FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.231.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
TheDarkSide kaže...

Na sta sam ja dao 25k hebem mu majku...dobio sam retardiranog biskvita kojeg se moze prodat za 1500-2000 i neke lijeve napadace PSG-a koji idu za mozda 1000...i dobio rare gold contracte...

25k? ja u zadnja 24 sata 350k, mozda sam 100 dobio nazad. i to veliko mozda. tako i tako samo tradeam u tom UT, tu i tamo bzvz cup odigram, pa me iskreno, baš briga. Iskoristio sam sve akcije jučer, i danas i sutra cu i to je to. a dotle pro clubs razvaljuje

14 godina
neaktivan

@axest

Ma daj .. tolko me to izbacilo danas iz takta da je to sad već prebolesno.. Istina , traje to već jedno vrijeme ,al ono , dobim dva , tri takva kretena u nekih 10 odigranih utakmica pa reko ajd nek se vesele ,al ovo danas... Fanatik sam za nogometom, ova fifa je stvarno odlična ,al EA games očito otvara lagano prostor KONAMIu da iskoristi njihove propuste i vrati se na vodeće mjesto u svijetu nogometnih igara.. Jer nije "cheat" samo s ovim prekidanjem već ima dosta stvari koje izluđuju ,al kladim se da ste već o tome raspravljali ,a nisam uspio pročitati stare postove..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:06 (DexusOne).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kada izlaze ostali TOTY igrači, zar nisu trebali danas doči u paketiće.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Kada izlaze ostali TOTY igrači, zar nisu trebali danas doči u paketiće.

Ako su obrambeni u paketicima do srijede u 18:00 onda bi bilo logicno da ce tada doc vezni, barem se nadam da je tako.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
FIFA 13

pitam se ima li uopće koga ovdja osim mene da više igra nego trejda. nezz dal je u ultimate teamu bit u trejdanju ili igranju :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel netko probao IF Busqetsa? Razmišljam da ga kupim jer mi se čini ok, ali me hebe taj nedostatak pace-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...

pitam se ima li uopće koga ovdja osim mene da više igra nego trejda. nezz dal je u ultimate teamu bit u trejdanju ili igranju :D

ima :)

13 godina
neaktivan

Kako ide to sa rejtinzima? Htio bi imat 5 zvjezda, al imam 4 i po, radi turnira...i imam team rejting 78...Htio bi stavit na 5 zvjezda da mogu igrat ove najvece turnire? Mi mor abit team rejting 80 pa navise da bi dobio jos to pola zvjezde?

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
16 godina
FIFA 13

ajde barem netko zarađuje na okej način :D ne da trejdanje nije okej, ipak je dozvoljeno :) ali po mojem je glupo kad netko ima tim uber dobar, a ne zna igrati. Odmah se zna da je do toga tima došao na ajmo reći nezanimljiv način :D više volim kupiti igrača za kojeg se borim igranjem jer mi je gušt, nego da pratim non stop ponude i trejdam, nije to to jednostavno, a vidim da su na ovome forumu samo brutalni trejderi, naravno dečki nemam ništa protiv vas niti protiv toga, nego samo kažem što mislim o tome :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:27 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

ajde barem netko zarađuje na okej način :D ne da trejdanje nije okej, ipak je dozvoljeno :) ali po mojem je glupo kad netko ima tim uber dobar, a ne zna igrati. Odmah se zna da je do toga tima došao na ajmo reći nezanimljiv način :D više volim kupiti igrača za kojeg se borim igranjem jer mi je gušt, nego da pratim non stop ponude i trejdam, nije to to jednostavno, a vidim da su na ovome forumu samo brutalni trejderi, naravno dečki nemam ništa protiv vas niti protiv toga, nego samo kažem što mislim o tome :)

Ja imam dobar tim, ali igram na tastaturi jer mi je trade uvijek nekako primaran pa dosta i gubim.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Kako ide to sa rejtinzima? Htio bi imat 5 zvjezda, al imam 4 i po, radi turnira...i imam team rejting 78...Htio bi stavit na 5 zvjezda da mogu igrat ove najvece turnire? Mi mor abit team rejting 80 pa navise da bi dobio jos to pola zvjezde?

Da, uzmi u obzir da ti u rejting ulaze i igraci sa klupe (ne RES, samo SUB) tako da stavi nesto sa velikim rejtingom tamo ako ti se u igri ne uklapa

Upravo sam probao ingame, treba ti 81 za 5 zvjezdica

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:34 (KiCo77).
13 godina
neaktivan

Cuj, igram ja FUT utakmice, malo singleplayer divison, pa online, pa malo singlle i online turnire i tako u krug..al za uber team napravit treba vise para...a skupljanje pare samo igranjem FUT-a bi potrajalo pola godine dok bi se skupilo dovoljno novca za igrace koje zelimo, a da ne pricam kako u FUT12 je to bilo jos teze...

Vjerujte mi da je FUT13 jedno 5× laksi i jednostavniji od dvaneske i jedaneske..to ce znat oni koj su igrali, a vi koj prvi put igrate FUT, vjeruj te mi, olaksan vam je put maximalno...

Naprimjer, mi u dvanesci, nismo imali divizije, nego singleplayer offline i online, i isto tako i za turnire, al su nagrade bile mizerne...doslovno tamo si morao odigrat 2 turnira da bi dobio isto sta ovdje iz jednog...a da ne govorim o zlatnim paketima..tamo se uopce nije ni nagradjivalo za osvojeni turnir nekakvim paketicima...

S druge strane...dobrih trejedera nema puno, izuzevsi ove koj su imali srece u nekom paketicu pa dobili nekog dobrog igraca i prodali ga za pravo bogatstvo...

15 godina
FIFA 13

RW>RF

RB>RWB

RWB>RB

CAM>CF

kartice na prodaju, ima zainteresiranih?

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

S druge strane...dobrih trejedera nema puno, izuzevsi ove koj su imali srece u nekom paketicu pa dobili nekog dobrog igraca i prodali ga za pravo bogatstvo...

Nažalost na pc-u je postalo teško biti dobar trejder radi cheatera. Treba puno vremena za shvatit tržište i onda se desi da se cijene totalno izokrenu.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

WTF? U premium gold packu sam dobio 1 Free Gold Pack...

Nisam znao da to postoji xD

Dat Mega Pack... 35k bačeno u vjetar

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 21:57 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem IF Bonya ST (4-3-3). Javite mi se u pp ako ste zainteresirani.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...

Da, uzmi u obzir da ti u rejting ulaze i igraci sa klupe (ne RES, samo SUB) tako da stavi nesto sa velikim rejtingom tamo ako ti se u igri ne uklapa

Upravo sam probao ingame, treba ti 81 za 5 zvjezdica

Dobio sam iz onog 25k packa retardiranog biskvita i jos par igraca, pa se nadam da ako ih stavim u zamjene da ce bit 81, jer trenutno sad sam uspio navuc na 79..s tim da prvih 11 ne diram...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

maloprije sam razmisljao da li da otvorim 15k gold pack a nedostaje mi 1k (imam 14k) reko ajd idem prodat neke igrace koji mi ne trebaju pa sta bude iz packa. i nakon sto sakupih 15k odem na store i otvorim pack i ugodno me iznenadi maikon leite u 4-3-3 formaciji  . za dalje otvaranje nisam imao dovoljno coinsa. mislim da cu ga ostaviti sebi i igrati sa njim. uglavnom neka je  i mene sreca jednom pomazila hehe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

hehe, vidim puno rokate po "akcijskim paketima", ja otvorio jedan i više ni jedan... samo čekam da još malo cijena padne IF walcottu i wilshereu... pa da isporbamo i tog walcotta kako radi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 22:31 (Goldmember).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Opa nalazi se Schweinsteiger za 80k

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Majku mu, kombinirao sam sve karte u zamjenama da dobim 81, i nemogu preko 80 xd poludit cu...

13 godina
neaktivan
Goldmember kaže...

hehe, vidim puno rokate po "akcijskim paketima", ja otvorio jedan i više ni jedan... samo čekam da još malo cijena padne IF walcottu i wilshereu... pa da isporbamo i tog walcotta kako radi.

I ja cekam Walcotta, iako ne skupljam englesku ligu. Razmisljao sam o kupnji Ramosa, pricekat cu jos malo, mozda cijena padne.

Nego sta se tice Wilsherea imam ti ja IF i prodajem pa ako oces javi

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim kako ljudi čuda rade sa tim brazilcima a imam ih i ja full puno u klubu jer ne prodajem sta dobim u packu pa sam mislio slozit jedan tim.

Ali, nezelim Casillasa vadit i kupit nekog žnj brazilca za gol kad mi Casillas fakat puno pomaze, zna neko kako da ga uklopim? xD pretpostavljam nikako.

Isto tako sam planiram i jeftini Barclays sastavit, vec imam Aguera, Podolski i Balotelli su jeftini, obranu isto vec imam, a i vezni su isto jako pojeftinili.

Mslm da je bolje sa 200k slozit jos 1/2 tima nego potrosit sve na 1 Ramosa, sta vi mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uzmi si Artura Moraesa, ili Victora...ti brazilski golmani rade cuda...doslovno...Samo Moraes me spasio miljon cistih golova...Dodju sicu od mozda 1k kredita al zato brane cuda...

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#blnXeOHInIHhj:pc

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Vidim kako ljudi čuda rade sa tim brazilcima a imam ih i ja full puno u klubu jer ne prodajem sta dobim u packu pa sam mislio slozit jedan tim.

Ali, nezelim Casillasa vadit i kupit nekog žnj brazilca za gol kad mi Casillas fakat puno pomaze, zna neko kako da ga uklopim? xD pretpostavljam nikako.

Isto tako sam planiram i jeftini Barclays sastavit, vec imam Aguera, Podolski i Balotelli su jeftini, obranu isto vec imam, a i vezni su isto jako pojeftinili.

Mslm da je bolje sa 200k slozit jos 1/2 tima nego potrosit sve na 1 Ramosa, sta vi mislite?

Ja bih isao na bpl.

6 Bpl
2 Ramos
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Uzmi si Artura Moraesa, ili Victora...ti brazilski golmani rade cuda...doslovno...Samo Moraes me spasio miljon cistih golova...Dodju sicu od mozda 1k kredita al zato brane cuda...

Kakav ti je ovaj Arouca?

Planiras li Neymara da uzimas ?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupio sam IF Busqeutsa za 70K(4-1-2-1-2), valjda će se u budučnosti isplatit. Netko ga je price fixao 200K, a jedan drugi lik ga drži na 260K(5-6kartica). No taman da ga i ne prodam igrat će u mojem La liga team-u.

0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

pusti ramosa :D odi na bpl :) ja sve imam, samo mi aguero treba. >.< al bit ce bit ce :)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo slozio sam Brazilce, TheDarkSide mi je dosta pomogo jer sam nes iskopirao :P

Juninho,Kaka i Casillas su tu odprije, zato im ne odgovara formacija bas. Stavio sam Casillasa u igru i chemistry je ostao na 100, vidit cemo kako ce to funkcionirat. Ostali su dole da mi povecaju prosjek i eventualne zamjene u late gameu.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fzTz1r9HnIHiI:pc

Ukupno potroseno ~100k, s time da je 70k samo na marcela + 14k na robinha otislo.

Sad idem jedan kup odigrat s Brazilcima i onda krecem na slaganje BPL-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 0:05 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
TheDarkSide kaže...

Kakav ti je ovaj Arouca?

Planiras li Neymara da uzimas ?

Ovaj Arouca je dosta dobar sluzi kao amortizer sa high/high...Neymara, mozda uzmem, iako na LF planiram stavit Robinha a ST ne diram jer Welliton je zivotinja...probao sam Pata i zivo sranje je...i Hulka sam probao na RF al vratio Edera Luisa, pa kasnije Edera zamjenio sa Enriguem...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice