FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.146.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Danas kupio obicni gold pack u njemu Ashley Young i free gold pack :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
IvanKovacic kaže...

napokon kupio original

ali može mi ko pomoći s kontrolama

znači ja bi ovak:

d-puca

a-uklizava i nabaciva

s-dodaje

e-brzo trči

w-golman izlazi

e to sam složil ali nezam složit kaj bum ga pokretal sa strelica molim vas pomoć

E josbi valjalo kad bi izdvojio cca. 300 kn za joystick :D da se ne moras mucit uzmes xboxov i picis..msm meni je glupo igrat na tastaturi :))

100JKO
13 godina
drakula789 kaže...
IvanKovacic kaže...

napokon kupio original

ali može mi ko pomoći s kontrolama

znači ja bi ovak:

d-puca

a-uklizava i nabaciva

s-dodaje

e-brzo trči

w-golman izlazi

e to sam složil ali nezam složit kaj bum ga pokretal sa strelica molim vas pomoć

E josbi valjalo kad bi izdvojio cca. 300 kn za joystick :D da se ne moras mucit uzmes xboxov i picis..msm meni je glupo igrat na tastaturi :))

Ja sam ga kupio, al nikako da se priviknem na njega jer od fifa 2002 igram na tipkovnici, a nema mi smisla ucit se na ultimate teamu pa da iam score 0/0/70 -.- Jednostavno se nmg priviknut na te kontrole

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Instalirao sam fifu na origin account kojem neznam email nego sam id.Kako bi se prijavio u ea server treba mi email a ne ID.Kako mogu saznati taj email

Marin

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Hvala dečki, uzeo, stiglo za 5 min i radi...dobar taj g2play {#}

0 0 hvala 0
14 godina
yebo ih patch, još nijednu UT utakmicu nisam uspio odigrati danas
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hebote nemrem vjerovati kakvi golmani brane u ovoj igri, pa za razliku od PES-a gdje su retardirani ovdje je baš suprotno, ali potpuno negativno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
yebo ih patch, još nijednu UT utakmicu nisam uspio odigrati danas

ja danas nisam imao nikakvih problema sa futom (za divno čudo)

My global position systems are vocally addressed
12 godina
neaktivan

Na kakvim postavkama kontrolera igrate UT?

Jel sve na manual ili vam u nekim dijelovima pomaže AI?

Ja tek kada sam podesio većinu postavki na semiasisted ili asisted sam u UT osjetio pravu zabavu. Ovo sve do tad je bilo čisto mučenje. u Online friendlies igram na manual jer znam da i suparnik igra, ali u UT ne mogu baš tako jer većina roka na asisted.

Inače mi se UT čini strašno zabavan, al bojim se da ga neću moći trpiti na asisted.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako nemam sreće u UT, pogodim po 10 prečki u tekmi, živcira me već.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Red_Star_Forever idi u options pa na account i provjeri jel ti automatsko skidanje update-a ukljuceno , ja evo sad skidam opet jednostavno je nemoguce igrat ultimate team nakon ovog zadnjeg update-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 20:08 (chicharito14).
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Danas kupio obicni gold pack u njemu Ashley Young i free gold pack :D

Wuhu 

Prodan Youn, i kupio jos jedan paketic, a unutra

13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

kad idem na carreru manegaer mode

i kad biram stadion na kojem ću igrat 

zkj su svi jadni i ne oni top

i kad mogu izabrati dal bum igral 1 sezonu ligu prvkaka ilui ne zkj su samo 23 jaka kluba

dal je to samo ove prve sezone ili

zna ko

14 godina
neaktivan
FIFA 13

za sad najbolji pack

lnova65

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako nemozete igrat FUT ili nesto drugo sta je "riklo" nakon zadnjeg updatea...reinstall igru, prije toga u Originu, Application settings pod General dole maknite kvacicu sa "Automaticly keep my games up to date"

Znaci reinstal, ine prihvacajte nikakve updateove.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
FIFA 13

xD

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kako jos da vidim da li mi se instalirao prilikom skidanja igre update taj poslednji,jer evo opet ne mogu da igram a sve mi je iskljuceno u originu sto treba?MOlim za pomoc!!!!!!!!Hvala!
15 godina
FIFA 13

Vi gore s paketicima, kupujete ove za 5000 ili za 7500 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Reedy kaže...

7500... u ovom od 5000 je samo 1 rare tako da imas manje šanse za velik ulov

16 godina
neaktivan

Da li netko može objasniti ukratko što je FUT, što se radi i koji je cilj. Hvala!

12 godina
neaktivan
crash11 kaže...

Da li netko može objasniti ukratko što je FUT, što se radi i koji je cilj. Hvala!

Mislim da je na 74. strani sve što te zanima

16 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
crash11 kaže...

Mislim da je na 74. strani sve što te zanima

Nema ništa na 74. str.

12 godina
neaktivan

Evo, naso sam ti ja opet na 76 strani moj text pa ga sad opet kopiram:

Ultimate edition ti daje 1 gold pack tjedno( sveukupno ih je 24) znaci 6 mjeseci svaki tjedan dobivas jedan:)

Kao sta samo ime govori...Ultimate Team, znaci gradis svoj tim tako rec iz snova...s time da imas chemistry na umu...znaci kemija igraca i teama...

Sta to tocno znaci? Nije preporucljivo stavljat svakojake igrace u svakojake pozicije i formacije. Znaci nemoze svaki igrac ic sa svakim, a niti u svaku formaciju( teorecki moze, ali onda kemija teama je mala i team igra nize od svog potencijala)

3 vrste karta imaš, broncane, srebrne i zlatne, znaci bronce igraci su od 55-64   srebrni od 65-74 i zlatni od 75-100 OVR statsi

Svaki igrac na svojoj kartici ima statse, poziciju na kojj igra, drzavu, ligu, klub i formaciju u kojoj igra. Ukratko, da bi recimo imao tim sa dobrom kemijom stavis u prvih 11 da su svi recimo iz španjolske prve lige i da svi igraju u formaciji 4-3-2-1.

Igraci imaju ugovore, odnosno, moras im stavljat ugovore, znaci na kartici ce mu pisat COntract 7, to znaci da 7 utakmica još moze igrat, a onda moras kupit contract od neznam 5-12-24 i stavit na njega, da bi nastavio igrat sa njim u teamu...

Kad se ozljede imas kartice koje im skracuju ozljedu, naravno ako je igrac ozljedio glavu, neces mu davat karticu koja smanjuje ozljedu noge...

Imas kartice da im unaprijedis statse, al to nije permanent, nego za jednu utakmicu. Imas kartice za mjenjae pozicije igracu, iz neznam CDM-a napravis CM-a i tako dalje...

Imas kartice i di su ti menađeri, beđevi klubova, kitevi klubova( dresovi za home i away utakmice ) lopte, stadioni.

Creditse dobivas prodajom igraca na aukciji, ili pobjeđivanjem u utakmicama protiv drugih igraca, CPu-a ili osvajanjem offline ili online turnira.

S creditsima mozes na aukciji kupit igrace, ili mozes u Storeu( trgovini ) kupit paketice, recimo broncani obican paket dođe 400 credita i daje ti 12 karta, od toga jednu rare, imas i broncani paket za 750 koji ti daje 12 karta od toga 3 rare, onda imas silver pakete koj su naravno skuplji, i gold pakete.

I da, zaboravio sam, imas rare karte( odnosno shiny, svjetlucave broncane, silver i zlane) to su kao karte iznad prosjeka i vrijednije su( u nekim slucajevima nemora znacit)

Zamisao FUT-a? Pametno trgovat, odrzavat ekipu i kupovat kasnije sve bolje i bolje igrace, ili ih srecom dobit u paketima koje kupis u storeu..

Vazno za zapamtit...Gold igrace se moze relativno jeftino nabavit, ali neka vas to ne polakomi, jer lako je kupit zlatnog igraca, al treba ga odrzavat ( znaci kontract mu stalno produzivat) a to dođe nakraju više nego sam igrac. Primjer, imate 5k coinsa, kupite 5 zlatnih igraca obicnih, ostane vam 1k creditsa, igrate utakmice, al neide vam,  tim zlatnim igracima vam isteknu contacti, znaci 0, nemogu vise igrat dok im ne produzite( stavite karticu) vi nemate dovoljno creidta da im svima kupite contracte i produzite ih, sta onda radit? Onda zamjenit te igrace drugima i pokusat odrzavat to, ako ni to neide, ona na broncane, ako vam i broncani isteknu, onda neznam sta da vam kazem, nego cestitam da stvarno vam je managment katastrofalan:)

Nacini zarade, otvaranje broncanjih paketa za 400 ili 750, unutr ase realtivno mogu contracti prodat za 150 i shiny igraci za 200-250 golda, tako da se sa 4 karte iz paketa moze vec doc u plus.

Drugi nacin je pametno kupovanje na aukciji. Kupis jeftino, prodas skupo.

Trece je price fixing, al za to treba imat dosta kredita, znaci dirigirat cijenu određenog igraca na nacin da sa aukcije pokupoate sve, i stavite ih sve po vasoj cijeni. To je rizican nacin i zahtjeva dosta proucavanja aukcije prije nego se odlucite u takvu pustolovinu koja vrlo lako moze zavrsit gubicima...

I zadnji nacin je sreca...otvorite zlatni paket i dobite RONALDA...svako pametan bi, iako mu je to mozda miljenik stavio ga na aukciju za par miljona kredita, i obezbjedio si daljni nastavak igranja...

Sta se tice sastavljanje prvih 11, iako mislim da ovo svi znaju al ajde napisat cu. postoje neka logicka nepisana pravila...primjer: kod kupnje napadaca ( ST ) gledat ce te statse PACE( brzina trcanja) dribling, i pucanje, heading je isto preporucljivo da ima sto je veci moguci i  mozda passing ako vam je i to bitno, al heading je ispred passinga, brzina, dribling i pucanje su najbitniji)     Znaci, necete sigurno stavljat u napad nekog igraca koji ima PACE 55 kad je neki standard barem 70+ za PACE. Isto tako za vezne igrace, pace im nije toliko bitan koliko passing, jer sta ce ti vezni igrac ako ima passing 40-50? standard je 70+ proporcjonalno sa kvalitetom karte( broncane, silver, zlatne )

Branicima je bitan pace, i naraavno defending, a i heading radi kornera i ubaanja i svih tih stvari. dodavanje i driblanje je nebitno za branica, AL PACE i DEFENDING su najbitniji, pa i HEADING

To je "Ukratko" to

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 21:39 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Vecinom za 7.5k, ali bolje igrace sam dobio u 5k paketicima.

13 godina
FIFA 13

Se isplati dat 50.000 za Pepea? Danas sam skupio 30, jos malo :D

My squad so far
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#c8IlWc2pnHGXq:pc

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 21:55 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

My squad so far

ne

di je najjeftinije,pc ili ps3?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
13 godina
neaktivan
FIFA 13

zkj kad igram karijeru i dok slažem one opcije težina ime prezime i to moram izabrat stadion na kojem bum igral doma kaj nebum npr ako s barcom na nou campu

i dal su samo u prvo sezoni tak jadni klubovi u ligi prvaka ii?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

zkj kad igram karijeru i dok slažem one opcije težina ime prezime i to moram izabrat stadion na kojem bum igral doma kaj nebum npr ako s barcom na nou campu

i dal su samo u prvo sezoni tak jadni klubovi u ligi prvaka ii?

nema camp noua{#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
KiCo77 kaže...

My squad so far

Naravno da se isplati pošto su Pepe i Ramos najbolji stoperski par. Oba snažni, brzi i jaki u skoku. Ako malo pričekaš i pratiš tržište, možeš ga bez brige dobiti za 30-40k.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudi imam jedan problem kada igram na fifi 13 season kada hocu igrati sa  nekim spanjolskim ,talijanskim ,nizozemskim klubom jednostavno me izbaci iz igre a kada igram englesku prvu ligu tada he sev normalno a kada prebacim na neku drugu automatski izađe iz igre .molim pomoc

stefan blaskovic

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice