Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.952.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Grana kaže...
Grana kaže...
Dali je netko možda zna u čemu je problem? Dali ste se ikad susreli s tim, kako ste riješili to?

Zna li netko?

Ako mi das (moze u pp): "...\Documents\Euro Truck Simulator 2\game.log.txt" odmah nakon kraha moozda nesto i nadjem ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

I još jednom prilikom, ovaj put javno, želim zahvaliti kolegi Krokodilu koji mi je pomogao uz pitanja o Photoshopu. 

cini se meni da ce uskoro poceti natjecanje tko ce bolji skin napraviti ;)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kad dodjem iz grada bacam se i ja u izradu,ali cu se ja vise bazirat na skin za kamion nego prikolicu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Xperiax1 kaže...

Vidim da si se ufurao u izradu skinova,super su skinovi samo naprijed  Daj mi reci jel mozes od Panonije Osijek napraviti skin? 

Hvala, hvala! Pokušat ću napraviti Panoniju. Bit će mi za vježbu, a ekipa koja se duže bavi tim će isto dati svoj doprinos vjerojatno tako da će biti više verzija. :D

A za natjecanje... Pa ne bi bilo loše, makar samo natjecanje nije bitno koliko je možda važno da svi oni koji su htjeli, a nisu znali kako (kao i ja) krenu u izradu skinova i da si međusobno pomažemo. Nije važno što će neki izgledati loše jer je bitno da si međusobno savjetima pomažemo. :) Vježbom do savršenstva! :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
12 godina
Grana kaže...
game.log

Ne moze jedan profil za SP i MP (pretpostavljam da to radis), moras imati odvojene profile.
Sad si pokrenuo u MP a to je mod, pokreni SP napravi novi profil nazovi ga "suMaper" bez ikakvih modova i ako opet krahira posalji mi taj log fajl.

10 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Grana kaže...
game.log

Ne moze jedan profil za SP i MP (pretpostavljam da to radis), moras imati odvojene profile.
Sad si pokrenuo u MP a to je mod, pokreni SP napravi novi profil nazovi ga "suMaper" bez ikakvih modova i ako opet krahira posalji mi taj log fajl.

Znači da napravim prvo u SP profil pa onda kasnije tek pokrenem MP?

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sretan Uskrs kolege ;)

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grana kaže...
suMaper kaže...
Grana kaže...
game.log

Ne.Napravi poseban profil za MP a poseban za SP.

10 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Grana kaže...
suMaper kaže...
Grana kaže...
game.log

Ne.Napravi poseban profil za MP a poseban za SP.

Nije moguće igrati tako. U MP ne možeš voziti dok ne kupiš svoj kamion u SP... tako da se mora igrati sa jednoga profila.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nije istina,ali eto vidim da ti znas pa rijesi.Ja se necu petljat 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 12:24 (Xperiax1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kao što su ti već rekli: napravi novi profil, odvozi 2-3 ture dok ne dobiješ kredit od banke, kupi kamion i nakon toga sa tim profilom vozi MP.

Važno je samo da na tom profilu ne uključuješ apsolutno nikakve modove jer MP ne podržava modove. 

Ne znam čemu toliko kompliciranje.

A ako ti se i sa tim drugim profilom nastavi rušenje, napravi što je suMaper rekao, pošalji mu log nakon rušenja i to je to. 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

možeš uključiti 700 modova u SPu i onda sa tim istim profilom igrati MP, samo kad završiš za igranjem u SP, odeš na edit profile, ugasiš ih sve, vratiš se nazad u SP da snimiš i onda se samo prebaciš na MP

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
JuXo kaže...

možeš uključiti 700 modova u SPu i onda sa tim istim profilom igrati MP, samo kad završiš za igranjem u SP, odeš na edit profile, ugasiš ih sve, vratiš se nazad u SP da snimiš i onda se samo prebaciš na MP

I onda nakon par dana se pitas zasto ti vozaci kasne po 600+ sati  Moze se igrati sa jednim profilom samo nije preporuceno.

15 godina
Euro Truck Simulator 2

nemam nikakve vozače i ovo je dosad funkcioniralo perfektno 

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
JuXo kaže...

nemam nikakve vozače i ovo je dosad funkcioniralo perfektno 

Funkcionira jel nemas vozaca,ali ako imas e tu nastaje problem.

15 godina
Euro Truck Simulator 2

i za sve koji igraju multiplayer i laguje im dosta, samo dajte otkaz svim vozačima i prodajte sve kamione, provjereno, isto radi

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam napravio novi al sam bio bez eurica i bez upgradeova za kamion i nije mi se dalo levelati, sad samo gasim modove kad idem na MP na glavnom profilu lvl 89 i nema problema uopce.

Mene vise zivcira onaj skill za duge rute jer mi je do kraja levelan i sad mogu voziti samo rute iznad nekih 1500 km, a s obzirom da i kad si offline vrijeme u MP-u ide, onda redovito kasnim ako ne odvozim kompletnu turu odjednom.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

1. U MP se moze zapoceti novi profil, jos davno rekoh: "... i nakon samo 3 (tri) isporuke, 6 (sest) km i 13

(trinaest) RL min. moj kamion me cekao u mojoj garazi ... (link)
A da nisam pravio fotke (za vas) bilo bi to za ~8 rl min.

2. Profil za MP se moze zapoceti i u SP do kupnje svog kamiona (pa i dalje) ali bez modova. Onda taj profil

koristiti samo u MP, ponekad se moze kratko skoknuti u SP ali opet bez modova.

3. Za puno koriscenje svih mogucnosti u SP (modovi, vozaci, istorija itd.) treba imati poseban profil koji je

zbog svakojakih modova i najrizicniji.

Svaki problem se ne pokazuje odmah a neke koji se i pokazuju odmah mnogi ne primjecuju odmah (npr. 600+ sati) nego tek nakon paar dana ponekad i tjedana a tada tom profilu vise ne pomaze ni muska voda (tj. nista)

JuXo kaže...

To funkcionira sve dok ne naletis na pravi (problematica) mod i sto ne koristis sve mogucnosti SP. Taj mod ceka sve koji koriste jedan profil za SP i MP i vec rekoh ne istog trenutka, a upravo bas to je najveci problem sto se ne pokazuje odmah rusenje.

Ali zato log fajl lijepo pokazuje gdje si sve bio u svaleraciji ...

GamerX9: Samo jedan od razloga zbog kojih trebaju posebni profili za SP i MP.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 15:07 (suMaper).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

kakav mod, šta

naletio sam par puta na mod u k..., upališ igru, sruši se, makneš mod i teraj dalje

ne vidim šta komplicirate bezveze

koristim sve modove od Jazzycata i nikad nijedan problem sa njima

edit: igram samo MP sad, tako da koristim samo modove za MP (dodatna svjetla i razno razni skinovi za prikolice)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 15:36 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
JuXo kaže...

kakav mod, šta

naletio sam par puta na mod u k..., upališ igru, sruši se, makneš mod i teraj dalje

edit: igram samo MP sad, tako da koristim samo modove za MP (dodatna svjetla i razno razni skinovi za prikolice)

Juxo de mi reci koji lim za kolica da uzmem :P de ako ti nije problem da posaljes taj link od svjetala za MP

12 godina
Grana kaže...
Nije moguće igrati tako. U MP ne možeš voziti dok ne kupiš svoj kamion u SP... tako da se mora igrati sa jednoga profila.
JuXo kaže...

kakav mod, šta

De, pa onda se dogovorite vas dva sta i kako se to radi ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 17:55 (suMaper).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

nemam se ja šta dogovarati, ja sam isprobao i znam da funkcionira

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

A Vjeverica stize i vozi po zemlju Srbiju ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ceeek , jel ovo mapa Srbije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da, mapa Srbije, još je beta, ali nekoliko entuzijasta iz susjedne države vrlo je lijepo i korektno to napravila. Pravili su mapu praktički skoro 2 godine. Ima još bugova, nije većina gradova od onog što planiraju napravljena, ali dobro je. 
[http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=92991] Na ovom linku možete pročitat nešto više o samoj mapi, i naravno imate link za download u prvom postu! :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto,i ja sam se malo igrao...

.....pa ne mogu stati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 15:14 (goransmy).

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Igram MP jedno 15-20 minuta i desi mi se ovo. Imam instalirane sve Microsoft Visual C++ (2005-2013). Instaliran DirectX i drivere za grafičku karticu... Zna li netko u čemu je problem??

http://www.dodaj.rs/f/3f/Uy/kabtsqP/2/ets2slika.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 20:05 (Grana).

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Bok. Imam jedan problem. Naime kad pokrenem igricu u dual monitor načinu rada, slika se ne podijeli dobro, na jednom monitoru vidim višak slike,  tj. vidim dio koji se nalazi i na drugom monitoru . Npr. na lijevom monitoru vidim cijeli volan, a na drugom vidim jos dio volana iako je u cijelosti prikazan na prvom monitoru. Monitori nisu isti, jedan je 1360x768 a drugi 1024x768.

Kako to namjestiti, probao sam i batel adjustment i opet isto

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Bok. Imam jedan problem. Naime kad pokrenem igricu u dual monitor načinu rada, slika se ne podijeli dobro, na jednom monitoru vidim višak slike,  tj. vidim dio koji se nalazi i na drugom monitoru . Npr. na lijevom monitoru vidim cijeli volan, a na drugom vidim jos dio volana iako je u cijelosti prikazan na prvom monitoru. Monitori nisu isti, jedan je 1360x768 a drugi 1024x768.

Kako to namjestiti, probao sam i batel adjustment i opet isto

Mislim da moraju monitori isti biti da bi to mogao,iste rezolucije.

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kolko košta ets 2?(za multiplayer)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice