Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 849.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
RE: Fifa 11

Jos mi steka na Windows 7, a na HD4850,3 GB rama i 7750 mi SW:TFU2 ide na max, a fifa steka..neda mi se radi nje mjenjati OS, je rje W7 zakon :S

Kad ce doci nesto da se ispravi..ovaj patch 101 nista ne vrijedi....Koliko kuzim, samo ATI GPU + W7 = big problem, navodno da na nvidid ide sve lijepo...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
Fifa 11

ajmo jedno pitanje..nek odg tko zna..

imam piratsku fifu 11 i igra je odlicna,al mi ide na hurac to sto je piratska,ocu jednom da imam normalnu igru i zato je planiram kupit..

gdje je najjeftinija?

i ako ju kupujem vani, jel placam jos kakve dodatne gluposti? hocu da mi igra dodje  original kutiji, samo cd-key ne dolazi u obzir...hvala

posjetite moj novi blog...http://vtxcro.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Jos mi steka na Windows 7, a na HD4850,3 GB rama i 7750 mi SW:TFU2 ide na max, a fifa steka..neda mi se radi nje mjenjati OS, je rje W7 zakon :S

Kad ce doci nesto da se ispravi..ovaj patch 101 nista ne vrijedi....Koliko kuzim, samo ATI GPU + W7 = big problem, navodno da na nvidid ide sve lijepo...

meni fifa radi besprijekorno, gledaj moj pc, win7

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina

W7 64bit?!

Orginal ili "ona"?!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

W7 64bit?!

Orginal ili "ona"?!

ona, w7 64 bit

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Kad uđeš u igru uđi u Task Manager i stavi Fifa 11 priority HIGH.

F.C LIVERPOOL
16 godina
RE: Fifa 11 i PC
jesam i nista...isto sve..iniesta nema kose, a igra steka....iskljucio sam i vsync

17 godina
Fifa 11

Koje fore (finte, skills) koristite u igri, te koje su općenito najkorisnije za napad?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 11:00 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Koje fore (finte, skills) koristite u igri, te koje su općenito najkorisnije za napad?

Samo dodavanje.

Finte su za show-off, u pravilu relativno malo korisne za rezultat.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
Fifa 11

Mijenjanje smjera sa igračima, malo tu i tamo rolanje i tak, al slažem se s Dannyem.

Najviše dodavanje, jeeš finte.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
16 godina

Dok ja izvedem kombinaciju na gljivi kako treba popušim loptu 2 puta..

Dodavanja all the way

When night falls, she cloaks the world... In impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air... Suddenly.. life has new meaning..
15 godina
Fifa 11

Ja volim napravit pokoju foricu. Najbolje mi je napravit bicikli 2-3 puta i onda samo skrenut u stranu, s tim dosta lako pređem igrača...

Protiv kompa i nije baš zanimljivo ali kad igram protiv frenda ( znači, svaki dan {#}) bude kewl :D

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ph3nom_gamer kaže...

Ja volim napravit pokoju foricu. Najbolje mi je napravit bicikli 2-3 puta i onda samo skrenut u stranu, s tim dosta lako pređem igrača...

Protiv kompa i nije baš zanimljivo ali kad igram protiv frenda ( znači, svaki dan {#}) bude kewl :D

Kak se radi bicikl?

16 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
jesam i nista...isto sve..iniesta nema kose, a igra steka....iskljucio sam i vsync

Koji PC imaš?

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Men je protiv kompa teško napraviti foru, ali kad igram protiv prijatelja onda mu prodajem sve.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

Krenuo sam manager s Chelsijom, idem vidit kolko košta Messi i Ronaldo, čovječe skuplji su od moga kluba, budem pokušo dovest Ozila.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

Super, samo koristi edit da ne radiš troduple postove..

0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...
x360gamer kaže...

Koji PC imaš?

HD4850 , AMD 7750 (2.8 GHZ x2), 3GB RAM (800 mhz), wind 7 32 bit

15 godina
neaktivan
Fifa 11

Može li mi netko poslati link za skidanje fife 11 ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Ne.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
scenesports kaže...

Ne.

Zaboravio sam gore dodati, privatnom porukom :)

15 godina
DadoZG kaže...

Kak se radi bicikl?

hmm, malo je teško objasnit, valjda ćeš me skužit

npr. ako trčiš u smjeru protivničkog gola (znači igrač ti ide vodoravno, s lijeva na desno), držiš L2 i na desnom analogu držiš naprijed i ideš gore, dole, gore itd. (ustvari radiš polukrugove)...

valjda si shvatio {#}

0_o
16 godina
neaktivan

Finte baš na koristim, dok naciljam desnom gljivom ode i lopta i igrač i sve u pm; možda kad vodim 2-3:0; ali ovako samo dodavanje, na krila - trk prema sredini i dubinski pas prema centralnom napadaču (E.Džeko u barci!)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 8:03 (vipplah).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

jhel zna netko kada izlazi hnl patch za FIFU 11??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 11

trebao bi u 12. mjesecu ako ce mi se dati raditi brzo i efikasno xD

vjerovatno niti ne jos jer jos nema pravih alata za patchmakere pa treba i na to cekat, moguce oko nove godine realnije

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 15:14 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Super, samo nemaju svi original FIFA 11 da mogu uploadati golove na EA.com, pa podjeliti ovdje.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Moze mi neko rec kako se uploadaju golovi na ea.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Moze mi neko rec kako se uploadaju golovi na ea.com

moras imat original igru i ea account.Onda kad odes na replay imas opciju record & upload(ili nesto slicno)

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Super, samo nemaju svi original FIFA 11 da mogu uploadati golove na EA.com, pa podjeliti ovdje.

ali on nije spominjao ea.com, mozemo mi staviti na youtube pa onda glasovati itd

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice