Evo ovako ako znate neke dobre modove u ovoj temi ih recite ili linkove nekih stranica evo imam ja neku stranicu LINK a ovdje možete i navesti ako imate problem pa ćemo srediti evo kao ja imam problem s mapama spakirane u rar i ja stavim u direktorij modova di idu svi modovi kad ono sve po starom čak sam bio probo raspakirat jer je bila mapa maps i raspakiro i sve iz mape maps spakiro i opet kopiro i opet sve po starom kako da mi prorade mape?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da ko nezna gdje ima samo utovarna prikolica i na kojoj stranici za farming simulator i imal ko modova kakvi
imam ja modove, ali su "ugasili" stranicu na kojoj sam ih skinuo,no nasao sam novu----
|
|
www.ls-mods.de <-------------------------------------------------------------------------------------
odite (na lijevoj strani pise) official forum pod rubriku mod download...bla bla i tamo si nadjete po imenu (otprilike)
imam ja ali su "ugasili" stranicu na kojoj sam ih skinuo
Pa odi na rapid ili megauplod ili 4shared uploadaj i postaj link i to ti to!
Donro veče.. evo ovako imam jedan malo veći problem..
skinio sam mod sa jehn deere sijaćicom koja naravno zahtjeva da se u nju sipa sjeme a ja nebi bio tu da znam kako???
molim vas da mi odgovorite jer stvarno se mučim već neki 4 sata.. HVALA
hvala na odgovoru..
sad sam opet zapao u nevolje.. - naime.. imam punu farmu bala - gdje da ih prodam ili šta već (samo da ih se riješim) ??
hvala na odgovorima još jednom (kad već odgovorite )
hvala na odgovoru..
sad sam opet zapao u nevolje.. - naime.. imam punu farmu bala - gdje da ih prodam ili šta već (samo da ih se riješim) ??
hvala na odgovorima još jednom (kad već odgovorite )
imaš tamo onaj ''elevator'' u dvorištu na koji staviš balu ( s traktorom koji ima priključak vilice, slično kao kod viljuškara ) i traka ju odnese gore u spremište i odmah dobiješ novce
Pitanje jedno, ako netko zna..... u GIANTS Software programu (za modiranje u igri), zašto nakon što stavim neku zgradu/halu ili šta god, kad uđem u igru bude bijela/o ??
Nije moguće da nitko nezna.....?
vjerojatno imaš puno instaliranih modova...
Evo vam modova ko u prići
bok ljudi
imam jedno pitanje u vezi farming Simulatora 2009
stavio sam u igru modove ( traktore ,kombalje i razne strojeve......) i onda nakon nekog vremena mi počinje igra blokirati ( opis: zaustavi se slika pa se opet pokrene pa opet zaustavi)
molim vas za pomoć
isto se desilo i meni,ili izbaci modove,pa jedan po jedan stavljaj i probavaj jel radi,ili reinstal igre
dali je free igra ili se kupuje i dali postoji tako zvani "crack" za nju
Di ima kombajn koj sve kaj skupi baca iza u prikolicu?
Di ima kombajn koj sve kaj skupi baca iza u prikolicu?
?
jel ko možda zna kako staviti mapu (kartu drugi ukoliš) u farming simulator 2009
evo znam da nitko nije nista odgovarao na ovu temu vec 19 mjeseci pa cu ja odgovoriti na ovo zadnje pitanje kako staviti mapu:
dakle kada skinete mapu ako je u raru raspakirate i znaci raspakira vam folder s imenom maps...zatim taj folder kopirate tamo gdje vam je instalirana igrica...navest cu primjer kako je kod mene: My computer/Local Disk(D:)/Programs Files/Farming Simulator 2009/data...i u taj folder data udete i vidjet cete folder s imenom maps i tu kopirate svoj folder koji ste raspakirali...nadam se da ce nekome pomoci
posaljite mi linkove za modove hvallllllllllllllllllaaaaaaaaa