istina oslijepit cu ja sam igrao 2 dana na winter modu i obriso ga
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas sam skinio winter mod pa cu kasnije probat,izgleda mi ok...
Bas sam skinio winter mod pa cu kasnije probat,izgleda mi ok...
koju verziju igraš????
1.8.2.5 s verzija..
Kak vozite s volanom ili tipkovnicom ?
Volan 
Kakve veze ima količina modova s grafikom?
Finta je imam dosta slabu konfiguraciju, i kad stavim update i razne modove, pogotovo ako taj mod uključuje puno lampica kad ih upalim sve mi šteka užas... Recimo kad mi je igra bez modova onda bez problema ide na Normal grafici, a ovako sve šteka...
Kod sebe nisam primjetio razliku s modovima uključenim i isključenim a moj mod folder je težak prek 9 giga, čak sam se i ja sad šokirao kad sam pogledao
Jedino što mi malo otkida fps je sweetfx i onaj Kikijev tutorijal za bolju grafiku. I ovom prilikom mu još jednom zahvaljujem jer te postavke jako grafički poboljšavaju igru.
Jel vozi tko s volanom da mi preporuci neki volan do 300-400 kn ?
Jel vozi tko s volanom da mi preporuci neki volan do 300-400 kn ?
Iskreno, sve losije od Logitech DFGT se ne isplati kupovati....
Ja koristim Logitech G27, znam da je sad nekipa to preskupo, ali DFGT je solidan volan ^^
ovako se završi kad nepazite
tako zavrsi i kad igru prepustite klincima od 12 god i koji misle da je to nfs sa kamionima
al zbilja...
S čime ćeš sada to platit?
S čime ćeš sada to platit?
Cheat Engine rula 
Šta se tiče cheat engina ja ga isto koristim ali da bi si smanjio novce, jer imam u međuvremenu 15 kamiona, koji mi zarađuju ko blesavi svaki vozač mi je 5.0 lvl ili više, a nemam Hard economy mod unutra, jer mi se neda tražit... 
Jel normalno da nakon 30 isporuka (Mađarska) dobijam poslove u krug max. 105km?? Koji mu je...
Ti još nisi primjetio kolika je to mapa i kakav je sustav kilometraže? Ne nudi ti veće udaljenosti jer ih očito nema.
Jel normalno da nakon 30 isporuka (Mađarska) dobijam poslove u krug max. 105km?? Koji mu je...
Ti još nisi primjetio kolika je to mapa i kakav je sustav kilometraže? Ne nudi ti veće udaljenosti jer ih očito nema.
Mislim da imam prvu verziju mape ako ima neka nakon prve odnosno posljednja molio bi te link?
Na karti mi piše istraženo 29%???
Zadnja verzija je 0.9.1, 0.91H verzija je s težom ekonomijom. LINK
Točno tu verziju igarm. Znači nema mi smisla više igrati iako sam kako piše otkrio samo 29% mape, pitam jer ako je tako prelazim na neku drugu mapu.
Jel može link od posljednje TSM mape pošto TSM nisam nikad pokrenio?
jk

Jel ovo zadnja verzija TSM-a?
Da.
Jel ovo zadnja verzija TSM-a?
Da.
Koja je procedura kod instaliranja, imam instalirano dva profila: 1. Skandinavija + GoingEast 2. Mađarska.
Jel treba brisat te fajlove iz datoteke Mod ili neće smetat?
Moras novi profil raditi,dali ce radit skandinavija neznam posto na toj mapi nisam nikad igrao...Samo ugasis modove i to je to...
Uspio sam pokrenit, ako netko zna dali ta TSM mapa radi u kombinaciji sa Skandinavijom?
Uspio sam pokrenit, ako netko zna dali ta TSM mapa radi u kombinaciji sa Skandinavijom?
NE, svaka mapa ide posebno (međusobno se kolju na nekim mjestima).
EDIT: Mislio sam staviti mapu koja je mix TSM-a i Skandinavije ali neću zbog Copyright poteškoća
NE, svaka mapa ide posebno (međusobno se kolju na nekim mjestima).
EDIT: Mislio sam staviti mapu koja je mix TSM-a i Skandinavije ali neću zbog Copyright poteškoća
Tako sam i misliio. Al nikako nemogu prežalit Mađarsku, nemogu vjerovat da se sve vrti u krugu 100km...