Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.192.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...
Ipe77 kaže...

da li se moze igrat MP bez nekih DLC-ova? (jer vidim da igra ima brdo nekih DLC-ova).....HVALA  {#}

Može, ja sam, jedini DLC koji sad imam je High Cargo Pack

kako to radi bez DLC-ova mislim jel onda mogu samo na neke servere ili mogu na sve servere ako mozes malo pojasnit novi sam pa neznam ništa jer vidim da je tu dosta tih DLC-ova?

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 21:40 (Ipe77).
14 godina
Ipe77 kaže...
Strm kaže...
Ipe77 kaže...

da li se moze igrat MP bez nekih DLC-ova? (jer vidim da igra ima brdo nekih DLC-ova).....HVALA  {#}

kako to radi bez DLC-ova mislim jel onda mogu samo na neke servere ili mogu na sve servere ako mozes malo pojasnit novi sam pa neznam ništa jer vidim da je tu dosta tih DLC-ova?

Imas 2 servera, EU za europu i US, za ameriku. Svi smo na EU serveru, nikakav DLC osim original igre ti netreba, jedino ako voziš konvoj i ekipa ide u varšavu, ti moraš čekat na granici jer nemaš DLC

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jesu u tom dlc-u tereti teži od 25 tona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Jesu u tom dlc-u tereti teži od 25 tona?

Mislim da su svi "in spec" iako neznam, samo su veliki, ja sam dosad dva vozio i oba su bila 11T i to hladnjaće i digger 50t

NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH_NHF_NFH
14 godina
neaktivan
Strm kaže...
Ipe77 kaže...
Strm kaže...
Ipe77 kaže...

Imas 2 servera, EU za europu i US, za ameriku. Svi smo na EU serveru, nikakav DLC osim original igre ti netreba, jedino ako voziš konvoj i ekipa ide u varšavu, ti moraš čekat na granici jer nemaš DLC

kako serveri za sada stoje? mislim da li je viskok lag da li drugi igrači lagaju i warpaju okolo to me zanima isto 

Team32Ipe77
14 godina
Ipe77 kaže...
Strm kaže...
Ipe77 kaže...
Strm kaže...
Ipe77 kaže...

kako serveri za sada stoje? mislim da li je viskok lag da li drugi igrači lagaju i warpaju okolo to me zanima isto 

Pa i nije, tj. na severu ima 1300 ljudi u prosjeku i nije loše ,samo nekad zna bit ljudi s lošim pingom koji prolaze pa sve postane trzavo, ja imam 1mbt internet i u prosjeku od 25 do 50ms-a

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Moraš kupit igru (ETS2), a multiplayer ti je džabe samo ako se ne varam još nije došla za najnoviju verziju igre

Imam već igru :)

Igzy20 kaže...

Ako imaš 1.12 verziju ne možeš igrati MP jer patch za MP je trenutno u izradi. Izlazi uskoro.

Piše da trebam imati steam zadnju verziju igre, a već ju imam. Pretpostavljam da se to sve automatski nadograđuje.

Piše Unsuported game version detected! To play ETS2MP you need to have ETS2 1.10.1.17s (Steam relase)

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2014 23:03 (Gremlin144).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Vrati igru na 1.10.1.17s patch i radit će ti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Gremlin144 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Moraš kupit igru (ETS2), a multiplayer ti je džabe samo ako se ne varam još nije došla za najnoviju verziju igre

Imam već igru :)

Igzy20 kaže...

Ako imaš 1.12 verziju ne možeš igrati MP jer patch za MP je trenutno u izradi. Izlazi uskoro.

Piše da trebam imati steam zadnju verziju igre, a već ju imam. Pretpostavljam da se to sve automatski nadograđuje.

Piše Unsuported game version detected! To play ETS2MP you need to have ETS2 1.10.1.17s (Steam relase)

Samo ostani na 1.12, MP verzija za 1.12 izlazi ili sutzra ili prekosutra

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Gledam šta su ubacili u zadnja dva patcha i piše: New Cruise control features jesu dodali da možeš povečat/smanjit brzinu kamiona kao u autu bez deaktiviranja tempomata?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Gledam šta su ubacili u zadnja dva patcha i piše: New Cruise control features jesu dodali da možeš povečat/smanjit brzinu kamiona kao u autu bez deaktiviranja tempomata?

nisam probao

16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

da, i radi solidno. koristim to ponekad na autoputevima po njemačkoj.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Napokon sam i to dočeko jer tempomat mi je skoro uvijek uključen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Napokon sam i to dočeko jer tempomat mi je skoro uvijek uključen.

Kako radi? JA neznam {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Neznam ni ja još saznat ću kad izađe mp za zadnju verziju igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Treba podesiti u opcije > tipkovnica ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poland rebuilding pa tko ima promods moze skiniti.Morate imati DLC going east i 1.12 verziju igre..

http://www.modhub.us/euro-truck-simulator-2-mods/poland-map-rebuilding-v1-70/

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Poland rebuilding pa tko ima promods moze skiniti.Morate imati DLC going east i 1.12 verziju igre..

http://www.modhub.us/euro-truck-simulator-2-mods/poland-map-rebuilding-v1-70/

Svi koji mislite nadograđivat promods s ovime, najbolje pričekajte fix, najavljen je za danas.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Najavljen je za danas patch za (1.12 verziju) da ce izaci za MP :)

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
EmyR kaže...

Čitam koje su novosti i između ostalih tu je Speedlimiter. Nisam baš siguran u istinitost, al tako piše....Ne mogu ni zamislit kakva će to bit idila na cestama {#}

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Speedlimiter bi bio dobar ali na 110km/h jer 90 je ipak premalo čak i u stvarnosti se voze preko 100.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A gdje se to, cijenjeni kolega, voze preko sto? neukljucujuci one stare kamione, iz 80-tih i raniji pocetak 90-tih? Svi kamioni imaju blokade na 90 km/h +/- 2-3 km/h, dok noviji kamioni, mislim sad na zadnje verzije Volvo FH, Scania, Streamline, Mercedes MP IV i ostali, imaju blokade na 85 km/h...eto i da jos samo nadodam, u svezi onog prepucavanja od prije nekoliko postova pogledajte članak 55 iz zakona o sigurnosti prometa na cestama, lp

Pravi je gazda u kog je Mazda
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Neznam jesi ikad gledao ali kad se budes sljedeci put vozio na autoputu drži isti razmak neko vrijeme iza kamiona pa ćes vidjet koliko se voze. A sad neznam za ove nove npr. streamline,mp4 itd.. možda oni i imaju blokadu kako kažeš. Btw imam rođaka koji vozi FH16 i kaže da ide bez problema 115km/h.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Neznam jesi ikad gledao ali kad se budes sljedeci put vozio na autoputu drži isti razmak neko vrijeme iza kamiona pa ćes vidjet koliko se voze. A sad neznam za ove nove npr. streamline,mp4 itd.. možda oni i imaju blokadu kako kažeš. Btw imam rođaka koji vozi FH16 i kaže da ide bez problema 115km/h.

voze oko 90 km/h, idu oni i vise od 115 km/h, ali ne mogu zbog blokade, dal me razumijes? kad postignu tu brzinu, jednostavno papucica gasa propadne, moguce je dobiti brzinu vecu od 90 km/h prilikom nekakve nizbrdice, ali normalno tahograf sve biljezi...

Pravi je gazda u kog je Mazda
11 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...
EmyR kaže...

Čitam koje su novosti i između ostalih tu je Speedlimiter. Nisam baš siguran u istinitost, al tako piše....Ne mogu ni zamislit kakva će to bit idila na cestama {#}

Prije par dana su izbacili da ce biti ogranicenje na 90 km/h... Meni osobno je to glupo, jer ce biti nenormalne guzve po autoputevima, nece se moci proci jedni pokraj drugi... onda jedna voznja nece trajat 1h vec 3,4h a malo tko od nas da ima vremena sjediti toliko i voziti jednu turu :)

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Mogu oni ić koliko ti srce poželi, ali kad te uhvati policija nahebal si ;)

EmyR kaže...

Prije par dana su izbacili da ce biti ogranicenje na 90 km/h... Meni osobno je to glupo, jer ce biti nenormalne guzve po autoputevima, nece se moci proci jedni pokraj drugi... onda jedna voznja nece trajat 1h vec 3,4h a malo tko od nas da ima vremena sjediti toliko i voziti jednu turu :)

Ak tebi obično traje put 1h, a sad po novom bi ti trajao 3 sata, znači da voziš abnormalno velikom brzinom ;)

Slažem se, neće se moć pretjecat, al nema smisla ni vozit 150 kao što 90% vas na foruum vozi

12 godina
neaktivan
EmyR kaže...
Lemyxz kaže...
EmyR kaže...

Sad nam neće bit potreban konvoj ili gradovi u Nizozemskoj da bi vidio pokojeg kamiona na cesti ispred sebe :)

13 godina
neaktivan

Ak tebi obično traje put 1h, a sad po novom bi ti trajao 3 sata, znači da voziš abnormalno velikom brzinom ;)

Slažem se, neće se moć pretjecat, al nema smisla ni vozit 150 kao što 90% vas na foruum vozi

Pa zato se oni i bune da se limiter brzine stavi {#}

Zasto se nece moc pretjecat,bit ce milina za vozit {#}

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Tight fit{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Xperiax1 kaže...

Pa zato se oni i bune da se limiter brzine stavi {#}

Zasto se nece moc pretjecat,bit ce milina za vozit {#}

A kamikaze nece imati niti teoretske sanse da nas stignu ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice