Jel otvoren .scs file od Iron Mana? Mozda ga mogu prilagoditi.
Btw. dosao je fix Volva FH2013, isprobat cu ga sad.
stavi koju fotku :)
Jel otvoren .scs file od Iron Mana? Mozda ga mogu prilagoditi.
Btw. dosao je fix Volva FH2013, isprobat cu ga sad.
stavi koju fotku :)
Jedno pitanje za sve koji voze MAN kak možete vozit MAN s onim zvukom? Da nađem nekakav mod koji će poboljšat zvuk vozio bi i ja ali s takvim zvukom nemogu.
Meni je MAN ok,cak bi ga vozio ali nemogu podnjet zvuk zmigavca...
Meni je MAN ok,cak bi ga vozio ali nemogu podnjet zvuk zmigavca...
Taj mi zvuk manje više nebitan,ali zvuk samog motora je meni baš čudan neki.
Evo moje mecke nove :P Samo me zanima neki bolji skin a da mi ostane ovako sve kako je sad po pitanju ovjesa i ispuha.
EDIT
Tek sad vidim da mi je ovo drugi post,nije namjerno,mislim na to da mi se neskrati kamion da mi ostane iste ovakve dužine,a kabina da se promjeni,recimo OVAJ koliko vidim on je kraći nego ovaj sadašnji moj,ako je iste duljine skidam ga odmah.
Zašto ne koristiš mod za nnajnoviji Mecedesov kamion, 685ks.
Kakve su vam to Good Years gume?
Evo moje mecke nove :P Samo me zanima neki bolji skin a da mi ostane ovako sve kako je sad po pitanju ovjesa i ispuha.
EDIT
Tek sad vidim da mi je ovo drugi post,nije namjerno,mislim na to da mi se neskrati kamion da mi ostane iste ovakve dužine,a kabina da se promjeni,recimo OVAJ koliko vidim on je kraći nego ovaj sadašnji moj,ako je iste duljine skidam ga odmah.
da si pogledao malo bolje vidio bi da taj mod ima 6x2 i 6x4 šasiju, dakle skini, jer sigurno je bolje od ovog defaultnog majestica
U samoj igri imaš te gume,može link moda ako nije problem? Sad sam stavio mod da mi umjesto majestic piše mercedes,dali je isto dugačak kao i ovi originalni u igri?
EDIT
Za kolegu iznad mog posta,ali opet mi se čini da je krači nego moj,nezz zašto al svidio mi se dok je tako dugačak.
U samoj igri imaš te gume,može link moda ako nije problem? Sad sam stavio mod da mi umjesto majestic piše mercedes,dali je isto dugačak kao i ovi originalni u igri?
jednobojni skinovi uvijek pašu za sve karoserije. ako imaš skin koji na bočnim zaštitama kamiona ima slike ili natpis a ako je rađen izvorno za 4x2 u 6x2 će biti manja slika i to je to
edit: iste dužine je kamion u igri i mod, čini ti se
jednobojni skinovi uvijek pašu za sve karoserije. ako imaš skin koji na bočnim zaštitama kamiona ima slike ili natpis a ako je rađen izvorno za 4x2 u 6x2 će biti manja slika i to je to
edit: ma nije ništa duži, čini ti se
Dužii mi je recimo od skanije,uzmem 6x4 šasiju i stavim bočne zaštite,1 auspuh i s druge strane one ledice,dok recimo na scaniji mi to nestane,pa me sad muči da nebi to moro micat na tom modu mercedesa,sad ga skidam pa ću vidjeti,dosta je download s te stranice neke ruske spor oko 70kb/s ide a s drugih ide oko 1-1.5mb/s.
EDIT
Za kolegu iznad mog posta,ali opet mi se čini da je krači nego moj,nezz zašto al svidio mi se dok je tako dugačak.
Mercedes Benz Actros MP4: http://www75.zippyshare.com/v/48931467/file.html
Dužii mi je recimo od skanije,uzmem 6x4 šasiju i stavim bočne zaštite,1 auspuh i s druge strane one ledice,dok recimo na scaniji mi to nestane,pa me sad muči da nebi to moro micat na tom modu mercedesa,sad ga skidam pa ću vidjeti,dosta je download s te stranice neke ruske spor oko 70kb/s ide a s drugih ide oko 1-1.5mb/s.
mercedes mp4 6x4 je možda duži od scanije 6x4, ne znam to, ali mod kojeg imaš na linku gore i majestic kojeg imaš na fotkama u postu su iste dužine
neki kamioni imaju veći razmak između kotača i kabine, neki manji to ti je to
mercedes mp4 6x4 je možda duži od scanije 6x4, ne znam to, ali mod kojeg imaš na linku gore i majestic kojeg imaš na fotkama u postu su iste dužine
neki kamioni imaju veći razmak između kotača i kabine, neki manji to ti je to
Sad ću ga isprobat,sad sam kopirao u igru za 10tak minuta ide par slika.
EDIT
Da toga sam se i bojao da neće moć imat na sebi,prve 2 slike su mod,druge 2 slike su kako bi ja htio da mi taj mod izgleda,da ima auspuh i ledice s druge strane.
ovo je moj kamioncic :)
zanima me samo kako ga mogu malo "spustiti" da je malo nizi to je org mod od r700 ni lampice se nemogu stavljati po haubi samo ove gore na kabini :(
http://ets2.lt/?s=scania+lowered
Probaj jedno od prva dva, meni je prvi radio i na obicnoj Scaniji i na R2008, tako da vjerojatno i na R700 radi.
@robisierra Ne znam je li to samo kad se kupuje, na tuningu, ali Volvu nije centriran straznji kotac. Ni na prvom modu, ni na fixu. Vidjet cu kako je kad ga vozis, ali imam 2000 km za odvozit pa cu onda isprobat. Moguce da je to bug na tuningu jer na Youtube-u ima video gdje je sve u redu kad ga vozi.
MAN V8 Sound mod, meni se ne svidja osobno. http://ets2.lt/en/man-sound-v-8-0/
Skinuo sam neke modove prije nego sto sam otisao na more, a obecao sam vam reviewove. Kad odvozim ovu turu ici ce za svaki mod posebni review, mozda cak i sa YT videom. 
hvala skidam pa budem probao :)
http://ets2.lt/en/tsm-trailer-pack-heavy/
bas sam skinio ovaj novi mod za specialne terete,izvadio van samo sccs file i ubacio u modove,u igri ga aktivirao ali izgleda da neradi jer nista novo nevidim :(
hvala skidam pa budem probao :)
http://ets2.lt/en/tsm-trailer-pack-heavy/
bas sam skinio ovaj novi mod za specialne terete,izvadio van samo sccs file i ubacio u modove,u igri ga aktivirao ali izgleda da neradi jer nista novo nevidim :(
meni ne radi
meni radi sve normalno! mislim da moras imati i "TSM Just Play Pack" da bi ti radio ovaj sa prikolicama! ja sam skinuo oba i sve mi radi normalno!
Mod sam prebacio u sred "ture" i dok nisam odvezao, nisam imao specijalne terete, samo ove neke prikolice iz tog gore navedenog moda! kad sam odvezao i pogledao nove poslove, stvorili su mi se i ive heavy!
meni radi sve normalno! mislim da moras imati i "TSM Just Play Pack" da bi ti radio ovaj sa prikolicama! ja sam skinuo oba i sve mi radi normalno!
Mod sam prebacio u sred "ture" i dok nisam odvezao, nisam imao specijalne terete, samo ove neke prikolice iz tog gore navedenog moda! kad sam odvezao i pogledao nove poslove, stvorili su mi se i ive heavy!
evo sada radi trebao mi je ovaj just play pack
ubacio sam oba,ali ne vidim nikakvih promjena u poslovima,nemam nikakve "ture". Mora li se pokrenuti novi profil da bi bili vidljivi
ako imas zapocet posao, odvezi ga! ili prekini! i probaj prespavat! svakako, nemoj zaboravit ukljucit modove u profilu! nije potrebno pocinjati od pocetka!
e to da odvezao turu prespavo i sad vidim sve samo su preskupi tereti to mi se malo nesvidja... 50-200k ako se nevaram po turi malo nerealno jbg
ma budu i peko 600k koliko sam ja do sada vidio! :S
A koliko kilometara moras vozit za 600.000$?
A koliko kilometara moras vozit za 600.000$?
kao i obicno oko tisucu, tisucu petsto za 200.000
ja sam vidio da je bila misija nekih 1500 km za 630k
Bez veze totalno...
ma to da samo da se to moze nekako promjeniti bio bi odlican mod,neke dizalice nove imas tenkove,elise sve 5 samo te cijene :(
Mislim da se moze promijenit...Pitaj nekoga tko zna cackat sa modovima i tko zna cackat po dokumentima mapa...Mislim da to i nije neki problem samo moras znat...