Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.009.365
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
hehe...ok...ja se navikao..:-)...nasao jos jednu solidnu mapu.. http://www.modhoster.de/mods/hagenstedt-deluxe
11 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

eo minimum system requirements za fs2015:

-windows vista,7,8

-2.0 GHz Intel or AMD processor

-Nvidia GeForce 8600, ATI Radeon x2600 or higer (mind.512 MB VRAM)

-2 GB RAM

-2 GB free hard disc space

pa eto odma vidite ko ce moc igrat,a ko ne {#}

Meni fali samo 1gb ram-a a grafika nek radi kako radi

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo ga jedan vvvvvvveeeeeeeeellllllllliiiiiiikkkkkkiiiiii plug

http://fs-uk.com/mods/view/15253

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sa desne strane imas UREDI post tako da nevidim zasto si pisao pet postova za redom {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav momci :))

Ja bih igrao preko interneta pa ako ima neko da bi prodao ili da mi posalje gdje jeftino ima cd key da kupim :) Moze i koristeni samo da nije skup :)

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

multi trailer multi trailer
 Našao sam trailer sa dizelom,vodom,peračem,fertilizerom,semekama...

http://www.fsmods.com/hw80-service-trailer/

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 11:44 (kuki123).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

{#} to ti je stajsko đubrivo,a ne sjecka {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 12:11 (DM-969).
11 godina
neaktivan
Za utovarivanj djubriva ali ako obradiš u giants editoru može da utovara sve i svašta
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav ljudi novi sam ovdje i zanima me ovaj mod za sumu da mi netko pojasni o cemu se tu radi i da mi da link od njega??

I imam jedan problem skinuo sam imt  trakotor sa neta i kad ga hoću da kupim uprem buy i izbaci me iz igre imali neko riješenje za to??

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vranja kaže...

Pozdrav ljudi novi sam ovdje i zanima me ovaj mod za sumu da mi netko pojasni o cemu se tu radi i da mi da link od njega??

I imam jedan problem skinuo sam imt  trakotor sa neta i kad ga hoću da kupim uprem buy i izbaci me iz igre imali neko riješenje za to??

Izvoli: http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=384 (možda taj mod ima virus ili tako nešto)

15 godina
neaktivan
Vranja kaže...

To će @BULIGO objasnit, on voli puno pisati {#}

666+999=zlo i naopako
12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
Vranja kaže...

Izvoli: http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=384 (možda taj mod ima virus ili tako nešto)

Znas li nesto u vezi ovog s izbacivanjem iz igre.

12 godina
neaktivan
kuki123 kaže...
Vranja kaže...

Neradi stavio sam ga u mods i nema mi ga kad uđem u igru.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ako imas puno modova zna se desit da se modovi kolju i da ti jednostavno ne radi jel ih imas previse..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vranja kaže...
kuki123 kaže...
Vranja kaže...

Koga nema? Forest moda? To nije mapa, to je mod, kao za traktor ili plug. U pocetku sve sto vidis je nova kategorija alata i strojeva koji su na prodaju  za sumarenje, pod mods-ima. Ima placeable mods (zgrade) i drugi set alata (strojevi, npr. Mercedes), kao i paleta sa sadnicama itd. Dok nista od toga ne koristis/kupis, stanje ucitane igre je bas jednako kao kad si zadnji puta izasao iz igre.

Znaci, prvi korak je kupiti prikolicu za sadnju stabalaca, zakacis je za neki traktor, pa kupis nekoliko paleta sa sadnicama, dodjes s prikolicom blizu i pritisnes R da se sadnice utovare u 'sijacicu'. Onda otputujes na mjesto gdje ce bit tvoja buduca suma i pocnes veselo saditi.I cekas 2-3 dana da stabla porastu, pa ih obaras i preradjujes. Postoje mape sa vec zasadjenim stablima. Tu mapu moras staviti u /mods gdje takodjer mora biti i aForestMod prisutan. Startas igru, startas novu karijeru, i eto te medju drvecem. Kah-kah osusi mi se grlo..

EDIT: nakon extenzivnog (haha) testiranja, uvjerio sam sam sebe da se uopce ne isplati gomilati balvane pa ih rezati i tovariti/sjeckati. Najbolje izvlaciti sajlom (za fora-ucinak)dva po dva balvana, ispiliti na komade i ubaciti u sjeckalicu ili na prikolicu za pilanu. Kad imam 10 ili 20 balvana, smetaju jedan drugom i tesko mi zgrabiti samo tog jednog kojeg zelim.

Jutros oborim dva stabla, zakacim sajlama, izvucem na proplanak za obradu, sidjem da cu osloboditi sajle.. i ZNNGG nesto me lansira u orbitu sa satelitima!?!?

VIDIM NASU KUCU MAMAAAAAA VIDIM NASU KUCU MAMAAAAAA
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:55 (BULIGO).
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ljudi vidim da me ignorirate :(  Ajd ako mi neko moze pomoci stvarno mi se igra preko interneta a nebi za to davao puno para,.. ili ako neko hoce poklonit cd key :))

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
19hunter95 kaže...

Ljudi vidim da me ignorirate :(  Ajd ako mi neko moze pomoci stvarno mi se igra preko interneta a nebi za to davao puno para,.. ili ako neko hoce poklonit cd key :))

Mozes preko ove stranice kupiti FS 2013 titanium edition za 70 kuna..Vec si mogao sam naci gdje na internetu mozes kupiti..https://www.facebook.com/key4game?ref=ts&fref=ts

14 godina
neaktivan
19hunter95 kaže...

nema jeftinije,odi na steam i kupi,mislim da je 24,99 eura,neznam zasto je tako jos visoka cijena iako izlazi fs15,al ajd,ja sam ga kupio za 17 eura kad je bila akcija {#}

12 godina
neaktivan

Imam samo 2 moda.

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ako imas puno modova zna se desit da se modovi kolju i da ti jednostavno ne radi jel ih imas previse..

Imam samo dva moda .

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Vranja kaže...
kuki123 kaže...
Vranja kaže...

Koga nema? Forest moda? To nije mapa, to je mod, kao za traktor ili plug. U pocetku sve sto vidis je nova kategorija alata i strojeva koji su na prodaju  za sumarenje, pod mods-ima. Ima placeable mods (zgrade) i drugi set alata (strojevi, npr. Mercedes), kao i paleta sa sadnicama itd. Dok nista od toga ne koristis/kupis, stanje ucitane igre je bas jednako kao kad si zadnji puta izasao iz igre.

Znaci, prvi korak je kupiti prikolicu za sadnju stabalaca, zakacis je za neki traktor, pa kupis nekoliko paleta sa sadnicama, dodjes s prikolicom blizu i pritisnes R da se sadnice utovare u 'sijacicu'. Onda otputujes na mjesto gdje ce bit tvoja buduca suma i pocnes veselo saditi.I cekas 2-3 dana da stabla porastu, pa ih obaras i preradjujes. Postoje mape sa vec zasadjenim stablima. Tu mapu moras staviti u /mods gdje takodjer mora biti i aForestMod prisutan. Startas igru, startas novu karijeru, i eto te medju drvecem. Kah-kah osusi mi se grlo..

EDIT: nakon extenzivnog (haha) testiranja, uvjerio sam sam sebe da se uopce ne isplati gomilati balvane pa ih rezati i tovariti/sjeckati. Najbolje izvlaciti sajlom (za fora-ucinak)dva po dva balvana, ispiliti na komade i ubaciti u sjeckalicu ili na prikolicu za pilanu. Kad imam 10 ili 20 balvana, smetaju jedan drugom i tesko mi zgrabiti samo tog jednog kojeg zelim.

Jutros oborim dva stabla, zakacim sajlama, izvucem na proplanak za obradu, sidjem da cu osloboditi sajle.. i ZNNGG nesto me lansira u orbitu sa satelitima!?!?

O k hvala na pojašnjenu  ali kad ubacim forest mod u mapu mods i uđem u igru pa options>mods i nemam mi ga u modovim.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ovo navodno dolazi u FS 15....

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Vako....platil sam hebenih 10 eura za dedicated server...i ne radi...a zašto...heh Giants veli da ako imam igru sa steama (a imam) nemogu imat dedi server jer steam nije podrzan i da kupim još jednu kopiju od njih....naravno pare ne zele vratit.....no... voljan sam poslat taj software nekom ko ima orginal igru a nije sa steama da pokrenetaj server pa da igramo. ja sam u njemackoj i radim ovdje, pa ajde 10 eura i nije neka cifra...onom kome cu poslat ce vec nekako vratit....s vremenom :-)

Ja cam pokrenul sad neki obican multi..pa ko oce nek proba naci i joinat... morate imati forest mod i http://www.modhoster.de/mods/hagenstedt-deluxe

Soba je Croatia (al sam mastovit) a pass 124578

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 20:19 (Mac1981).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

tu je (među nama)@BULIGO najjači pa Ga pozivam (osobno) da se prifati organizacije...

što se mene tiče platit ću troškove servera i igrati povremeno ali (zbog obitelji) ne mogu biti (pre)često pa neka vodi brigu netko ozbiljan i dobar s vremenom (napisano da si bez posla?)

ako se slažu igrači koji bi participirali?

prije svega bi trebalo postavit na neki upload servis modove (i, ili, mapu) koji su potrebiti a nebugoviti {#}

neka se izjasni ekipa, fala

inače, vezano za FS15, kupio sam preorder verziju FS15 i nadam se da dolazi nešto dobro te da se neću pokajat što imam "standalone" verziju a ne k'o ekipa iz ETS2 da nemože MP tko nema steam (iako je MP "inoficijelan")....

pozz ekipi

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

mislim da se modovi i karte uploadaju na taj server pa..no vidjet cemo...kad se dogoviri(te)mo, ja saljem sofware pa cemo onda dalje vidjet..ja naravno imam par modovo koje bi htio u igri ali i to cemo dogovorit :-)

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

haha, nisam ja najjaci medju nama, nego se bavim turizmom pa ispada da izmedju smjena turista imam vremena na bacanje. A zapravo ne mogu nikud otic, jer se lako dogode neka sr**ja. Jucer ubacili djecju pelenu u skoljku i zacepili je --- mala poplava(+lateks rukavice :) ). Ne ko u Slavoniji ali ipak.. danas nestalo plina pa je trebalo prikljucit puni bocu. Samo okrenut ventil, ali moras biti tu. Popodne Hasan moj macor zatukao velikog zelenog gustera. I donio ga meni, da ha pojedem {#} Vidjeli to moji Svabe i zgrazaju se kako je Haso ubio gustera samo tako,iz zabave, iako nije gladan (Voli KiteKat!). njima je priroda ko Diznilend, niko nikog ne ganja. Macor je grabezljivac, i skocit ce na sve sto se mice a slabije je od njega.

Eto im priroda.

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

haha, nisam ja najjaci medju nama, nego se bavim turizmom pa ispada da izmedju smjena turista imam vremena na bacanje. A zapravo ne mogu nikud otic, jer se lako dogode neka sr**ja. Jucer ubacili djecju pelenu u skoljku i zacepili je --- mala poplava(+lateks rukavice :) ). Ne ko u Slavoniji ali ipak.. danas nestalo plina pa je trebalo prikljucit puni bocu. Samo okrenut ventil, ali moras biti tu. Popodne Hasan moj macor zatukao velikog zelenog gustera. I donio ga meni, da ha pojedem {#} Vidjeli to moji Svabe i zgrazaju se kako je Haso ubio gustera samo tako,iz zabave, iako nije gladan (Voli KiteKat!). njima je priroda ko Diznilend, niko nikog ne ganja. Macor je grabezljivac, i skocit ce na sve sto se mice a slabije je od njega.

Eto im priroda.

jel taj macak iz tuborg reklame?? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice