Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 783.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
14 godina
neaktivan
Fifa 11

Probao oba demoa za PC.

Nemam dvojbi.

PES će se igrati.

FIFA je za mase, PES za one koji hoće više.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

meni ne šteka nis na 1360 rezi high..svbe lijepo radi samo ne kont zeza sve dobro al ide sam gore dolje..-.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Fifa 11

Igra je vrh, totalni. Čekam ovo od kad sam prvi put igrao Fifu 09 na X360 kod frenda. A poslijednja dobra FIFA za komp je izašla davne 1998.

Ove godine konačno imamo dvije odlične nogometne simulacije, a tko će koju igrat ovisi o ukusima (ne, PES nije "za one koji traže više" nego za one kojima se više sviđa od FIFE)

Ja ću vjerojatno igrat obje, ali FIFU mislim više jer mi je demo puno bolji. ^^

Trying is the first step towards failure.
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

meni ne šteka nis na 1360 rezi high..svbe lijepo radi samo ne kont zeza sve dobro al ide sam gore dolje..-.-

Napravi kalibraciju joya u control panelu.

14 godina
neaktivan
eZo kaže...
Tommy_123 kaže...

kako to..*?*.nezz ti ja to..ako možeš mi obj..u PM..?

po meni FIFA odlicna na pc.-u par golova felšom zabio..odlicna igra sve u svemu.:D

16 godina
Danny_HR kaže...
movie kaže...

...

Ako si dobro čitao usporedio sam prošlogodišnju fifu s konzola sa ovogodišnjom, šta god ti rekao to su 2 iste igre. Kompletno, razlika gotovo i nema.

Naravno , na to i mislim. Kako nema razlika ? Gameplay je potpuno različit ! Nema nikakve sličnosti s prošlogodišnjim.

16 godina
Fifa 11

Igrao s Realom protiv Barce.

Prvi gol: Idem po krilu s Ronaldom, dodjem na 20-ak metara iskosa (puno iskosa, bliže korneru nego sredini terena) bezveze opalim i glupi Valdez ko da igra odbojku skrene loptu u gol. Dakle pucao sam stvarno iskosa, imala je unutarnji felš, al opet....prejeftino...

Drugi gol: Idem s Kakom po lijevoj strani, malo skrenem unutra, opalim s nekih 30+ metara, poderem golmana ko 100 eura.

Neznam jel to neka begginers luck ili šta, ali golmani se nisu iskazali...

Uspio sam si kameru anmjestiti da podsjeca na onu iz prijašnjih PES-ova, i sad mi je puno lakše. još sam si kontrole namjestio kao u PES-u tako da sam se skoro već navikao na igru.

Jedina zamjerka na mutne teksture s kamerama iz daljine. Na onoj pro kameri sve je jasno, ali tko normalan tako igra.

Kakos ad stvari stoje fifi bi dao ocjenu 8.5, pesu 8.0

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Zakon...to je ono kaj sam čekal (tko čeka taj i dočeka :D)....grafika je super, arena mode i sve ostalo...predobro....

Pes 2011 sam isto odigral. Mogu reći da je bolji od prošlogodišnjeg ali ga fifa ove godine pwna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

probao sam demo i zakon je

NG FTW to je fifa koju sam cekao 5 godina :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 22:17 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

http://www.xfire.com/video/365769/

Evo jedan gol iz prijašnjeg posta. Stvarno sam bezveze puknuo i poderao golmana, još sam prije toga bezveze isprobavao malo finte, driblinge, samo se ne vidi na videu.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Prvi gol: Idem po krilu s Ronaldom, dodjem na 20-ak metara iskosa (puno iskosa, bliže korneru nego sredini terena) bezveze opalim i glupi Valdez ko da igra odbojku skrene loptu u gol. Dakle pucao sam stvarno iskosa, imala je unutarnji felš, al opet....prejeftino...

Drugi gol: Idem s Kakom po lijevoj strani, malo skrenem unutra, opalim s nekih 30+ metara, poderem golmana ko 100 eura.

difficulty je na Amater (pise u game settings prije utakmice) tako da ce golmani biti sigurno bolji u full verziji

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
rocker55555 kaže..

difficulty je na Amater (pise u game settings prije utakmice) tako da ce golmani biti sigurno bolji u full verziji

Na to sam računao, tako da to nisam ni uzeo kao minus igri.

14 godina
neaktivan
Fifa 11

ljudi fifa je preee!!!!....samo da nemam spotrti joystick bilo bi još bolje......:DD

i to taman desna gljivica gdje se rade finte....:DD
pes nema šanse....:DD

s realom sam pobijdeio chelsea 5:0

Namigiva

Antonio Boltek
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 22:48 (GtA-EfLc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FlyBoy kaže...

Uspio sam si kameru anmjestiti da podsjeca na onu iz prijašnjih PES-ova, i sad mi je puno lakše. još sam si kontrole namjestio kao u PES-u tako da sam se skoro već navikao na igru.

Jedina zamjerka na mutne teksture s kamerama iz daljine. Na onoj pro kameri sve je jasno, ali tko normalan tako igra.

Kakos ad stvari stoje fifi bi dao ocjenu 8.5, pesu 8.0

Težina je za početnike i ne možeš je mijenjati na pc , bezveze ... na ps3 mijenjaš težinu po izboru

14 godina
protjeran
Fifa 11

Probao sam obje igre. Iako sam Pes Fan Fifa mi se čini malo bolja. Ovo je samo demo pa ću vidjeti kada izađe cijela igrica. Zasad sam pri Fifi.

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 11

ma samo da isprave to štekanje do izlaska i bit će super

nemogu vjerovat da imamo 2 kvalitetna nogometa ove godine :)

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

@ rulF kamera se moze namjestati... samo moras u opcijama staviti custom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

Malo prije pogodio desnu vratnicu, lopta se odbila u ljevu vratnicu i tako na putu nazad prema desnoj pogodi čeha u leđa i odbije se u gol. To su prirodno ponekad tako malo blesavi golmani kao na pesu ili je samo sreća?

šteta nisam imao uključen fraps, da snimim i pokažem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

stvarno fifa me iznenadila i stalno ju sada igram..odlicna je dobio na penale chelsea 10:9 bil oje neizvjesno..:DD

istina samo da stekanje poorave...do izlaska..jel stvarno..:P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

ma samo da isprave to štekanje do izlaska i bit će super

nemogu vjerovat da imamo 2 kvalitetna nogometa ove godine :)

istina..stvarno e jel zns u cem je problem spoim joystick sve lijepo radi i onda odjednom ide samo gore dolje..a u igri super radi??

15 godina
Fifa 11

Meni ne šteka, u igri ali kolko sam uspio vidjeti kod onih animacija npr. kad igrači slave gol, onda fps padne na 30, pa vjerovatno radi tih animacija šteka. Inače mi se u igri drži na 60fps-a s time da imam v-sync koji ograničava fps na 60 slika po sekundi

Ali moram pohvaliti igru jer je stvarno dobra i u rangu sa pes-om.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Meni ne šteka, u igri ali kolko sam uspio vidjeti kod onih animacija npr. kad igrači slave gol, onda fps padne na 30, pa vjerovatno radi tih animacija šteka. Inače mi se u igri drži na 60fps-a s time da imam v-sync koji ograničava fps na 60 slika po sekundi

Ali moram pohvaliti igru jer je stvarno dobra i u rangu sa pes-om.

i meni kad slave go..to se dogodi..nezz stvarno šta je..valjda ce popraviti..:DD

al igrica te uvuce a tek oni komentatori uff...prreeee

15 godina
Fifa 11

da tako je kod svih... samo u slucaju replaya a inace dobro optimizirana...nadam se da ce rjesiti to...

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Fifa 11

Inače sam igrao PES a sad mislim da ću obje jel Fifa demo pokazuje da se radi o odličnoj igri... nekako mi je bolje od pesa

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

igrao sam i pes 2011 i fifu 11 i mogu rec da cu igrat obadvije igre.. s tim da fifi dajem prednost jer je malo bolja a i komentator je 1500 puta bolji tako da mi to daje bolju atmosferu kao i opcenito atmosfera na stadionu u fifi.. ali i pes su jako popravili..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

igrao sam i pes 2011 i fifu 11 i mogu rec da cu igrat obadvije igre.. s tim da fifi dajem prednost jer je malo bolja a i komentator je 1500 puta bolji tako da mi to daje bolju atmosferu kao i opcenito atmosfera na stadionu u fifi.. ali i pes su jako popravili..

jel netko zna zasto m joystick ide gore dolje a nis ne radim i radi normalno u igri?

14 godina
Fifa 11

koaj je konfa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 11

ufff ovo mi je najj trenutak u fifi..90 min 1:1 s chelsiem..ronaldo izvan 16 felšoom u kut.pocistio prasinu a cech se nie ni mrdnuo..samo je gledao loput kako ulazii..:DD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Šteta što nisu ubacili barem medium težinu, ovako će demo jako brzo dosadit, al full verzija se čeka kao ozebo sunce..

Jedan zanimljiv rezultat:

We are 11.. We are 11..
Trying is the first step towards failure.
14 godina
neaktivan
eZo kaže...
Tommy_123 kaže...

@Tommy

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice