pozz,imam problem,znaci neki put kad vozim po autocesti igra mi pocinje štekat,mogu ju igrat na high,al ja sam ju stavio na medium i opet mi steka..... hvala
Si probao stavit na low?
pozz,imam problem,znaci neki put kad vozim po autocesti igra mi pocinje štekat,mogu ju igrat na high,al ja sam ju stavio na medium i opet mi steka..... hvala
Si probao stavit na low?
Si probao stavit na low?
Ako steka, znaci da nemores niti na medium , a kamoli na high...
procesor: intel(R) core (TM) i3 CPU 530 2.93GHz
RAM 4 GB Graficka ati radeon hd 5450
Imaš slabi komp i to je to, low-medium je tvoj kapacitet.
oke,hvala 
Imaš slabi komp i to je to, low-medium je tvoj kapacitet.
nije mu preslab komp ja imam intel dual core 2.60 GHZ 2 gige rama i graficku od 512 mb, i igram na jednostavnim high postavkama,fps je u kamionu 45-50,izvana 60-70,,u gradovima padne na 25-30,,,,a on ima vise rama i bolji CPU od mene i on nemoze igrat na high?
Onda ti imaš neki čudotvorni komp jer toliko ni ja ne dobivam. Znam koliko sam dobivao na laptopu dok sam imao (i5, GT540M, 8GB rama) koji je jači i od ove njegove konfe i na medium sam dobivao oko 20fps.
Na kolikoj rezi igraš i koliko fps dobivaš?
Onda ti imaš neki čudotvorni komp jer toliko ni ja ne dobivam. Znam koliko sam dobivao na laptopu dok sam imao (i5, GT540M, 8GB rama) koji je jači i od ove njegove konfe i na medium sam dobivao oko 20fps.
Na kolikoj rezi igraš i koliko fps dobivaš?
Vjerojatno kad si igrao na laptopu nije jos igrica bila optimizirana s patch-evvima.,,ja imam sve najnovije drivere.kad igram ukljucim game booster,iskljucim nepotrebe programe antivirus i ta sr*nja...,sjenu si stavim na low,i detelje odsjaja na medium a ostalo je kak igra stavi na auto high
igram na 1024x768, fps u kamionu 45-50.izvana 60,,a kad dodem u grad to je onda ubi boze 15-20 IZVANA,a iznutra .,..
Vjerojatno kad si igrao na laptopu nije jos igrica bila optimizirana s patch-evvima.,,ja imam sve najnovije drivere.kad igram ukljucim game booster,iskljucim nepotrebe programe antivirus i ta sr*nja...,sjenu si stavim na low,i detelje odsjaja na medium a ostalo je kak igra stavi na auto high
igram na 1024x768, fps u kamionu 45-50.izvana 60,,a kad dodem u grad to je onda ubi boze 15-20 IZVANA,a iznutra .,..
Pa zato toliko i imaš + sjena na low a ona zna se jako puno ždere fps kao i skaliranje. Meni recimo sve ispod 1920x1080 izgleda za neku stvar + skaliranje na 200. A i istina, kad je igra izašla bila je užasno optimizirana.
Pa zato toliko i imaš + sjena na low a ona zna se jako puno ždere fps kao i skaliranje. Meni recimo sve ispod 1920x1080 izgleda za neku stvar + skaliranje na 200. A i istina, kad je igra izašla bila je užasno optimizirana.
skaliranje mije na 125 haha,,sjena na low izgleda gotovo identicno kao i na high. probaj stavit na low,meni sjene u igrama nisu bitne,u svakoj ih igrici stavim na low
procesor: intel(R) core (TM) i3 CPU 530 2.93GHz
RAM 4 GB Graficka ati radeon hd 5450
on ima i3 a ja G2020((Moj je slabiji)) 4GB RAm-a i ja i on i on ima HD5450 a ja HD7750.Ja igru furamm na ultra na ogromnoj rezi((22"" monitor i ima solidnih 60 do 30FPS-a nekada se dese dropovi)) Kad badne i na 30FPS-a nelaga i ponaša se sasvim normalno :D
skaliranje mije na 125 haha,,sjena na low izgleda gotovo identicno kao i na high. probaj stavit na low,meni sjene u igrama nisu bitne,u svakoj ih igrici stavim na low
"Igram na 1024x768" nakon te izjave sam prestao dalje da citam post, pa jos najbolje da na toj rezoluciji nemozes vrtiti 60 FPS -,-''
Ja vrtima na 1920x1080 sve ultra, ali kad stavim skaliranje vise od 200% nema teorije, pada ispod 30 FPS...
"Igram na 1024x768" nakon te izjave sam prestao dalje da citam post, pa jos najbolje da na toj rezoluciji nemozes vrtiti 60 FPS -,-''
Ja vrtima na 1920x1080 sve ultra, ali kad stavim skaliranje vise od 200% nema teorije, pada ispod 30 FPS...
Ti to samo mislis da nemozes vrtit 60FPS na 1024x768
Ti to samo mislis da nemozes vrtit 60FPS na 1024x768
Alo jeli ti citas sto ja pisem, rekao sam jos bi bilo NAJBOLJE da na toj rezoluciji nemozes vrtiti 60FP...to moze svatko...
Sad ću ja glupo pitat. Jel postoji kakav mod koji može mjenjat donju tablicu, da stavim neku svoju 
Sad ću ja glupo pitat. Jel postoji kakav mod koji može mjenjat donju tablicu, da stavim neku svoju 
Ja mislim da to moras u skinu promijeniti
jer sam napravi svoju registraciju, pa sam misli da postoji kakav mod koji omogućuje mjenjanje tablica.
Evo ako koga zanima kako izgleda moja tablica:
jer sam napravi svoju registraciju, pa sam misli da postoji kakav mod koji omogućuje mjenjanje tablica.
registracije su vezane uz model i koliko znam još nitko nije skužio, ili se nije potrudio, kako ih zamijeniti samo na jednom kamionu.
može se zamijeniti ali će svi kamioni jednog proizvođača imati istu pločicu
Volvo F10
http://ets2.lt/en/volvo-f10-interior/ Da li je u pitanju ovaj volvo?
Da pogodim:
Sigurno voziš Man ili Mercedes ili možda Daf sa tim tablicama u stvarnom životu a pretpostavljam da ti je nickname povezan sa firmom u kojoj radiš...
Usput, moram priznati da je lijepa tablica.
evo instaliro sam nove drivere i igra radi super,teksture i ovo su mi na high,a sjena na low 
registracije su vezane uz model i koliko znam još nitko nije skužio, ili se nije potrudio, kako ih zamijeniti samo na jednom kamionu.
može se zamijeniti ali će svi kamioni jednog proizvođača imati istu pločicu
Onda me računaj za ono i dodaj nju 
@ Incognito5555 u stvarnosti vozim Mercedes Axor 1823 i pogodi si s nickname-om 
ako kome treba stvarna tablica, mogu mu je napravit, al neznam ugradit postavit u igru
Šta znači u video opcijama skaliranje meni stoji na 100% a vidim da ide do 400%?
isntalirao sam physics mod i mogu reci da je masu realnije i veci uzitak voziti...prije bis mogao uletavati u zavoje, sad ti se sve uvija i moras prije razmisljati i kociti pred zavoje - to volim
dajte mi pomognite malo oko 2 stvari kojih nemogu nac:
- link za mod za SVE KAMIONE da imaju gps odvojen nad srednjom konzolom ili ukomponiran na ekranu u srednjoj konzoli...samo da mi se makne onaj prozor iz igre gdje mi je gps i ostalo
- link za zvuk kise grmljavine itd U KAMIONU...stavio sam izvan kamiona i ful roka, ali ocu da se jace cuje i unutra...i da radi kao i ovaj gore za SVAKI kamion...
postoje li te dvije stvari za sve kamione ili moram traziti 1 po 1?
mozda jos da mi kazete zasto nemogu uparkirati u trajekt, nego samo dodem, onda izloadira i prebaci me na kopno, bez animacija, bez parkiravanja, itd...ima li tog moda?
Koju verziju igre imaš?
1.4.8 kad sam nedavno skidao
1.4.8 kad sam nedavno skidao
I ja imam 1.4.8 i stalno kontam da je taj mod za fiziku več stavljen u verziju 1.4.8 al očito nije. Koja će biti razlika kad ga instaliram?
Jel može link za taj mod?