Zna li netko?
Ako mi das (moze u pp): "...\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt" odmah nakon kraha moozda nesto i nadjem ...
Zna li netko?
Ako mi das (moze u pp): "...\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt" odmah nakon kraha moozda nesto i nadjem ...
I još jednom prilikom, ovaj put javno, želim zahvaliti kolegi Krokodilu koji mi je pomogao uz pitanja o Photoshopu.
cini se meni da ce uskoro poceti natjecanje tko ce bolji skin napraviti ;)
Kad dodjem iz grada bacam se i ja u izradu,ali cu se ja vise bazirat na skin za kamion nego prikolicu
Vidim da si se ufurao u izradu skinova,super su skinovi samo naprijed Daj mi reci jel mozes od Panonije Osijek napraviti skin?
Hvala, hvala! Pokušat ću napraviti Panoniju. Bit će mi za vježbu, a ekipa koja se duže bavi tim će isto dati svoj doprinos vjerojatno tako da će biti više verzija. :D
A za natjecanje... Pa ne bi bilo loše, makar samo natjecanje nije bitno koliko je možda važno da svi oni koji su htjeli, a nisu znali kako (kao i ja) krenu u izradu skinova i da si međusobno pomažemo. Nije važno što će neki izgledati loše jer je bitno da si međusobno savjetima pomažemo. :) Vježbom do savršenstva! :D
Ne moze jedan profil za SP i MP (pretpostavljam da to radis), moras imati odvojene profile.
Sad si pokrenuo u MP a to je mod, pokreni SP napravi novi profil nazovi ga "suMaper" bez ikakvih modova i ako opet krahira posalji mi taj log fajl.
Ne moze jedan profil za SP i MP (pretpostavljam da to radis), moras imati odvojene profile.
Sad si pokrenuo u MP a to je mod, pokreni SP napravi novi profil nazovi ga "suMaper" bez ikakvih modova i ako opet krahira posalji mi taj log fajl.
Znači da napravim prvo u SP profil pa onda kasnije tek pokrenem MP?
Ne.Napravi poseban profil za MP a poseban za SP.
Ne.Napravi poseban profil za MP a poseban za SP.
Nije moguće igrati tako. U MP ne možeš voziti dok ne kupiš svoj kamion u SP... tako da se mora igrati sa jednoga profila.
Nije istina,ali eto vidim da ti znas pa rijesi.Ja se necu petljat
Kao što su ti već rekli: napravi novi profil, odvozi 2-3 ture dok ne dobiješ kredit od banke, kupi kamion i nakon toga sa tim profilom vozi MP.
Važno je samo da na tom profilu ne uključuješ apsolutno nikakve modove jer MP ne podržava modove.
Ne znam čemu toliko kompliciranje.
A ako ti se i sa tim drugim profilom nastavi rušenje, napravi što je suMaper rekao, pošalji mu log nakon rušenja i to je to.
možeš uključiti 700 modova u SPu i onda sa tim istim profilom igrati MP, samo kad završiš za igranjem u SP, odeš na edit profile, ugasiš ih sve, vratiš se nazad u SP da snimiš i onda se samo prebaciš na MP
možeš uključiti 700 modova u SPu i onda sa tim istim profilom igrati MP, samo kad završiš za igranjem u SP, odeš na edit profile, ugasiš ih sve, vratiš se nazad u SP da snimiš i onda se samo prebaciš na MP
I onda nakon par dana se pitas zasto ti vozaci kasne po 600+ sati Moze se igrati sa jednim profilom samo nije preporuceno.
nemam nikakve vozače i ovo je dosad funkcioniralo perfektno
nemam nikakve vozače i ovo je dosad funkcioniralo perfektno
Funkcionira jel nemas vozaca,ali ako imas e tu nastaje problem.
i za sve koji igraju multiplayer i laguje im dosta, samo dajte otkaz svim vozačima i prodajte sve kamione, provjereno, isto radi
Ja sam napravio novi al sam bio bez eurica i bez upgradeova za kamion i nije mi se dalo levelati, sad samo gasim modove kad idem na MP na glavnom profilu lvl 89 i nema problema uopce.
Mene vise zivcira onaj skill za duge rute jer mi je do kraja levelan i sad mogu voziti samo rute iznad nekih 1500 km, a s obzirom da i kad si offline vrijeme u MP-u ide, onda redovito kasnim ako ne odvozim kompletnu turu odjednom.
1. U MP se moze zapoceti novi profil, jos davno rekoh: "... i nakon samo 3 (tri) isporuke, 6 (sest) km i 13
(trinaest) RL min. moj kamion me cekao u mojoj garazi ... (link)
A da nisam pravio fotke (za vas) bilo bi to za ~8 rl min.
2. Profil za MP se moze zapoceti i u SP do kupnje svog kamiona (pa i dalje) ali bez modova. Onda taj profil
koristiti samo u MP, ponekad se moze kratko skoknuti u SP ali opet bez modova.
3. Za puno koriscenje svih mogucnosti u SP (modovi, vozaci, istorija itd.) treba imati poseban profil koji je
zbog svakojakih modova i najrizicniji.
Svaki problem se ne pokazuje odmah a neke koji se i pokazuju odmah mnogi ne primjecuju odmah (npr. 600+ sati) nego tek nakon paar dana ponekad i tjedana a tada tom profilu vise ne pomaze ni muska voda (tj. nista)
To funkcionira sve dok ne naletis na pravi (problematica) mod i sto ne koristis sve mogucnosti SP. Taj mod ceka sve koji koriste jedan profil za SP i MP i vec rekoh ne istog trenutka, a upravo bas to je najveci problem sto se ne pokazuje odmah rusenje.
Ali zato log fajl lijepo pokazuje gdje si sve bio u svaleraciji ...
GamerX9: Samo jedan od razloga zbog kojih trebaju posebni profili za SP i MP.
kakav mod, šta
naletio sam par puta na mod u k..., upališ igru, sruši se, makneš mod i teraj dalje
ne vidim šta komplicirate bezveze
koristim sve modove od Jazzycata i nikad nijedan problem sa njima
edit: igram samo MP sad, tako da koristim samo modove za MP (dodatna svjetla i razno razni skinovi za prikolice)
kakav mod, šta
naletio sam par puta na mod u k..., upališ igru, sruši se, makneš mod i teraj dalje
edit: igram samo MP sad, tako da koristim samo modove za MP (dodatna svjetla i razno razni skinovi za prikolice)
Juxo de mi reci koji lim za kolica da uzmem :P de ako ti nije problem da posaljes taj link od svjetala za MP
kakav mod, šta
De, pa onda se dogovorite vas dva sta i kako se to radi ...
nemam se ja šta dogovarati, ja sam isprobao i znam da funkcionira
Ceeek , jel ovo mapa Srbije ?
Da, mapa Srbije, još je beta, ali nekoliko entuzijasta iz susjedne države vrlo je lijepo i korektno to napravila. Pravili su mapu praktički skoro 2 godine. Ima još bugova, nije većina gradova od onog što planiraju napravljena, ali dobro je.
[http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=92991] Na ovom linku možete pročitat nešto više o samoj mapi, i naravno imate link za download u prvom postu! :)
Igram MP jedno 15-20 minuta i desi mi se ovo. Imam instalirane sve Microsoft Visual C++ (2005-2013). Instaliran DirectX i drivere za grafičku karticu... Zna li netko u čemu je problem??
Bok. Imam jedan problem. Naime kad pokrenem igricu u dual monitor načinu rada, slika se ne podijeli dobro, na jednom monitoru vidim višak slike, tj. vidim dio koji se nalazi i na drugom monitoru . Npr. na lijevom monitoru vidim cijeli volan, a na drugom vidim jos dio volana iako je u cijelosti prikazan na prvom monitoru. Monitori nisu isti, jedan je 1360x768 a drugi 1024x768.
Kako to namjestiti, probao sam i batel adjustment i opet isto
Bok. Imam jedan problem. Naime kad pokrenem igricu u dual monitor načinu rada, slika se ne podijeli dobro, na jednom monitoru vidim višak slike, tj. vidim dio koji se nalazi i na drugom monitoru . Npr. na lijevom monitoru vidim cijeli volan, a na drugom vidim jos dio volana iako je u cijelosti prikazan na prvom monitoru. Monitori nisu isti, jedan je 1360x768 a drugi 1024x768.
Kako to namjestiti, probao sam i batel adjustment i opet isto
Mislim da moraju monitori isti biti da bi to mogao,iste rezolucije.
kolko košta ets 2?(za multiplayer)