Evolve

poruka: 38
|
čitano: 5.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Evolve
acca kaže...

seronjo nostalgični circlejerkerski igra je izašla 2000te...  

upravo tako i nisi ju mogao igrati kad si imao jednoznamenkasti broj godina :)

acca kaže...

sry kaj nisam kewl gejmer koji igra igre iz budučnosti 

nije bit to što je igra iz buduČnosti nego gameplay stil i mehanika koju do sad nisam nigdje vidio... igra je bila ispred svog vremena :)        btw. smiri malo doživljaje

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
16 godina
Evolve

Angry Joe ubio sa review-om Evolve.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evolve

Evolve going F2P

https://www.vg247.com/2016/07/07/evolve-going-free-to-play-on-pc-as-developer-comments-on-disappointing-reception-dlc-shitstorm/

Ja sam igrao open betu i igra mi je bila zabavna, pogotovo igranje kao monster. Od kupnje me odvratilo to što su monstere prodavali posebno, kao i cijena DLC-a. Jedina "isplativa" kupnja je bila PC monster race verzija koja je bila skuplja od 100€. Slična situacija je bila sa star wars battlefront, kojemu je cijena ultimate editiona (svi DLC-ovi ukljuceni) u preorderu (i par mjeseci nakon) bila 120€, ali si bar nju mogao kupiti jeftinije preko mexica / brazila. Da je evolve monster race verziju bilo moguće kupiti na sličan način (tj. jeftinije), sigurno bi je uzeo, a vjerujem i mnogi drugi.

Možemo reći da je koncept Evolve-a preuzeo Dead by Daylight koji je treutno dosta popularan na Twitchu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evolve

Jučer sam odigrao nekoliko matcheva kao monster. Na kratko mi se vratio onaj “Godlike” feeling (3 uzastopne pobjede), a onda sam naletio na grupu huntera koji su vjerojatno koristili voice chat i pao sam u rekordnom roku….Uglavnom, danas nastavljam s istim monsterom, ali ne prije nego što si otključam par perkova! Imam nešto iskustva iz bete, ali dosta stvari su promjenili u tih godinu dana. Sada kao monster možete zadati glavobolje hunterima već na samom početku tj. u prvoj fazi. U koliko hunteri komuniciraju putem in-game voice-a i odaberu adekvatne counter klase morat ćete upotrijebiti sve što imate na raspolaganju, od okoliša do raznih strategija razdvajanja huntera iz grupe! (s obzirom da nikad nisam kupio igru, pretpostavljam da je to uobičajena taktika ^^)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Evolve

Igrao sam u beti ovo malo više i kad upadneš s ljudima koji surađuju i igraju svoju rolu kako treba, e tad ti je jako teško kao monsteru. Imao par zabavnih rundi kad su na obije strane bili ljudi koji znaju šta rade.

15 godina
neaktivan
Evolve

Zaboravio sam napomenuti da je Evolve free to play od jučer 07.07.2016! (za one koji nisu pročitali informacije na gornjem linku)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evolve

Ideja za igru mi se činila odličnom, ali nakon par odigranih partija dosta mlako  i dosadnjikavo djeluje.  

Nisam navikao na igre u kojima ogromna čudovišta ne bacaju loot.

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evolve

Ja sam kupio igru na releasu i baš mi je gušt i sa hunterima i sa monsterom špilat.

Evo ovdje sprobavam novi monster pauka: 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice