Wolfenstein pa FC4....oldsql SP zaraza ;)
Sviđa mi se odluka da igra bude smještena na područje Himalaje i Tibeta,a dalje ćemo vidjeti.
Evo novi artwork.
A ako sam u pravu onda si na njima nasljednici FC3 radio towera.
http://i62.tinypic.com/302awky.jpg
Cudno da su im trebale samo dvije godine za cetvorku, a za sve prethodnike 4 godine. Nadam se da nece biti kopija trojke u novom okruzenju, iako me sve navodi na to da bi mogla biti. Mislim, trojka je bila dobra, ali bi svejedno trebalo promjenit neke stvari
Čini se da bi ovaj novi antagonist mogao parirati Vaasu.
Stop.....Shoot.....Stop.....Shoot
Predobro izgleda, jedva čekam.
To sa slonom je predobro, prednaručit ću kad bude moguće :D
mogli su ubacit i onog sjeverno korejskog terijera da bude gl. negativac!!!
Mene te najave podsječaju na watch dogs koja i nije bila neš posebno. Sad ne znam dal da uopče prednaručim
Mene te najave podsječaju na watch dogs koja i nije bila neš posebno. Sad ne znam dal da uopče prednaručim
WD je nešto novo dok je Far Cry, Far Cry. Ako ti je trojka (pa i dvojka donekle) bila dobra uopće ne sumnjam da će i ova biti. Uostalom te dvije igre su neusporedive.
naravno da su neusporedive, nego hoću reći da ju najavljuju istim stilom ko i wd. Pretjeruju na neki način, tak da ne očekujem da će biti nešto posebno
naravno da su neusporedive, nego hoću reći da ju najavljuju istim stilom ko i wd. Pretjeruju na neki način, tak da ne očekujem da će biti nešto posebno
Pa pretjerivali su i s FarCry 3 ali mi je ta igra postala najbolja igra koju sam ikad igrao (naravno da ima i onih koji mrze FC3 ali meni osobno je ta igra sve što bi mi jedna današnja zabava na PC-u trebala pružiti). Taj način marketinga me je držao na laganoj vatrici dok igra nije izašla.
Stvar je u tome što mi je FC postala najbolja franšiza. I s marketingom ili bez njega ja ću kupiti i FC4 (vjerojatno i ostale nastavke dok god ću imati volje igrati igre na PC-u). Pa čak i ako igra i nije na razini prethodnih u serialu (kao kod npr. Call of Duty ili FEAR seriala) svejedno ih imam sve jer nisu toliko loše da bi bile neigrive.
Kada izlazi ovo?
Kada izlazi ovo?
Ako ne bude odgoda 18.11.2014.
kolko vidim ništa novo , više kao nadograđena verzija fc3
kolko vidim ništa novo , više kao nadograđena verzija fc3
Tako i meni izgleda, noviteta ima možda 10%, sve ostalo je preslika FC3. Isti principi, iste taktike,...
Mene i dalje igra veseli budući da sam u FC3 guštao a obzirom da je ovaj više manje isti, i ovdje ću... ali da su mogli ponešto drugačije ubacit - jesu :-/