Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
k510 kaže...

uključio sam sve i onda probao, isto je bilo..pa sam onda isključio prvi mod kojeg ne koristim i dalje je isto bilo..ne razumijem

jesu li to svi modovi koje si koristio ili si neke izbrisao iz mape mod. Pokušaj se sjetiti koji još mod koristiš u profilu i vratiga u igru

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

brisao sam, ali prije dugo vremena..stvarno ne razumijem zasto me baca van O.o sve sam vec s modovima isprobao

btw vratio sam i isto je 

by Težak
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:58 (k510).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi di triba instalirat patch 1.3.1 ili neki noviji ako ima (može link).
Di ga god stavim i pokrenem neće uopće da otvara. {#} 

I jedna onako slika :DDDD 

šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Htio bih reinstalirat igricu dali mogu mogu copy euro truck simulator 2 folder iz document radi save game i onda vratit kad instaliram ponovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MasinGeri kaže...

Htio bih reinstalirat igricu dali mogu mogu copy euro truck simulator 2 folder iz document radi save game i onda vratit kad instaliram ponovo?

Možeš

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav igram ovu igricu vec neko vrijeme prezarazna je, došao sam do razine 15 imam tri kamiona koja su pogonu. E sad nekako mi se cini da sporo napredujem u plusu sam 380 000 € kredit vracam redovito rata mi je 8000€ . Vidim da imaju neke nadogradnje nebih htio kvariti igricu s siframa o brdu love i slicno. Ako imaju neke sluzbene nadogradnje (tipa pobosljanje mape,licence snijeg i sl.) i zakrpe to bih uradio ali neznam kako. Gdje mogu provjeriti koju verziju igrice imam? Tura mi je u prosijeku 15 000 €, ali ima 400-500km za teglit sto je najbolje nadogradjivati od vjestina?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 20:41 (tommek10).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova pila :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

upravo reinstalirao igru i stavio 1.2.5 patch ali je sad problem šta nemogu imat save game..jer ima način kako da vratim..kopirao sam samo profiles iz stare datoteke "euro truck simulator 2" i kad ga vratim nazad ne prepoznaje ga..šta da probam napravit da ga prepozna??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
swizac kaže...

upravo reinstalirao igru i stavio 1.2.5 patch ali je sad problem šta nemogu imat save game..jer ima način kako da vratim..kopirao sam samo profiles iz stare datoteke "euro truck simulator 2" i kad ga vratim nazad ne prepoznaje ga..šta da probam napravit da ga prepozna??

napravi profil novi ..spremi izadi..replace file probaj ?!?! 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

probao sam i to i nista..pise nesto kao da stavke nisu autorizirane..tako nesto

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav,imam kmhh ifru,i imam patch 1.3.1 kada sam stavio mod za licencirane kamione i igra mi se sruši :(,izbrisao sam mod ali opet isto :(,želim skinuti patch 1.2.5 ali ga nemogu nigdje naći,može link?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.patches-scrolls.com/euro_truck_simulator2.php#131

tu imas za skinuti sve verzije updatea

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima li mod koji miče one levele kod nadogradnje dijelova i motora za kamione za verziju 1.3.1? Započeo sam s novim profilom i zbilja mi se neda nanovo levele otključavati da dobijem te dijelove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz  dali ti taj skin radi na verziji 1.3.1  taj od monster energya i ako moze link ako nije problem :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kamiondžije :) koliko kamiona imate u firmi i zaposlenih vozača? Imaju kakve cake kako najbolje se domoci sto vise novaca? Od zaposlenika se dobiva crkavica koja se malo dize s vecim razinama. Ja imam 5 kamiona, 4 vozača i gazdu koji si je piknuo scaniju od 200 000€ :) otplatio sam sve kredite sad neznam dali da dizem novi i sirim se ili ne? :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam 2 vozacice i sebe tj i ja sam Vozacica (musko sam inace) al vodim zensku firmu i dobro nam ide jos mi par rata ostalo kredita al sam zato sad zamijenio ful sredjenu scaniu za renaulta magnuma 880KS biturbo 2500rpm ide ko lud jos sam nadoplatio 80000 i sad cu uzeti jos DAF.-a posto sam firmu upgradeao pa cu jos jednu vozacicu uzet,ugl vozim terete po 60000 19 lvl sam

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...

Ja imam 2 vozacice i sebe tj i ja sam Vozacica (musko sam inace) al vodim zensku firmu i dobro nam ide jos mi par rata ostalo kredita al sam zato sad zamijenio ful sredjenu scaniu za renaulta magnuma 880KS biturbo 2500rpm ide ko lud jos sam nadoplatio 80000 i sad cu uzeti jos DAF.-a posto sam firmu upgradeao pa cu jos jednu vozacicu uzet,ugl vozim terete po 60000 19 lvl sam

i ja sam na razini 19 ali najskuplja mi je tura 40000 s tim da mi nije zausput pa vozim 20000-30000 ali ture se i krecu po 12h :-/

13 godina
neaktivan

ma ja autocestom to brzo rijesim 130km/h negdje malo i vise i stignem bez ostecenja i kazni ikakvih i sa dva tereta razvijem lvl odma

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...

ma ja autocestom to brzo rijesim 130km/h negdje malo i vise i stignem bez ostecenja i kazni ikakvih i sa dva tereta razvijem lvl odma

130 wtf.... pa ja 90 i neide vise... jedino nizbrdo jednom sam uhvatio 114. Ocito igras s neki patchevima

13 godina
neaktivan

patch je 1.3.1 al imam modova za motore i tuning i bez limitera pa ide i uzbrdo 100  sa prikolicom 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam problem znaci igrao sam normalno na pocetnoj verziji i skinuo sam 1.3.1 ovaj najnoviji i sada kada ujdem u igricu pise stopped working a nemam niti jedan mod.

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali moze neko dati link ond neke stranice za modove za verziju 1.3.1

treba mi za TGX lampice po kabini ako netko ima da mi da ako nije problem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trebala bi mi pomoć instalirao sam si trial verziju i našao key i oda mi je došla obavjest da je dostupan patch 1.3.1. skinuo sam ga i opet me tražio key(našo ga na Googleu) i kad sam ga upisao igrica se više nije učitavala jer bi mi neko mogo pomoć da skinem taj patch i da igra radi.

P.S.

Od kud da skinem mod za stvarne i hrvatske tvrtke, doatne prikolice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

modove skidaj sa stranice ets2.lt tamo je najsigurnije i vecina modova radi

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko zna kako se pale lampe na krovu koje se naknadno ugrade, i dali se opce one mogu paliti :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

dali netko zna kako se pale lampe na krovu koje se naknadno ugrade, i dali se opce one mogu paliti :)

f4 i onda ti izbaci prednja pomocna i krovna pomocna...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mod  -Truck shop v8-  ima dosta zanimljivih stvari...prokleto puno vremena uzme ako se želite igrati s lampicama.

....nije ovo konačna verzija ali sam spiz#io puno teško zarađenog novca na probavanja... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 13:21 (goransmy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zato napravis novi profil stavis si 40 lvl i par milijardi pa isprobavas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Extreme tuning... morao sam vidjeti kako to izgleda...sve je ok osim kotača,naravno,to je samo moje mišljenje.

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice