FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
DadoZG kaže...
TheDarkSide kaže...
Meni ista pasta, cak mi lakse ulaze u fifi 13 nego dvanesci, zavrnem ga da je svaki golman bespomocan, sta je malo nerealno, valjda ce to sredit...izvjezbao sam se do tolike mjere da sa crte šestes na rubu gađam dalji kut gore neobranjivo za golmana...u više slucajeva golmani samo ostanu...niti se ne bace...

Dream kaže da si mu uspio protiv juventusa s realom jedva zabit gol na asisted (izvlačeći se da si umoran) dok je on igrao manual.

Nemože trenutno pisati jer igra seasons (na MANUAL).

Poanta je da ne soliš pamet ekipi..

Sry za dupli post, umijesto dreama pišem..

Pa da, jedva sam mu zabio da, bio je pocetak, formaciju nisam ni znao ni nista ostalo, uopce uigran i nakon posla, sta ocekujes? Da uvijek se moze sve zabijat?

Ne soli niko pamet, uglavnom, nemora citat onaj koji nezeli, ja iznosim svoje mišljenje i svoje stvari, tko nezeli citat, nek me satvi na ignore, i kraj price..

Tebi bi se dalo nakon posla ic na manual igrat? a nisi se ni uigrao, niti dovoljno izvjezbao na fifi ? Daj molim te...

Svatko nek igra na sta oce, ja igram vecinom da na asisted, jer mi je lakse, nakon posla i svega doc i odigrat par normalnih utakmica a ne se grcevito mucit na MANUAL, igram igru iz zabave, a ne mazohizma na manualu...

Uostalom, sta se ja uopce opravdavam na koji nacin i kako igram? Dajte vodite svoju brigu tko igra na sta. I da za finess shotove, rekao sam nacin kako ih lako zabijat NA ASISTED a ne MANUAL!

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina

Ne, i nakon cijelog dana rada nebi igrao na assisted. Ako igraš manual, igraš manual. O čemu mi tu pričamo uopće?

Nadalje, tvrdiš nisi se uhodao u igru kao da ju mi igramo već zadnjih par mjeseci. Da bi stvar bila bolja jedini si kao imao neki alpha crack i rokao Fifu dok smo mi desnom rukom dirali genitalije a lijevom klikali na Fifa youtube filmiće. 

Previše gluposti se od tebe pročita i naravno da tu i tamo moramo izreagirati.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 1:03 (dreammaker).
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Pa da, jedva sam mu zabio da, bio je pocetak, formaciju nisam ni znao ni nista ostalo, uopce uigran i nakon posla, sta ocekujes? Da uvijek se moze sve zabijat?

Ne soli niko pamet, uglavnom, nemora citat onaj koji nezeli, ja iznosim svoje mišljenje i svoje stvari, tko nezeli citat, nek me satvi na ignore, i kraj price..

Tebi bi se dalo nakon posla ic na manual igrat? a nisi se ni uigrao, niti dovoljno izvjezbao na fifi ? Daj molim te...

Svatko nek igra na sta oce, ja igram vecinom da na asisted, jer mi je lakse, nakon posla i svega doc i odigrat par normalnih utakmica a ne se grcevito mucit na MANUAL, igram igru iz zabave, a ne mazohizma na manualu...

Uostalom, sta se ja uopce opravdavam na koji nacin i kako igram? Dajte vodite svoju brigu tko igra na sta. I da za finess shotove, rekao sam nacin kako ih lako zabijat NA ASISTED a ne MANUAL!

Sad iznosim svoje ne dreamovo mišljenje.

Slažem se da imaš pravo napisati što hoćeš i kako hoćeš i igrati što i kako hoćeš.

Moje je mišljenje da ako znaš igrat na manual onda ne igraš grčevito. Zvuči kao preseravanje ali nakon fife 11 i fife 12 isključivo na manual pa sada i 13 da stavim na asisted zabio bi valjda svaki napad protiv igrača koji igra manual.

Ne kažem da sam bolji od tebe na asisted, neznam ali nekako mi je logičnije da je meni puno lakše igrat asisted nego tebi manual, ne?

Uglavnom, igraš kak igraš al onda se ne izvlačiš da ako si odmoran igraš manual ako si umoran asisted. Čudno mi je to jako.

Imaš stil igre i bok. Brijem da si jedini kaj mijenja način igre, možda se varam..

BTW: pa svaki šut na asisted je finese, aimbot šut..

I samo da dodam.. Mazohizam na manual?? Pa ak znaš igrat je uživancija a ne mazohizam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 1:08 (DadoZG).
16 godina

Dado ma steraj ga u qrac :D

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Ne, i nakon cijelog dana rada nebi igrao na assisted. Ako igraš manual, igraš manual. O čemu mi tu pričamo uopće?

Nadalje, tvrdiš nisi se uhodao u igru kao da ju mi igramo već zadnjih par mjeseci. Da bi stvar bila bolja jedini si kao imao neki alpha crack i rokao Fifu dok smo mi desnom rukom dirali genitalije a lijevom klikali na Fifa youtube filmiće. 

Jel te tko tjera da citas? hahaha...Jel se sad pravis lud ili pravis budalu od sebe? Mi smo igrali malo nakon izlaska...Pa igraj ti na manual, tvoja uzivancija, ja cu kako ja ocu, u cemu je problem? Frustriran si jer igras na manual i onda naletavas na asisted igrace  i onda dobis potrebu "reagirat" na neke svoje nacine? Pa igraj i suti, ako imas kakav savjet daj i to je to...Ja i sta sam napisao za finess shotove odnosi se na asisted, a sad kako ih ti zabijas na manual to mene uopce ne zanima, kad me bude pitat cu. I ovo sta sam napisao za finess shotve, probaj na asisted pa vidi, zar mi je toliko dosadno u zivotu da pisem gluposti po forumima?

Svoje frustracije ljeci van foruma, a tu smo dosli se zabavit i pisat, uostalom vjerovatno nisi klinac, tako da poanta svega ovoga sta ti pises i sta si zapoceo? Ja je ne vidim...a i neda mi se u off-topic ic...

16 godina
TheDarkSide kaže...
dreammaker kaže...

Jel te tko tjera da citas? hahaha...Jel se sad pravis lud ili pravis budalu od sebe? Mi smo igrali malo nakon izlaska...Pa igraj ti na manual, tvoja uzivancija, ja cu kako ja ocu, u cemu je problem? Frustriran si jer igras na manual i onda naletavas na asisted igrace  i onda dobis potrebu "reagirat" na neke svoje nacine? Pa igraj i suti, ako imas kakav savjet daj i to je to...Ja i sta sam napisao za finess shotove odnosi se na asisted, a sad kako ih ti zabijas na manual to mene uopce ne zanima, kad me bude pitat cu. I ovo sta sam napisao za finess shotve, probaj na asisted pa vidi, zar mi je toliko dosadno u zivotu da pisem gluposti po forumima?

Svoje frustracije ljeci van foruma, a tu smo dosli se zabavit i pisat, uostalom vjerovatno nisi klinac, tako da poanta svega ovoga sta ti pises i sta si zapoceo? Ja je ne vidim...a i neda mi se u off-topic ic...

Pusti ti na šta sam ja frustriran il ne, ali mi molim te reci zašto od samog početka ovo boldano nisi izjavio i sve bi bilo okej? 

Nego mi se ti preseravaš da si na manual tukao Legendary blabla, onda me izazoveš na match, uzmes real, stavis na assisted i jedva gol zabijes. 

Nema problema, zabavljajmo se na forumu.. 

I samo jedna pretpostavka za kraj, i containaš jako dobro u obrani vjerojatno? ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Kao prvo, FIFU 12 sam i igrao jedno vrijeme na manual, i uspijevao sam legendarya dobivat u više slučajeva. U fifi 13 ja NIKAD nisam rekao da igram na manual, niti ne planiram, odigram sam mozda 5 meceva sa frendom i eto, bilo mije dovoljno. Onaj dan i kad sam igrao s tobom, ja sam bio nakon posla, pod temperaturom, al opet sam igrao, prije toga sam izgubio dvije bez vezne utakmice al nema veze.

Ne brini se ti za moj contain, doveo me do division 1 u seasons u FIFI 12...al mi taj mod više nije zanimljiv i nemam neki motiv igrat, pa sam se prebacio na FUT skroz...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Kao prvo, FIFU 12 sam i igrao jedno vrijeme na manual, i uspijevao sam legendarya dobivat u više slučajeva. U fifi 13 ja NIKAD nisam rekao da igram na manual, niti ne planiram, odigram sam mozda 5 meceva sa frendom i eto, bilo mije dovoljno. Onaj dan i kad sam igrao s tobom, ja sam bio nakon posla, pod temperaturom, al opet sam igrao, prije toga sam izgubio dvije bez vezne utakmice al nema veze.

Ne brini se ti za moj contain, doveo me do division 1 u seasons u FIFI 12...al mi taj mod više nije zanimljiv i nemam neki motiv igrat, pa sam se prebacio na FUT skroz...

Meni je ovaj tvoj post dovoljan da odustanem od svake rasprave s tobom. Drago mi je da smo bar taj dio sa tvojim manualom rješili. A ovim boldanim se nebi trebao pretjerano ponositi..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Kakav contin o cemu vi pricate ja to niti koristim sada,niti sam koristio u fifi 12,vidim raspravljate se ko sta koristi u igri,i koje postavke.

Jedno pitanje jel igrate u pare ili ????Ja koliko znam kada treba da igram sa nekim od frendova uvek se dogovrimo kako cemo igrati na manual asisted ili vec kako?
13 godina
neaktivan

Hah,a kako igras onda online? Sa legacy defending mozda? hahah xd...

Ma dream je frustriran pa mora nac nekog da "Podhebava"...tako je to danas...takva drzava, svi nas hebu u mozak, pa pokusavamo se i međusobno...

13 godina
neaktivan
Ma kakav legacy vec TD!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Haha, koji frajeri, foliraju se jer igraju na manual i kao dobri su i dodje neki lik koji igra na ASSISTED nabaca ga 8-1, i sad ovaj kao kuka i širi propagandu kako su ovi na Assisted picoline...hahahaha...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 10:22 (KODAK17).
Moj PC  
5 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakva je igra online? Da li se isplati kupiti? Molim hitan odgovor :) Hvala!

16 godina
FIFA 13

Contain je najdebilnija stvar koja postoji u FIFI. Ako će već bit pravi tactical defending, neka onda izbace contain, jer je to zapravo kao da igraš sa legacy. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mene ubi volja igrati FUT jer svaka druga mi pokazuje samo pozadinu i kada treba opet da igram treba da budem srecan sto je nasao protivnika u online seasons.Ja taj kontak igru i ne koristim jer sam drugacije navikao da igram odbranu!

Mislim da ce im ovo biti zadnja serija koja je ikada bila toliko prodana bas zbog ovakvih glupih stvari koje se desavaju,covece treba sve zivce da izgubim da bi odigrao 3 tri meca zaredom a da ne izlazim pa ponovo ulazim u igru.

JEDAN VELIKI MINUS ZA ea!
15 godina
crash11 kaže...

Kakva je igra online? Da li se isplati kupiti? Molim hitan odgovor :) Hvala!

apsolutno da 

lnova65
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
Mene ubi volja igrati FUT jer svaka druga mi pokazuje samo pozadinu i kada treba opet da igram treba da budem srecan sto je nasao protivnika u online seasons.Ja taj kontak igru i ne koristim jer sam drugacije navikao da igram odbranu!

Mislim da ce im ovo biti zadnja serija koja je ikada bila toliko prodana bas zbog ovakvih glupih stvari koje se desavaju,covece treba sve zivce da izgubim da bi odigrao 3 tri meca zaredom a da ne izlazim pa ponovo ulazim u igru.

JEDAN VELIKI MINUS ZA ea!

Tebi svako malo nešto ne paše, cca. 3 stranice su samo o tome kako tebi nešto ne paše, nemoj tu spamat i drugima kvariti užitak. Ako ti igra nije dobra, prodaj ju! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
FIFA 13

Za razliku od 12, koju sam igrao više manje svaki dan od kad sam je kupio u rujnu, ova nova mi je već dosadila nakon 3 tjedna. Ne znam, možda je problem u meni, došlo je do zasićenja ili šta već.

Ajde, drži me još taj manual pa bacim tu i tamo koju tekmu, ali jednostavno nema onu draž koju je imala 12. FUT je dosadan za popiz***. Mogu bez problema ostat u div 1 i bildat pare do iznemoglosti. Nema nikakvog izazova.

Virtual pro me ne zanima, možda dam šansu karijeri pošto to nisam uopće igrao u 12. Iako je i 12 imala i bugova i frustrirajućih trenutaka, barem je bila zabavna. Ovdje nažalost nije tako. Možda samo trebam malo dužu pauzu.

P.S. Zabavni ste mi vi koji cijeli život igrate na assisted pa mislite da znate igrat. A bome su mi i zabavni ovi koji igraju manual pa zbog toga misle da su bogovi svemira.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Za razliku od 12, koju sam igrao više manje svaki dan od kad sam je kupio u rujnu, ova nova mi je već dosadila nakon 3 tjedna. Ne znam, možda je problem u meni, došlo je do zasićenja ili šta već.

Ajde, drži me još taj manual pa bacim tu i tamo koju tekmu, ali jednostavno nema onu draž koju je imala 12. FUT je dosadan za popiz***. Mogu bez problema ostat u div 1 i bildat pare do iznemoglosti. Nema nikakvog izazova.

Virtual pro me ne zanima, možda dam šansu karijeri pošto to nisam uopće igrao u 12. Iako je i 12 imala i bugova i frustrirajućih trenutaka, barem je bila zabavna. Ovdje nažalost nije tako. Možda samo trebam malo dužu pauzu.

P.S. Zabavni ste mi vi koji cijeli život igrate na assisted pa mislite da znate igrat. A bome su mi i zabavni ovi koji igraju manual pa zbog toga misle da su bogovi svemira.

ako imas viska coins udijeli nesto {#}

lnova65
13 godina
neaktivan
Pa normlano jer nisi imao ovih problema da krenes da igras i svaki put moras da izadjes da bi igrao online,a oni koji igraju offline fut bilo sta ,a to je da jednostavno slabo igraju online,budi mangup pa osvoji coinse kroz online a ne tu protiv kompa,koji postane dosadan posle druge tekme.Zasto bi prodavao a kupio sam da igram,jer znas ti koliko njih ima sa ovim problemom,prelistaj malo oficijalni forum pa ces videti.Pa i meni bi radio offline sistem fut-a i onda bi rekao VAU sve je super,odlicno radi.Samo bi sebe lagao!!!!!!!

Budi frajer pa osvoji diviziju jedan vise puta ili je odrzavaj a ne tu sa kompom,kao super pobedio sam kompa,zaista smesno.znaci kada dodje ortak ne treba uopste da igramo protiv medju sobom nego protiv kompa,koja je to fora.
14 godina
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 12:13 (DEEMon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Kolko te kostala ta ekipa ? Sigurno gazis s njima. Vidim da vecina igra sa 3 odozada, kak to funkcionira? Jel se dobro igraci postavljaju ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja te sa tri pozadi imam caku kako da uvek im pobegnem pogtovo sto mu je spora ta trojka,BEZ uvrede ja njih nebi kupio ni za 100 coinsa.MOzda ako bi imao nalda felipe santanu i dede-a,e onda mozes da kazes da si stavio brazilski zid koji je tesko probiti u svakom pogledu a ovako ima cake za nju!
13 godina
FIFA 13

Jordi Alba i Dani Alves bi bolje pokrili te LM i RM pozicije. Jer ovako igras sa samo 3 odozada plus Xabi a ostalo je sve u napadu. Nek covjek stavi malo ofenzivnija krila i samo te reze dugim loptama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Danas dobio free mini gold pack. {#} Sta su takvi djiberi da neznaju poslat veliki...

Nist posebo, samo Varane.

0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Nije stvar u bogovima svemira. Stvar je u tome da mnogi pljuju igru a nisu joj pružili šansu na pravom nivou. Nisu pružili jer im je preteško. Ali manual je stvarno lako savladiv (osim šuteva) i kad bi si dali dva dana truda vidjeli bi Fifu u njenom pravom svijetlu. 

No dobro, kako god žele..

Dalje, DarkSide nisam isfrustriran, jer ne igram protiv assisted igrača. Igram više manje manual only i u seasonsu. Kod tebe sam napravio izliku i bacio s tobom tekmu samo da vidim tog Boga Fife kako igra (i razočarao se). 

Ja i Dado smo u nevjerici koliko vas ovdje odbija igrati manual i žao nam je što je community na BUGu tako bezvezan {#}. Očekivali smo više i zato svoje frustracije lječimo u postovima.

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja igram na manual sa svime osim šutevi na semi, to igram u karijeri SP dakle. Dok za MP moram još puno vježbat na manual...Ali da kad se igra na manual onda je to prava stvar.

Al šuteve moram držat na semi, jer na manual fulam gol s crte.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dreammaker kaže...
Hexfire kaže...

Nije stvar u bogovima svemira. Stvar je u tome da mnogi pljuju igru a nisu joj pružili šansu na pravom nivou. Nisu pružili jer im je preteško. Ali manual je stvarno lako savladiv (osim šuteva) i kad bi si dali dva dana truda vidjeli bi Fifu u njenom pravom svijetlu. 

No dobro, kako god žele..

Samo zato jer je tebi FIFA ono pravo na manual, ne znači da je tako većini. Pa mnogima ovdje uopće ne smeta što je igra trenutno fliper i svodi se na bezvezno ispucavanje duge lopte i šut s 20 metara. O FUT-u uopće da ne pričam kako je bezvezan. Evo ja sam probao i na manual pa je ipak pljujem jer je poluproizvod.

Nekima assisted paše jer je lakši, jednostavniji, ne traži ni približno toliko koncentracije i vježbe kao manual. Nema tu bolje i lošije po meni, ima ono što ti paše i ono što ti ne paše. Ako ti ne poštuješ što je nekima igra tako bolja, ne očekuj da oni poštuju tvoj izbor igranja na manual.

Na manual sam prešao isključivo iz dosade i jer sam trebao nešto novo, neki izazov. Na 12 nisam ni pomišljao igrati tako jer nisam vidio valjan razlog. Isto tako ovi kojima je ovo prva FIFA ne vide razlog, a oni koji igraju samo FUT ionako nemaju izbora nego igrat assisted.

Ovu FIFU ću ostat na manual jer je igra daleko manje frustrirajuća tako, a ekipa koja igra na manual je u prosjeku dosta ozbiljnija od onih koji su na assisted. Za slijedeću, tko zna, možda se vratim na assisted. Ako ju uopće i kupim, što je malo vjerojatno.

13 godina
neaktivan

Ljudi oni nam uvalili prozivod koji ce za sledecu godinu drasticno se smanjiti njena kupovina (mislim na FIFu 14),jer da ja FUT kada treba da igram online strepim da li ce mi se pojaviti prazna pozadina, pa onda to nije to.Postaje ne igriva.ILi pojavi se neko ko ima slabiju ekipu kao malo pre ,poceli lepo sa centra lik izasao i meni nista ni pobeda kao da nisam ni igrao a trose se ugovori.Pa onda kada igram sledecu molim Boga da nadjem protivnika inace sledi korak Alt + F4,zar je to svrha ,ako jeste pozdravljam i to,pa onda opet ako se pojavi i tako u krug dok se ne pojavi igrac a tako moze ceo dan i sta sam na kraju igrao?NISTA!

Vidim sta sve je doneo ovaj update od 200 mb skoro pa nista!Ustvari doneo je da FUT ne moze da se igra!A da uskratim sve nedoumice obican online season radi bez problema!

Ovo nije spamovanje vec ISTiNA a posteno sam platio igricu i zelim posteno i da radi!

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 14:13 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

napokon kupio original

ali može mi ko pomoći s kontrolama

znači ja bi ovak:

d-puca

a-uklizava i nabaciva

s-dodaje

e-brzo trči

w-golman izlazi

e to sam složil ali nezam složit kaj bum ga pokretal sa strelica molim vas pomoć

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice