. 

13 godina
neaktivan

pf

13 godina
neaktivan

da to...ali nemogu demo online,...ocu da vidim kako to ide pa da vidim ocu li kupit igru...a mogu vidjet kako ide samo na fifi 12...logicno

14 godina
maidkoric kaže...

da to...ali nemogu demo online,...ocu da vidim kako to ide pa da vidim ocu li kupit igru...a mogu vidjet kako ide samo na fifi 12...logicno

E jbg onda, morat ćeš riskirat kao i svi mi. Ako igraš bilo što drugo online, ne vidim razloga zašto FIFA ne bi radila. Šanse da ovdje netko da svoje Origin podatke samo da bi neki random lik mogao isprobat igru su ti prilično male. 

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupi si, dobije se za 100kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
maidkoric kaže...

E jbg onda, morat ćeš riskirat kao i svi mi. Ako igraš bilo što drugo online, ne vidim razloga zašto FIFA ne bi radila. Šanse da ovdje netko da svoje Origin podatke samo da bi neki random lik mogao isprobat igru su ti prilično male. 

I to jos registriran pred 7 tjedana...

Mozda bi mu netko i dao da je tu par godina i da ima odredeni respekt na ovom forumu...

:D
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 19:57 (CroNk3r).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice