a sta je safe cart? sace car? safe car? dajte se naucite vec jednom da je SAFETY CAR u 3pm!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
safe cart hahahahaha ovakvu glupost jos dugo nisam vidio i sta ste zapeli za taj SAFETY CAR ako imalo pratite f1 valjda ste primjetili da izlazi nakon sudara, ja sam jednom slucajno skucao hamiltona i eto njega sljedeci krug stvarno nekuzim sta nije jasno i ona glupost o singlecore procesoru jos veca glupost bogte kako mozes postavit tako glupo pitanje ovo cak ni najveci n00bovi nebi provalili da se f1 2011 moze igrat na takvom procesoru, skini ti sebi mario kart a nemoj dosadivat ljudima
prodao sam svoj komp i imam sad stari 200 MMX sa 32 mb rama i voodoo2 8mb, hard mi je 6GB...jel mogu igrat ovu igru? onooooooooo
32 mb rama?! hahahahahahaahahahahahahaha
prodao sam svoj komp i imam sad stari 200 MMX sa 32 mb rama i voodoo2 8mb, hard mi je 6GB...jel mogu igrat ovu igru? onooooooooo
Probaj OC HDD hahahahahhahahahahah
ovaj da ja znam da je SAFETY dugo sam pratio f1 ali ono cart je jednostavno u car trebalo ispravit ;)
hebo si ja svoju sreću
vozim melbourne, profesional težina, hrvam se sa vetelom i ide utrka
predzadnji krug vidim blica za gorivo te prebacujem na sporije korištenje
pokazivač dolazi na optimal i dalje vozim normalno
u zadnjem krugu na ravnici prije zadnja 3 zavoja ostajem bez goriva i počinjem trokirat
vetel me prestiže, sa hamiltonom i sutilom se hrvam do ciljne i po njoj
hamilton prestiže a sutila zaustavljam da ne padam na 4. mjesto
i šta sad da kažem, hebo ja svoju sreću i nepažnju na gorivo
Imam problme sa f1 2011 po 2x, desilo mi se opet dojem do 13 utke i vise mi ne radi save game i zabloka mi vise mi nece uci u acc moj, vec po 2x!!
jel ima tko problema??
ja sam imao problem da ne snimi, ok vratio me dvije trke nazad, to sam ponovo morao odraditi i kad sam zavrsio 13-u trku usao sam u my F1 isao na save profil i poslije kad sam usao u igru sve je bilo ok samo sad poslije svake trke mu dajem po save profil-u za svaki slucaj sto je sigurno sigurno je :-)
Jel se da normalno igrat sa tipkovnicom??
sta mislite o ovome:
MOD Specification.
Changing the aggressive IA cars for more action.
Increased mistakes IA.
Increase failures for IA.
Ajust chronos for IA and adapt the perfomance for HRT, VIRGIN, LOTUS for ave more fight with this car but are
5 SEC MAX time difference with the TOP time , Redbull, Ferrari Maclaren.
Increase agressive IA for Lotus, HRT, Virgin, Renault, Force india, Torro Rosso and Williams.
Increases the maximum number of limitations out of the safety car for all tracks.
Increase the probability for safety car.
Distance Modification Safety Car with Player and IA.
Change management contracts in the career.
Changing the penalties for real in the race less strict.
Driver change with the add Senna and Ricciardo ( FR, IT, ENG, DE, SPA )
Also a version without Names change.
Changing the probability of changing weather more rain probability.
da ljudi, ovo vam je savrseno vama koji zelite vidjeti sace cart
SAFETY CAR
SAFETY CAR
Nisi skužio što je pjesnik htio reći.
Ruske je ismijavo one koji neznaju napisat safety car.
SAFETY CAR
aa zamjenio sam ga s onim panjem sta je to govorio stalno :) my bad
praf tak
Da se ne hebete kako se pise,recite Sejfti kar i to je to
Stvarno nebi bilo loše više odyebat taj Safety Car i napisat možda nešto pametno u ovoj temi..... Užas.
kako da igram igru na single core procesoru
nisu mogle ni formule 10 pa sam uspio napraviti znal iko kako napraviti za 11
plssssss helppppp
mozete rec ovom liku da prestane pitati to na ovom forumu...poslao mi PM...
nemozes igrati to na single coru, kupi si novi komp i tocka...
ako si ipak mogao 10 igrati na single, onda napravi to isto sta si tamo napravio za 11 i ako ne radi, baci igru i komp u smece i kupi novi
Mali bug To mi se dogodilo u onoj verziji dok sam čekao original, ali sada sve radi ko urica
daj mi gfwl da mozemo skupa rokat
ovaj zadnji bug se zna dogoditi meni na originalu...
još par bugića oko onog instant replaya i mogućnosti premotavanja utrke par sekundi unatrag s ciljem popravljanja greške..... vozim kvalifikacije u Singapuru, razijem se, hoću popravit i ne da mi mogućnost s f12.... dvije utrke ranije se dogodilo da je radilo, ali se opcija f12 nije vidjela. ništa strašno, ali ipak bug
"As some of you may know, the first update (patch) for PC users should be out tonight 10pm GMT. Xbox patch approved, out tomorrow I hope!"
Znači za PC u 23h po našem vremenu, a za Xbox sutra.
Mislim da mi je smrad06 Ali napiši i ti svoj pa da ja tebe dodam ak me nećeš moć nać
Užasno me živcira što nikako nemogu pronaći način da si otključam ačivmente u GFWL-u unutar igre.
Mislim da mi je smrad06 Ali napiši i ti svoj pa da ja tebe dodam ak me nećeš moć nać
dmanbzicki
Jel se nekako može ubrzati sustav kvalifikacija..naprimjer prvi krug kvalifikacije kad odvozim jedan krug i želim ić na drugi (očekujem da ću uć u drugi krug) da stisnem nesto da skipam do početka drugog
Nema te opcije :D