Fifa 13 Career Mode kao igrač! zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Fifa 13 Career Mode kao igrač!

Ima dosta tema o fifi 13, ali nisam nigdje uspio pronaci neke informacije tačno o ovom dijelu igre. Cuo sam da ce se na pocetku karijere moci birati klub u kojem zelimo igrati, i to mi se malo ne svidja, na pesu je realnije( dobijes neki totalno ne poznati klub pa napredujes). Eh sad me zanima da li se moze otici u neki slabiji klub( sto cu ja najvjerovatnije i uraditi) i postepeno napredovati iz kluba u klub, a ne da mi odmah Barca pošalje ponudu?!? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Fifa 13 Career Mode kao igrač!
Zuka kaže...

Ima dosta tema o fifi 13, ali nisam nigdje uspio pronaci neke informacije tačno o ovom dijelu igre. Cuo sam da ce se na pocetku karijere moci birati klub u kojem zelimo igrati, i to mi se malo ne svidja, na pesu je realnije( dobijes neki totalno ne poznati klub pa napredujes). Eh sad me zanima da li se moze otici u neki slabiji klub( sto cu ja najvjerovatnije i uraditi) i postepeno napredovati iz kluba u klub, a ne da mi odmah Barca pošalje ponudu?!? xD

na početku sam biraš klub u kojem počinješ, pa možeš odabrati neki klub iz 3. engleske lige i nemaš takvih problema. A čak i ako izabereš odmah da igraš u velikim klubovima, oni te automatski pošalju negdje na posudbu ili te prodaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice