Ne znam da sam jednog vidio zadnje 3-4 godine sigurno :)

Ne znam da sam jednog vidio zadnje 3-4 godine sigurno :)
Uf, grifina ni ja nisam vidio stoljecima. Mada mi je najzabavnija t1 fregatica koju caldari imaju condor, ici tacklati u pvp s tim malim cudom je stvarno dozivljaj.. Ako te netko samo malo ruznije pogleda, brod ti eksplodira, barem takav feeling ja imam
I jedno VRLO teško pitanje: ()
Radi li countdown skila koji se uči za vrijeme dnevnog održavanja servera (12 - 13 GMT)?
I jedno VRLO teško pitanje: ()
Radi li countdown skila koji se uči za vrijeme dnevnog održavanja servera (12 - 13 GMT)?
t2 kestrel je vrlo fin brodic...
Opet njubara, ne mogu čekati da upadnem u in-game chat, pa molim odgovor, ne toliko radi konfe, već radi učenja.
Dajte neku solidnu početnu konfiguraciju stvarčica za ugraditi, evo na primjeru jednog Badgera:
High Slots 1
Medium Slots 4
Low Slots 2
Launcher Hardpoints 0
Turret Hardpoints 1
CPU 750 tf
Powergrid 50 MWv
1) prva konfa - što staviti samo za solidno kopanje u svaki taj slot?
2) druga konfa - što staviti samo za solidno klanje i obranu u svaki taj slot (ako uopće taj brod valja za to)?
Thnx!
ps.
Badger MK II ima ovo:
High Slots 2
Medium Slots 6
Low Slots 3
Launcher Hardpoints 0
Turret Hardpoints 1
CPU 1000 tf
Powergrid 80 MW
Badger ti je brod za haulanje ilitiga transport. Nije za majning. On je okej za prevozenje rude od asteroid belta do stanice i to je to.
Ako ti se rudari, brod kojeg trebas gledati je osprey. To je prvi brod za kopanje, ima dosta dobre bonuse. Nakon toga cim prije skilati za retrievera i onda dalje, sve do vrha tj hulka.
Sto se ospreya tice, evo jedan klasican setup:
http://www.battleclinic.com/forum/index.php/topic,16807.0/Osprey-high-sec-nice-tank-and-yeild.html
I inace na tom forumu imate dosta loadouta za pogledati, moze pomoci :)
vidim, fino se razvija priča na ovom topicu...
enivej, i ja igram EVE već nekih mjesec dana (računajući trial), i mogu reći da se radi definitivno o najboljem MMO-u.
Lik mi je Caldari biznismen i imam već nekih 40 milja para i skoro 2 milje skillpointsa (imao sam pauzu od 40ak dana kad nisam trenirao ništa).
Uglavnom, njubovima preporučujem da se najviše drže misija za početak, i da prvo istreniraju learning barem na lvl 3 ili 4..... ship command su isto važni.. ostalo sve ovisi o osobnim preferencijama.
Za sve što vam nije jasno u igri dobro dođe EVE help gdje vam manje više ima objašnjenje za sve moguće pojmove, ali često će vam se događati da ćete najbolje i najtočnije informacije dobivati od ostalih igrača, tako da je zbilja dobro biti u nekom dobrom korpu. Ja sam prvo bio u NPC korpu DCMI (u NPC korporaciju se automatski uđe ako niste ni u jednom "player-run" corpu), i uvijek je bilo zabavno, uvijek je bilo nekog za zaebanciu ili rješavanje misija ili savjet... anything.
sad sam u HR korpu Hard-core, ima nas manje tamo, ali svejedno je ok.
In-game nick je Ken Senpai, pa eto mogu i ja pomoć nekad ako treba, iako se i sam smatram još uvijek velikom njubarom ^^
btw, ako ima zainteresiranih za trial i pretplatu na igru javite mi se na PM pa da vam pošaljem invajt preko Buddy Programa :D
i da, svakako preporučujem svima da pročitaju new player guide sa www.battleclinic.com
Imam jedno pitanje daj je moguce igrat trail stalno znaci da netreba placat igru(nemojte me krivo shvatit nemislim ja to radit nego ovako informativno me zanima)??
Imam jedno pitanje daj je moguce igrat trail stalno znaci da netreba placat igru(nemojte me krivo shvatit nemislim ja to radit nego ovako informativno me zanima)??
https://secure.eve-online.com/login.aspx?ReturnUrl=%2fAccountManMenu.aspx
Si siguran a sta ako promjenis na kompu IP adresu i das drugi mail, samo me zanima nemislim ja to radit nego ovak dal se da to.
ma vjerujemo ti da ne bi ti to ^^
ali ne možeš zato što se ne gleda tvoj IP ni nešto treće nego koliko dana je tvoj lik proveo na serveru. Ako prođe 14. dan a nije uplaćena lova, onda više nemaš pristup serveru.
Ali onda znaci da ti mozes uvijek uzimat trail pa ispocetko(naravno to nema smisla), ako si mislio ono trece valjda na mac adresu ili??
Ovo me samo zanimalo mislim mogo sam ja ovo pitanje postavi na bilo koju temu za MMO ali me samo zanima dal je moguce.
Mozes ti igrati bezbroj triala s isti emailom ...
Ali onda znaci da ti mozes uvijek uzimat trail pa ispocetko(naravno to nema smisla), ako si mislio ono trece valjda na mac adresu ili??
Ovo me samo zanimalo mislim mogo sam ja ovo pitanje postavi na bilo koju temu za MMO ali me samo zanima dal je moguce.
Kad si na trial-u nemozes poslat ISK, vec ga mozes samo primit.
Zna li netko kada dolazi novi expansion sa onim šetnjama likova po stanicama i dodatnim poboljšanjima grafike?
Ambulation je jos u razvoju, nagađa se da bi trebalo to biti sredinom iduće godine. Sad, kroz nekih mjesec dana, je najavljen Quantum Rise, ekspanzija malo vise orijentirana na industrijaliste, ali opet donosi puno promjena. Uspjeli su srediti lag manje-vise, nerfaju brzine, donose nove missile formule itd... Bit ce zanimljivo.
Jasta su sredili lag... Izgubili smo titana juche radi laga ;)
Zamrla tema lagano? :)
Dakle, jucer pao jos jedan BOB titan, fajt od 1k+ ljudi u sustavu, bio neko tamo? Kakav je bio lag?
yo jel može i meni malo love za advanced learning, nedavno sam iskeširao 4.5 milje za clarity :/ ?
Nisi dužan FFS- To je poklon. Još jednom mi pokušaj vratit poklon i ucijenit ću ti glavu na 100 milijuna! :)
Nisi dužan FFS- To je poklon. Još jednom mi pokušaj vratit poklon i ucijenit ću ti glavu na 100 milijuna! :)
imam mali problem što se tiče journala :
ako mi je mission description smješten u drugi tab u journal prozoru, slova
mi budu sva pobrkana, kao da idu u vertikalu, i moram da kliknem na resize
da bi se ispravilo...
GM mi je rekao da pokušam obrisati cache, pa čak i reinstalirati klijent,
ali nije mi baš pomoglo..
kad descriptione otvaram u zasebnom prozoru, sve je ok.
imate li možda i vi takvih problema ?
imam mali problem što se tiče journala :
ako mi je mission description smješten u drugi tab u journal prozoru, slova
mi budu sva pobrkana, kao da idu u vertikalu, i moram da kliknem na resize
da bi se ispravilo...
GM mi je rekao da pokušam obrisati cache, pa čak i reinstalirati klijent,
ali nije mi baš pomoglo..
kad descriptione otvaram u zasebnom prozoru, sve je ok.
imate li možda i vi takvih problema ?