EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
Re: EVE Online
Van_Blaster kaže...

Eve je jedini mmorpg cija populacija raste,mislim da je kriza bila kad su dodali cash shop sa glupostima i 3d avatare ali ljudi su se prilagodili,odn ccp je dao mogucnost igracima da ne koriste ta dva bezvezna sadrzaja .

Da se nadovežem,

glavni uzrok "krize" i bunta igrača je bila bahatost CCP-a.
Igrači su skužili daje EVE postao krava muzara za razvoj ostalih CCP-ovih projekata dok je razvoj samog gameplaya i popravak glavnih nedostataka stagnirao te su graknuli na forumu.

Na to je CCP bahato reagirao odgovorom u stilu da oni znaju znaju najbolje te da će igrači popušiti što god im se servira, na što su igrači (s pravom) pokrenuli bunt u vidu masovnog prekida pretplata.

CCP se malo primirio i izišao u javnost s isprikom kako su se "ipak malo zaletili", te su se javno posuli pepelom i zamolili igrače da se vrate natrag.

CCP se također na fanfestovima već par puta bio zaletio s bombastičnim najavama novih mogućnosti u EVE-u, koje potom nikako da ostvare.

Po meni Walking in Station uopće nije bezveze, jedino se funkcionalnost treba pažljivo osmisliti.

15 godina
EVE Online

zamolio bi za jedan 21day trial... nisam eve igrao par godina pa mu želim opet dati šansu u zamjenu mogu evenutalno dati dota 2 invite ako kome treba.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
smiglcro kaže...

zamolio bi za jedan 21day trial... nisam eve igrao par godina pa mu želim opet dati šansu u zamjenu mogu evenutalno dati dota 2 invite ako kome treba.

Daj mi pošalji mail preko privatne poruke ako još tražiš?

16 godina
EVE Online

Što se promjenilo unazad godinu i pol. Kakva je situacija u 0.0. Kakav je PvP, jel se isplati mining. Mislio sam aktivrati account na mjesec dana da vidim što ima, trenutno samo jedan drugi i onako odavno ne može u empire. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

mining isplativ jedino u nuli u rupi... pvp sheban dosta po meni(solo je takoreci umra,a puno je novih balansa brodova),0.0 je najzanimljivija,u rupi je najveca para i tako... igra se oporavlja zadnju godinu,vidit cemo,uslijedit ce dosta promjena ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Isprike zbog malog offtopica no ako nekog zanima - prodajem 2 EVE računa. 

1. Ima char s 99mil sp, full PVP orijentiran. 35bil isk na racunu + nekih 5bil u itemima.

2. Ima char s 52mil sp, pvp orijentiran + gallente caps. Ima 5bil na racunu i 2bil u itemima. Osim toga, na racunu je i 2. char s 5mil sp, hisec alt sa gallente freighter+blockade runner skilovima.

Ako bi netko kupio nek se javi na pp s kontaktom oko eventualnog dogovora. Prestajem igrati pa da racuni ne stoje.

0 0 hvala 0
16 godina
WiCkED kaže...

1. Ima char s 99mil sp, full PVP orijentiran. 35bil isk na racunu + nekih 5bil u itemima.

2. Ima char s 52mil sp, pvp orijentiran + gallente caps. Ima 5bil na racunu i 2bil u itemima. Osim toga, na racunu je i 2. char s 5mil sp, hisec alt sa gallente freighter+blockade runner skilovima.

Ako bi netko kupio nek se javi na pp s kontaktom oko eventualnog dogovora. Prestajem igrati pa da racuni ne stoje.

Ako ne uspiješ prodati ili se osjetiš velikodušnim, Can I get your stuff? {#}

Char je "Krxon Blade"

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:24 (Krx).
15 godina
neaktivan

ovaj,drugi,kakav mu je sec status,kakvi su standinzi i ima li ista u trejdu(barem neki alt ili nesto)

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 11:25 (nazi commander).
16 godina
WiCkED kaže...

Nemoj reči da odustaješ. Baš sam mislio opet počet igrati. De mi 5-10 bill iska. Dogovorimo ze za cijenu. De se javi u WoT-u pa da bacimo partiju ili dvije. Jel igra tko od naših ili je odustala ekipa opet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 12:33 (Gajotres).
17 godina
neaktivan
EVE Online

Skinuo sam trial danas i vec vidim da cu se navuci. Jaaako mi se svida, ma koliko komplicirana bila.

Jel mi moze netko dati 21 day trial i mozda ubaciti u neku korporaciju da se malo bondam i naucim? Hvala u aprijex

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

javi se igracu

"P3k1"   ingame

EDIT: ako netko zeli,dajem LOL account za 1-2 mjeseca supsrkipcije,tocnije 160 kn ili 1 bil iska

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 13:28 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nazi commander kaže...

javi se igracu

"P3k1"   ingame

EDIT: ako netko zeli,dajem LOL account za 1-2 mjeseca supsrkipcije,tocnije 160 kn ili 1 bil iska

Ma peki baš nije nekaj online u zadnjih mjesec dana ali tamo u Circle of Crows ima dosta veterana koji igraju neke druge igre pa se ulogiraju barem jednom dnevno i malo chattaju  i mogu pomoći. Po čemu je odsad najbolji isk u rupi?

15 godina
neaktivan
EVE Online

pa vec dugo vrimena je najbolji tamo ako radis dobar posa i imas dobru ekipu...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mac92 kaže...
Ma peki baš nije nekaj online u zadnjih mjesec dana ali tamo u Circle of Crows ima dosta veterana koji igraju neke druge igre pa se ulogiraju barem jednom dnevno i malo chattaju  i mogu pomoći. Po čemu je odsad najbolji isk u rupi?

P3k1 je živ i zdrav :)

Slobodno se dečko javi ingame :)

15 godina
neaktivan
EVE Online

s

NS/ZD
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 23:14 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

evo ja idem opet probat, pa kolko skuzio ako sam iskoristio 14 dana ono od 21 dana ne mogu? onda bum napravio novi account za tih 21 da vidim kak ce mi ici....pa ako tko ima nek se javi....ps tu mi svejedno di sam sta sam ako hocu biti/igrat sa nekim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

aj poslat cu ti ja invite: ingame sam : SImon Himmler... daj mi email da posaljem

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
EVE Online

Bok Svima,

već 2 mjeseca peglam po Eve (Misije i rudarenje) i sada razmišljam o ulasku u neku corp. Može li kakav preporuka za neku gdje ima lokalne ekipe....

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Iskreno me zanima sto ljudi vide u ovoj igri? Sve se svede na grindanje i besmisleni PVP.

Sam skill koji imas nije previse bitan, vazno je koliko ti je "nabildan" char tj. koliko ima SP-a, koliko love imas za

brodove, implante, boostere itd...

Jedino sto igra veliku ulogu jest sposobnost fleet commandera.

Sam PVP mi je totalno bezlican. Nema nikakvu ekonomsku podlogu. Ljudi se napucavaju bez nekog posebnog razloga.

Jedino velike alijance imaju financijsku korist od pvp-a jer zaradjuju na high-end moonovima i mogu rentati teritorij kerberima

i ubirati taksu.

Sam pvp se svede vise manje na to da lockas primarnu metu koju odredi fleet commander, otvoris paljbu i rinse&repeat.

To bi mogao i bot raditi. Cak sam i cuo da postoje bot pvp flote lol.

Sve u svemu, kao zakljucak bih rekao da je Eve u mnogim aspektima prejednostavan rinse&repeat sistem te da ne ostavlja previse

prostora za kreativnost. Mogao bi se napraviti bot koji bi mogao zamjeniti covjeka u vecini stvari. To dosta govori o kvaliteti igre.

U prvim mjesecima igre otkrivas nove stvari i tad je u biti igra najzanimljivija. Poslije polako shvatis da igra nema bas puno supstancije

ili mozda bolje receno "prostora za kreativnost". Jednom kad otkrijes optimalan sistem ostaje ti samo ponavljati jedno te isto.

Kako je takva igra uspjela toliko dugo opstati i ima relativno velik broj igraca za mene je neobjasnjivo {#}

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 21:49 (crnyo).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Napravia bi novi account i napravit jednog pravog Amarr-ca, jer trenutno neman love za aktivirat stari acc, pokusavam pronac Peki-a ali nema ga online bas na skypeu.

Ima li neko ko bi mi bio voljan pomoc zapocet 51 day "trial"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EVE Online

E ljudi,upravo igram EvE Online onaj trial acc.

Pa ako mi se svidi bi ga kupio.Ugl,radio sam onaj

tutorial i sada presao sam prvu misiju gdje moram uzeti

onaj material sa onog broda.Nakon njega vratio sam se

predao misiju i dobio brod.Ali sada nastupa problem.

Nakon tog zadatka,kada odem da uzmem quest,jednostavno

mi napise da ti questovi se nemogu uzeti radi toga sto je trial acc.

Nesto kao quest je lvl 3.Sad me zanima,sta ja sada mogu napraviti

da idem dalje?Osim naravno da kupim igru :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 14:28 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E ljudi,upravo igram EvE Online onaj trial acc.

Pa ako mi se svidi bi ga kupio.Ugl,radio sam onaj

tutorial i sada presao sam prvu misiju gdje moram uzeti

onaj material sa onog broda.Nakon njega vratio sam se

predao misiju i dobio brod.Ali sada nastupa problem.

Nakon tog zadatka,kada odem da uzmem quest,jednostavno

mi napise da ti questovi se nemogu uzeti radi toga sto je trial acc.

Nesto kao quest je lvl 3.Sad me zanima,sta ja sada mogu napraviti

da idem dalje?Osim naravno da kupim igru :)

Neces puno stici napraviti prije nego sto ti istekne trial.

Proguglaj epic mission arc. To bi ti bio kao sljedeci korak da dignes neku lovu i kupis battlecruisera. Mislim da se najlaksi mission arc moze napraviti sa obicnom fregatom.

Paralelno s tim trebas napraviti plan za skilanje. Trebat ce ti bar mjesec dana da se osposobis da te prime u neki bolji corporation.

Probaj sto prije nabaviti battleship(zavisi koju rasu odlucis skillat) i dizi standings za neki NPC corporation tako da dobijes pristup level 4 misijama. Provjeri da NPC korporacija ima puno agenata koji daju combat misije. Kada krenes sa level 4 misijama i imas battleship onda ti je pametno potraziti neki player corp. Ja bih ti preporucio da potrazis korporaciju koja je bazirana u wormhole spaceu. To mi se cini kao najzabavniji dio EVE-a. Dalje se mozes sam orijentirat.

Jos bih ti preporucio da potrazis setupe za brodove na sluzbenom eve forumu. Nemoj ni slucajno battleclinic jer ima puno smeca od fittova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 16:47 (crnyo).
12 godina
EVE Online

Ok,hvala na preporuci.Ali bas je glupo sto sa trial accom

ne mozes dosta toga raditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Evo reaktivira sam svoj stari acc taman na vrijeme da dobijem ovog Jove battlecruisera ^^

Nego zna neko sta se desilo s Circle of Crows? Logiram se nema zive duse, cak i custom chaneli su prazni o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

pozz, da li bi mi netko posalo invite za 21 dan triala...? 

moj mail je pjurkovic@net.hr

hvala :) 

htio bi probat igrat malo.. pa ako je netko voljan da igramo skupa ... super

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Nisam siguran jel ovo OT, ili jel se za ovo dobija ban, ako se dobiva, moje isprike, i potrudit cu se da sto prije obrisem post. Naime...

Ne znam uopce moze li se ovo, ali ako moze: Mijenjam League of Legends account na West-u, full AD i AP rune, 36 championa, 300 winova, zelena ona znacka za teamwork, acc star 3 godine, malo odigranih rankeda, nisam jos u diviziji, tako da se moze lagano poceti bez nekih negativnih score-ova... 30 lvl naravno... I to mijenjam za EVE Online pretplatu... Eh sad, taj acc koliko sam shvatio preko frenda, je vrijedan nekih 40-50$, pa onda nekih 3 mjeseca?

Nisam bas upucen u tradeanje accova i svega toga, iako zelim pocet igrat ponovno EVE Online, igrao sam prije, to mi je bilo najsretnijih 14 dana zivota, hahaha. Zato bih poceo igrati ponovno, ali bas i nisam pri parama, tj. jesam, ali sparam za novi komp stoga... :/ Ali mozda se zaletim i dam tih 250 kuna za EVE i jos jednom prokrstarim New Edenom, hehehe. Nego, zanima me, kako se krecu cijene PLEX-a? Zadnji put sam letio u 8. mjesecu prosle godine, stoga pretpostavljam da se puno toga promijenilo, heh...

ZeC1337

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Stavi na male oglase.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ugl,na steamu je neka akcija : http://store.steampowered.com/app/8500/ ,pa me zanima osim što dobijem mj dana igranja sa tim,kako ide sa exspanzijama?

Što moram kupiti uopce ili su one free?

Ima li se što raditi u igri osim pvp-a?

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Jel ima koja dobra duša da mi da 100-200 mill iska. Će da si upalim jedan account, neću još paliti oba, a mislim da imam jako loš sec status. Rado ću i kupiti 2-3 bill ISK-a ako je cijena razumna.  I koji su ono kanali gdje su naši ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:06 (Gajotres).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

ako je netko zainteresiran za ulazak u corp neka se javi in game avi9994

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice